17 november 2011

GIVENCHY - DAHLIA NOIR


Muze Mariacarla Boscono

Hoe creëer je een parfum voor een bloem die niet bestaat? Een echte zwarte dahlia zal je namelijk niet vinden, de blaadjes zijn donkerrood. Maar voor Dahlia Noir bedacht Givenchy een bloem met gitzwarte blaadjes. De dahlia is van nature trouwens geurloos, dus dat gaf Givenchy eigenlijk carte blanche.De flacon is erg strak, eenvoudig met zwarte lak (wat ook terugkomt in de verpakkingen van de make-up). De naam van het parfum zie je trouwens pas als je de dop van de flacon haalt. Het straalt luxe uit en plaatst voor mij deze chypre, poederige geur bij een elegante, classy vrouw. Zo'n beetje het type mama-maar-met-de-juiste-dosis-glam-chic.


Ik vind de geur bovendien tijdloos en niet aan leeftijdsgrenzen gebonden. Ik draag hem ook graag (al ben ik allesbehalve mama). Ik vind wel dat de geur in de loop van de dag sterk afzwakt en een beetje verdwijnt, dus voor een lange dag/avond moet je je wel een keertje bijparfumeren. Niet dat dat zo'n straf is ;)

Het hele gamma: parfum en badproducten

Dahlia Noir – Eau de Parfum - 30/50/75 ml - € 59,50/85,00/102,50
Dahlia Noir – Lait pour le corps - 200 ml - € 42,50
Dahlia Noir – Rosée de Parfum - 200 ml - € 44,00
Dahlia Noir – Gel Douche - 200 ml - € 37,50
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik heb er een staaltje van en ik vind hem ook heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ruikt heel lekker maar toch gebruik ik hem eigenlijk veel te weinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ruikt inderdaad erg lekker! Een van mijn favorieten van dit moment. Helaas heb ik niet het parfum maar de bodymilk en behelp ik me verder met een staaltje dat bijna op is...deju! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem nog niet geroken maar ie lijkt me wel heel erg fijn. De verpakkingen zien er ook heel chique uit. Straks es gaan snuffelen in de parfumerie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit maar ik heb het voor de langdurende geuren, zeul niet graag parfum mee en dan moet'ie toch wat blijven hangen. Hmmmm, twijfel nog maar even verder over mijn nieuwe geur :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig