24 november 2011

UGG AUSTRALIA OPENT IN MAASMECHELEN VILLAGE!


Limburg is weer een leuke outletwinkel rijker! In Maasmechelen Village (chic outlet shopping bij de vleet) opende vandaag de nieuwe UGG Australia- winkel.


Boven: de drukte binnen...
Onder: ... en de rij buiten

UGGs mét korting, daar zeg ik geen nee tegen! En met mij tal van andere mensen, het was een drukte van jewelste in de winkel én daarbuiten. Ik kocht vorig jaar mijn eerste paar UGGs (nadat ik uitgegleden was in de sneeuw, maar dat is een ander verhaal) en sindsdien is het dikke liefde tussen ons. Warm, comfortabel en luxueuze sheepskin, what's not to love?

Deze grijze versie ging met mij mee naar huis!

En er zijn ook handtassen - voor een matching outfit!

In de tijdelijke ouletwinkel van UGG Australia (open tot eind maart 2012, dus wacht niet te lang!) kan je terecht voor 30% korting en worden vooral de modellen van de herfstcollectie 2010 verkocht, evenals andere modellen die ouder zijn dan 6 maanden.

De UGG Australia outletwinkel is te vinden in Maasmechelen Village tot eind maart 2012!
Go, go, go!

EDIT: de Ugg-winkel is blijkbaar nog steeds open (en we zijn nu juli 2012)! Geen idee waarom, maar jeeeej!


EDIT 2: Voor alle duidelijkheid, de UGG-winkel in Maasmechelen Village is niet mijn winkel. Voor info over openingsuren, kortingen en modellen, verwijs ik je graag door naar de website van Maasmechelen Village
Share:

20 opmerkingen

 1. Oeh, daar moet ik dan toch eens naartoe :) Is maar 20 min rijden voor mij... Als je zo'n vip pasje hebt voor 10% korting, zou dit er dan bij geteld worden zodat je dan 40% korting krijgt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Cindy: Ik zou niet weten waarom niet? Ik heb ook al eens zo'n pasje gehad en ik denk niet dat er toen beperkingen op waren. Die 10% extra is altijd mooi meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De grijze zijn echt mooi ! Ik had ze nog niet gezien met een rits. Best wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, ik vind dat die winkel er altijd moet zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het maar een korte periode is! Heel snel naartoe gaan dus :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk!! Ik wil ook Uggs, maar zo duur...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. waarom is het maar een korte periode? blijft de winkel niet? ik woon er trouwens maar 10 minuutjes vandaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Anoniem: Ja, het is slechts een tijdelijke winkel, een soort van pop-up store. Maasmechelen Village heeft nog al zo'n winkels gehad, waarschijnlijk wisselen ze dat afhankelijk van het seizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love my uggs ! Ik heb er nog maar net gekocht in de VS en helaas is Maasmechelen zo ver voor mij. Ik zou er al een tweedaagse van moeten maken :d

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, ziet er leuk uit, zitten leuke Uggs tussen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oke, misschien toch maar eens gaan kijken! Ik vond ze altijd heel simpel en de fakers er té veel op lijken.. Maar ik zie dat bijvoorbeeld diegenen die jij gekocht hebt wel leuk en origineel zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 30% korting is al wat. Maar toch blijven ze nog duur. Maar ze zijn ook lekker warm... Arrgghhh...daar gaan we weer! Ik MOET sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bedankt voor de tip! ik woon 5 minuten van Maasmechelen dus ik ga zeker eens kijken :) hoewel ik 150 euro (of wat er nog overblijft) nog veel vind :p maar wie weet..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. tot welke maat zouden deze schoenen gaan,
  ik heb 42 zouden deze er zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Anoniem: Uggs voor vrouwen zijn wel te krijgen in maat 42, mijn beste vriendin heeft er ook gekocht in die maat. Dit is natuurlijk een outlet, dus het kan zijn dat je maat er niet is in elk model.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoe duur is de Ugg mini? Iemand enig idee? Ik vind het zonde om af te reizen naar Maasmechelen terwijl ik ze misschien nog te duur vind..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. het zijn allemaal hele leuke uggs ik heb er orig jaar paarse gekocht , en ze waren helemaal niet duur , het nadeel is alleen dat je er alleen maar apparte uggs krijgt je krijgt er bijvoorbeeld geen hele bruinen want dan zit er een bloem op getekend jammerr

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ugg winkel in maasmechelen village,

  weet iemand de naam van die jonge verkoper in de ugg winke of heeft die winkel ook een email adres?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig