23 december 2011

OP WEG NAAR 30 - LE COUVENT DES MINIMES BAUME DU SOURIRE


Eh, ja, beetje vreemde titel, niet? ;) Let me explain! In de 30 dagen voor mijn 30e, kreeg ik van the best friend een zakje boordevol goodies cadeau. Allemaal ingepakt en genummerd. Eentje voor elke dag, om er meteen een hele feestmaand van te maken :)

Ik heb vooral snoepjes en chocolade mogen uitpakken, maar op dag 10 (of was het nu 11?) kwam deze lipbalsem uit het pakje! Ik zag hem in september al op een event: Le Couvent des Minimes Baume du Sourire met peeraroma. Een hele mondvol!


Normaal ben ik niet zo zot van peren, maar vreemd genoeg vind ik deze lipbalsem wel lekker! Het is een beetje een sticky lipbalsem (want: marshmallow extract!) en geeft je lippen een subtiel glansje. Verder bevat hij karitéboter, abrikozenpitolie en peeraroma. 


Heel verzorgend vind ik hem wel niet. Ik houd van de geur, de textuur, de smaak en het glansje, maar ik vind dat mijn lippen er een beetje van uitdrogen en dat ik juist meer moet smeren voor een verzorgend effect, want dan weer resulteert in drogere lippen. Het is precies of het product een laagje legt op mijn lippen, maar niet wil doordringen in de lippen om ze te verzorgen. Meer een cosmetische gloss/lipbalsem, quoi. Ook niet slecht, maar niet wat ik voor ogen had toen ik hem begon te gebruiken :)

Toch vind ik dit best een fijn product, en met een verzorgende balsem eronder, valt hij prima mee! Sometimes you just have to make it work! :)

Psssst... je kan nog altijd meedoen aan mijn winactie!
Share:

9 opmerkingen

 1. Is het niet 'abrikozenpit olie'?
  Ken het met die 'laagjes' die eigenlijk niets doen voor je huid of lippen.. gebruik je na een tijd niet meer dan.
  Wel leuk idee van je vrienden hmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Phil: Dat zal het zijn! Direct aanpassen, sie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook maar in munt smaak/geur en ik krijg wel het idee dat hij mij verzorging geeft. maar je moet wel regelmatig opnieuw smeren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een fijn product & een super leuk idee trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee, zo veel pakjes :-) Klinkt als een fijne lipbalsem. Al zou ik persoonlijk niet meteen naar een peersmaak gaan voor lippenbalsem :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk! echt zo het advent kalender idee :d ben benieuwd of er nog beauty dingen in zitten x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend leuk cadeau idee van je vriendin!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig