25 november 2011

ESTÉE LAUDER IDEALIST EVEN SKINTONE ILLUMINATOR & COOLING EYE ILLUMINATORToegegeven: ik was al fan van Estée Lauder, reeds lang voor deze nieuwe Idealist Illuminator-producten. Dat klinkt bevooroordeeld, maar dat creëert tegelijkertijd ook wel hoge verwachtingen waar Estée Lauder aan moet blijven voldoen.

Het nieuwe Idealist Illuminator serum trok meteen mijn aandacht. Ik gebruik namelijk al enkele jaren de originele Idealist (en het heeft nog meer fans, geheel terecht!), dus zoiets prikkelt onmiddellijk mijn nieuwsgierigheid. Via de Facebook-pagina van Estée Lauder België deed ik mee aan een wedstrijd en ik kon mijn geluk niet op toen bleek dat ik een van de 50 gelukkigen was!


De Idealist Even Skintone Illuminator is een mild, maar geconcentreerd serum, dat huidverkleuringen, pigmentvlekken, onegale huid, roodheid en acné-littekens vermindert. Het werkt op alle huidtypes en is olievrij. Het resultaat is dat je huid er fris, stralend en egaal uitziet, onmiddellijk en op lange termijn, omdat antioxidanten helpen voorkomen dat de onvolmaaktheden opnieuw opduiken.

De verpakking ziet eruit zoals we van Estée Lauder gewend zijn: een eenvoudig en strak flesje, goudkleurig lettertype en dop en met een handig doseerpompje. In tegenstelling tot de andere Estée Lauder-serums die ik heb, is dit flesje echter niet doorzichtig, dus ik zal een beetje moeten gokken of hij bijna op is of niet. De dosering met het pompje is wel supergemakkelijk.

Links uitgeblend - rechts net uit de pomp

Het serum zelf is precies een soort van vloeibaar parelmoer, het ruikt fris en citrusachtig en smeert gemakkelijk uit. Onmiddellijk krijg je een soort van glow, zonder te schitteren als een discobal. Het maakt mijn huid ook lekker zacht, in dat opzicht lijkt het op het Idealist-zusje.
Ik heb niet het gevoel dat het specifiek inwerkt op mijn poriën, dus voor mij is de Illuminator een aanvulling op de gewone Idealist. Al moet ik toegeven dat een stralende huid sowieso ook voor beter uitziende poriën zorgt :)


Voor de ogen is er een bijpassend product, Idealist Cooling Eye Illuminator, dat zorgt voor een heldere, frisse oogcontour. De oogcrème bevat kleurcorrigerende optische ingrediënten die schaduw en donkere kringen verhelderen. 


Innovatief is de keramische applicator, die gebogen is (en perfect in mijn oogvorm past). Hij voelt enorm verkoelend aan, ik had het niet verwacht van dit type materiaal, maar het werkt wel! De vorm zorgt er ook voor dat je de crème gemakkelijk kan uitsmeren en inmasseren. Ik vind de verpakking in zijn geheel wel handig trouwens, een tubetje werkt veel gemakkelijker dan een potje.

Links net uit de tube - rechts uitgeblend (in het midden)

Ik merk onmiddellijk een verhelderend effect, die optische ingrediënten doen goed hun werk. Ik smeer een beetje crème op mijn ooghuid met de keramische applicator en ik klop de restjes verder in tot het product volledig in de huid is opgenomen.

En yessss, dit is een voltreffer! Deze oogcrème zorgt niet enkel voor een heldere blik, maar hij hydrateert ook gewoon lekker. Mijn Clinique All About Eyes heeft net serieuze concurrentie gekregen!

Een leuk extraatje zijn de foto's van de Nothing to Hide-wedstrijd! Ik werd een dagje gevolgd door een heuse paparazzo (wel een vriendelijke meneer) en de foto's zijn nu te bekijken op de Estée Lauder-pagina.

Welk Estée Lauder-serum draagt jouw voorkeur weg?
Ik houd van ze allemaal!

Estée Lauder - verkrijgbaar in de parfumerie
Idealist Even Skintone Illuminator - 30 ml - € 68,37 - geschikt voor alle huidtypes
Idealist Cooling Eye Illuminator - 15 ml - € 62,06 - geschikt voor alle huidtypes
Share:

9 opmerkingen

 1. Zo leuk, die foto's! :D
  De Idealist Cooling Eye Illuminator lijkt me echt een goeie oogcrème!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijken me erg fijne producten. De foto's zij inderdaad heel tof ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, maar de producten zijn nogal prijzig :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. KLinkt echt heel goed, staan op mijn verlanglijstje!!
  Leuke foto's op facebook, gebeurd daar eigenlijk iets mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love them all ! En deze wil ik ook supergraag aanschaffen ! Ik ben ook wel een huge EL fan, tzijn allemaal fantastische producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha die foto 'shoppen in Hasselt'..
  Daar loop ik ook altijd rond in het weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze producten zijn zo luxe en fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben toch echt wel benieuwd geworden naar Estee Lauder skincare.. Leuke foto's trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijken mij zalige producten! Ik ga nu een kijkje nemen op de pagina...ik wil je wel eens in actie zien!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig