23 november 2012

MY MAKEUP MALM


Ik houd van mijn badkamer. Al van bij het ontwerp heb ik rekening gehouden met het ochtendlicht, met het feit dat er ruimte moest zijn voor mijn beautyverzameling, dat er een toilettafel moest kunnen staan, enzovoort. Om goed te maken voor al die jaren dat ik alles in mijn mini-kamertje moest proppen en mij moest opmaken in veel te slechte verlichting. Karma! Geduld wordt dan toch beloond :)


Dus was ik er vrij snel uit: ik wilde een Malm. Ik was eigenlijk een beetje bang dat hij te klein zou zijn om al mijn make-up te huizen, maar ik onderschatte de kracht van de Malm. Toegegeven, ik heb voor mijn verhuis wel grondig opgeruimd en enkel bijgehouden wat ik op regelmatige basis kon gebruiken, maar toch vind ik dat mijn Malmke dat goed doet! Het feit dat ik kan zitten terwijl ik mijn make-up doe... zálig!

Ik kocht twee cheap-ass bestekbakken om mijn inner OCD-nerd te plezieren (ook van Ikea, Rationell Variera, voor de geïnteresseerden). Die passen perfect in de lade en zo kan ik mijn make-up toch iet of wat opdelen. En het enige dat ik moet doen, is een enkele lade openen om een volledig overzicht te hebben. :)


Bovenop staat mijn Babyliss make-upspiegel met verschillende lichtstanden. Ik heb deze al een aantal jaar en heb hem al talloze keren aangeraden aan mensen. Hij is erg handig, heeft een gewone zijde en een vergrotende zijde (hello, wenkbrauwhaartjes en poriën) en ik zou niet meer zonder kunnen.

Verder heb ik vier glaasjes met kwasten, oog- en lippotloden, mascara en oogschaduwbasis, een fles Rituals handcrème, Evian Brumisateur en een doosje tissues. Mijn nagellak paste wel niet in de toilettafel, maar ach... gelukkig heb ik nog een andere Malm-kast in mijn badkamer staan :D
Share:

45 opmerkingen

 1. Oh my, waaauw!! I love it!! Wil ik ook, al heb ik er jammer genoeg geen plek voor!
  Mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook zo'n mooie make-up tafel !!!!! Kerstman hoor je mij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super dat je hier over een artikeltje maakt ! Ik was deze week nog aan het denken om zo ene te kopen voor in mijn toekomstig appartement. Ziet er echt leuk uit. Zou ook liever al zittend mijn make-up doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW. Looks good lady dat beautyplekje van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk en handig! Maar wordt je tafel enzo dan niet nat door de damp van douche enzo? Hier zou dat zeker niet lukken (inloopdouche).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, eigenlijk niet! We hebben ook een inloopdouche, maar ik heb daar nog niets van gemerkt.

   Verwijderen
 6. Ok weer inspiratie opgedaan voor als we ons eigen huisje hebben! Zalig gewoon zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice ! Ik word al helemaal blij in jouw plaats van die opgeruimde lades :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super ziet dat eruit en ik sta trouwens verbaasd...er kan echt wel veel in!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OMg! Wat is ie mooi! Hier droom ik ook van hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. *Neemt een bakje om het kwijl op te vangen*

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi en erg functioneel. Je hebt er duidelijk goed over nagedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw ik vind het echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waaaaauw :-) Ik zit gewoon aan mijn wastafel met een vergrotende spiegel en een bureaulamp om meer licht te hebben. Not very glam, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. zeer mooi! Voor mij is dit geen optie: mijn collectie is astronomisch groot :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw, zo'n prachtige make up tafel zou ik ook wel willen. Heel erg mooi zeg x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De droom van iedere beautyliefhebber. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk! Dat wordt ook een punt om op te letten wanneer wij een huis kopen. Geen plaats nu voor een toilettafel & er is geen natuurlijk licht in m'n badkamer.. Dus ik ben best jaloers op jouw mooie opstelling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er mooi uit en vooral heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waaauww prachtig gedaan! Zo net, overzichtelijk, gewoon perfect! Daar wil ik mij wel eens laten gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Echt leuk ! Veel meer plaats ook dan dat ik verwacht had. Ik wil later ook als ik alleen woon :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Echt heel erg mooi! Mijn nieuwe droom is vandaag ontstaan;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zeer netjes! Die glazen vind ik heel mooi, van waar komen ze?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook van de Ikea! Yngaren, als ik mij niet vergis. Het is een lijn in de badkamerdecoratie.

   Verwijderen
 23. mooie witte meubels :)

  maar de doos met kleenex op je tafel is leeg geloof ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee! Dat is gezichtsbedrog :) Het is een vrij diepe doos en er zaten toen nog tissues in.

   Verwijderen
  2. oh, dan is het goed, hihi ;p

   Verwijderen
 24. OOO I'm so jealous! I don't have a vanity, and for the moment my increasingly bigger stash is really all over the place. I'll probably need to make a trip to IKEA and at least put some of it away!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat is'ie moooooooi! :-O En supergoed georganiseerd. Ik ga ook voor zoiets als we ooit verhuizen maar goed, dat is toekomstmuziek, ondertussen haal ik maar inspiratie uit jouw organisatie :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Slim om die bestekbakken te gebruiken! Ik denk dat ik dit ideetje in mijn badkamer ga meenemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. amen to that! wauw! *gezondjaloers!* zalig zeg. mooie keuken, mooie malm!!! geniet ervan, en er zit ook genen brol é zeg ;-) chique dinges!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ziet er echt prachtig uit :) zo iets wil ik later ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. sjiek!
  wel origineel dat je bestekbakjes hebt gebruikt om je spulletjes in te ordenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Later als ik groot ben koop ik mij sowieso ook zo'n kast ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wow damn, wat ontzettend heeerlijk om te zien! Mooie kast is het trouwens, maar de inhoud doet mij echt de das om, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik twijfel ook om deze te kopen, lijkt me heel overzichtelijk! Ik kan alleen de bakjes die jij er in hebt niet meer vinden online :( hopelijk zijn ze er nog

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig