3 september 2012

LIFE BEHIND THE BLOG september 2012


Zomer, people! Ik heb er lang op moeten wachten, maar ik heb er met volle teugen van genoten. Dat ik mij af en toe kapot moet zweten, nam ik er graag bij :)


Aperitieven op het terras met lekkere gemarineerde olijven // Natte voeten aan het zwembad // Frisse L'Occitane-gloss op de lippen = instant fris en collega's die komen vragen wat er zo lekker ruikt // Mosselen eten in de bijbehorende borden, haha!


Dat ziet er een knus plekje uit, dacht ze, en weg was ze // When you love it, use it! Dior Paradise blijft mijn grote favoriet en ik was zó blij dat ik een back-up kreeg! // Haarspul voor mensen met droog of beschadigd haar, die veel hitte op hun haar gebruiken. Me! // Mijn Carrie shoes!


Antwerp, baby! Toen ik op de trein zat te wachten, kwam er een oudere dame naast mij zitten. Blijkbaar hebben we dezelfde smaak in handtassen, haha! // Uitzicht vanop het MAS. Je moet er tien verdiepen voor omhoog, maar het is waard! Bovendien zijn er 9 roltrappen, dus zelfs de luieriken onder ons geraken op het dak :) // 's Avonds nog op Bocadero beland. Blijkbaar is dat niet hetzelfde als Strantwerpen. My bad. // Mijn nieuwe visitekaartjeshouder voor de blog! Omdat ik hem zo leuk vond. En omdat ik hem aan outletprijs gescoord heb, gnagna.


Chocolade. I love you. // 's Morgens. // Nieuwe juwelen, armbanden van Sal y Limon. // Een uur nadat ik het chocoladepakket binnen kreeg. Ze zijn verdikke verslavend.

En vandaag begon het schooljaar weer! Buiten het feit dat de Action daarnet bomvol ouders en kinderen liep (ik was vergeten dat er schoolgerief moet worden gekocht), heb ik er eigenlijk geen last van gehad. Hoe was jullie "eerste schooldag"?
Share:

24 opmerkingen

 1. Dior Paradise blijft een prachtig lakje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze posts vind ik altijd zo leuk! Je andere natuurlijk ook, maar dit is toch anders ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke tijd achter de rug dus. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. When you love it, use it zeg je. Daar zeg je wat ;) Ik ben soms wel erg voorzichtig met mijn spulletjes. In de lente van vorig jaar kocht ik een witte-met-groene-bloemen handtas van Nicky Vankets en ik durfde ze niet te gebruiken. Nu heb ik ze enkele weken geleden eindelijk uit het beschermhoesje gehaald en ik heb sindsdien geen andere tas meer gebruikt. Ik ben er wel zuinig mee :) Amai, die Dior Paradise gaat nogal zijn gang :)

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's allemaal! lekker genieten van de zomer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm die chocolade!! :-) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Compleet random opmerking, maar ik vind jouw 'gnagna' in artikels altijd supergrappig. Net alsof ik het je hoor zeggen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooie kaartenhouder! We all love Michael Kors!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind Bocadero veel leuker dan Strant (heb je me gezien? Heb je háár gezien?) werpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. de sandaaltjes op de eerste foto zijn super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Damn, ik heb het ook geweten, zo druk op de baan weer 's ochtends, bah! :-)
  Leuke zomerfoto's! Ik test ook binnenkort zo'n chocoladepakket, je hebt er mij echt nieuwsgierig naar gemaakt!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmm, nu heb ik zin in bubbels en chocolade :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig