30 november 2011

URBAN DECAY DOES IT AGAIN!


Ik weet dit nieuwtje sinds gisteren en meteen werd de wishlist-pagina aangepast. Waarom, zeg je? Blijkbaar komt er een tweede versie van het bekende Urban Decay Naked Palette! Jaaaaaaaaa! Ik ben dol op mijn Naked Palette en ik wil de tweede ook!

Met de mededeling "peek-a-boo" zette Urban Decay gisteren deze foto op hun Facebook-pagina. Op het internet zijn er ook al foto's te vinden van de binnenkant van het oogschaduwpalet. Zo te zien is er een oogschaduw (Half Baked) die ook in het eerste Naked Palette zit, dus die heb je dan wel dubbel. Maar dat geeft niet!

Ik heb geen idee wanneer dit te koop zal zijn, maar waarschijnlijk zal dat niet meer te lang duren. Oh, wat haat ik mijn no-buy nu!! "Gelukkig" is Urban Decay niet in België te koop, haha!

Edit: de info die ik op internet vond, is dat het vanaf vandaag te koop is in de VS en vanaf januari in het VK, waar het £36,00 zal kosten.
Share:

12 opmerkingen

 1. Ik zag het gisteren ook voorbijkomen ja! Aan de ene kant ben ik superenthousiast, want ik ben nog steeds fan van het eerste Naked palette, maar aan de andere kant lijken ze niet superveel te verschillen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was ook super enthousiast toen ik dit hoor maar wanneer ik de foto zag met de oogschaduwen op was dat alweer heel wat minder. Ze lijken best wel goed op elkaar dus het wordt afwachten wat het zal geven he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naar het schijnt volgt er morgen meer nieuws :p Ik vind het wel tof, maar ook weer vervelend, want dat is weer een duur item op de wishlist en toch lijkt het veel op het eerste :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die tweede versie zo mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Phil: Voor onbepaalde tijd, tot ons huis zowat in orde is. Af en toe kan er een kleine aankoop van af, maar eigenlijk trek ik de broeksriem aan tot we een vloer en deuren hebben en iets dat op een keuken en badkamer trekt :)
  Dat lukt meestal wel, maar soms (zoals met kerstcollecties of met zo een nieuw product) is toch even vloeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hebben hebben hebben! ik heb afgelopen zaterdag een heel deel gekocht van urban decay @sephora maastricht. ik was zo door het dolle heen! dus nu nog meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zooo benieuwd!! Ik heb het Naked palette ook en ben verslaafd! :-) De '2' wil ik dus ook zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vanaf 1/12 in the US. En sinds kort het volledige gamma in Maastricht... en dat is niet zover he?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zal eens kijken in Londen over twee weken? Voor iemand meebrengen indien ze hem hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaaaaaaaaaaa, ik heb het ook net gezien!

  En hier kan je ook de inhoud zien
  http://urbanstateofmind.blogspot.com/2011/11/urban-news-urban-decay-naked-2-yesssss.html

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig