15 november 2011

REDKEN ARGAN-6 OIL


Love de nieuwe Redken Argan-6 Oil! Intensieve verzorging en bescherming voor poreus en droog haar dankzij arganolie en omega-6. Eigenlijk verbaast mij dat niet, want ik ben het laatste jaar helemaal into haarolie en ik denk niet dat ik nog zonder kan. In mijn routine is het een musthave omdat ik mijn haar vaak föhn en het ook laat kleuren.Hij voelt trouwens veel droger in mijn haar dan mijn andere haaroliën, deze zou ik 's nachts wel in mijn haar durven laten voor een overnight treatment. Het is een heel veelzijdig product, dat op 6 manieren kan worden gebruikt. Mijn favoriet? Voor de shampoo enkele druppeltjes in het haar masseren en laten inwerken. Eigenlijk zijn drie druppeltjes dan voldoende, maar ik volg de gebruiksaanwijzing niet (rebels!) en ben iets genereuzer :) Ik laat het dan gemakkelijk 10 minuten inwerken, en vaak zelfs langer. Het resultaat is superzacht, gemakkelijk doorkambaar haar. Zeg dat ik het gezegd heb.


Redken Argan-6 Oil - 90 ml - € 24,70 - verkrijgbaar bij erkende Redken-salons
Share:

11 opmerkingen

 1. Het hoeveelste ingrediënt is de argan olie eigenlijk? Sommigen doen er een fractie in om het gewoon maar te kunnen zeggen, maar er zit te weinig in om iets effectief te doen.

  Ik gebruik al jaren olie en ik ben blij dat meer mensen nu er mee bekend geraken :)
  Nu nog die stomme mythe van 'oil free' producten voor combinatie/vette huid wegkrijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er veelbelovend uit! Eens testen of het ook op mijn haar werkt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed ! De prijs valt best wel mee vind ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit ! Ik ben ook een fan van haarolie. Je haar wordt er zo zalig zacht van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik ben fan. Ik kan er ook niet meer zonder, olie rules! Deze heb ik nog niet geprobeerd, ben eens een poging aan 't doen tot dingen leegmaken :) Niet dat het gaat lukken...maar allez!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook fan van olie! Het maakt echt een groot verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn haar word daar denk ik heel vet van.
  Maar het klinkt wel heel goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. een paar jaar geleden had ik een hele lijn van redken aangeschaft en weet daarom dat het zeker goede producten zijn.. ik was er in ieder geval tevreden over... en deze olie staat NU op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig