2 december 2011

THE SWEETEST THING!


Dit lieve pakketje kwam deze week bij mij aan. Zomaar. Isn't that cool?? En vooral ook heel lief! Bedankt, Mitchin!


Ik had nog nooit Carmex gebruikt, dus ik was hier zeer benieuwd naar. Dit is niet de gewone versie, maar de Carmex Moisture Plus, een hydraterende lipbalsem met vitamine E, aloe vera, SPF 15 én een kleurtje. Een licht waasje voor de liefhebbers, of een iets duidelijker waasje als je er iets meer opsmeert. Je kan de kleur dus een klein beetje opbouwen, wat lang niet voor alle lipbalsems het geval is.

Swatches: sheer pink - sheer peach

Het is een vrij strakke, smalle verpakking met een goedwerkend kliksysteem. Zelfs als je deze in je handtas laat slingeren, komt het dopje niet zomaar los. De lipbalsem zelf is heel gemakkelijk en precies aan te brengen, ook zonder spiegeltje. Er zijn wel maar twee kleurtjes beschikbaar, sheer pink tint en sheer peach tint. Toch vind ik dat geen ramp, dat zijn kleurtjes waar veel mensen naar grijpen.

Carmex Moisture Plus is enorm hydraterend, mijn lippen voelen meteen heel zacht en gevoed aan en dat gevoel blijft ook heel erg lang hangen. De ingrediëntenlijst is ook heel voedend, ik lees allemaal butters en oils, dus het verbaast mij eigenlijk niet dat het zo goed werkt.


Ik kon ook voor het eerst een sheet mask proberen, toch wel heel speciaal! Ik rook vooral de Earl Grey thee, maar de macarons op de verpakking trokken wel de aandacht, hihi! Na 20 minuten trok ik het velletje van mijn gezicht en leek het alsof mijn huid er echt beter uit zag. De restjes product die nog op mijn huid zaten, heb ik zachtjes weggedept met een watje.

Nog eens merci Mitchin, ik heb erg genoten van het pakketje!
Kunnen jullie ook zo genieten van kleine cadeautjes?
Share:

7 opmerkingen

 1. Het sheet masker lijkt mij heel fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n pakketje :) Dat masker lijkt me heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sheet masks van 'my beauty diary' heb ik al langer op het oog, maar eerst dingen proberen die lokaal te verkrijgen zijn zeker? :D
  Je moet de overschot van die serums gewoon inmasseren en dan je routine verderzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. YEAH! Hahaha, die foto met de sheet-masker - welcome to the club! =))))))))

  Ben blij om te horen dat de lipbalsems goed zijn bevallen ;) Ik vind vooral die roze leuk! =))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke producten heb je ontvangen, dat sheet masker lijkt mij wel fijn om te proberen :D Die verpakking met die macarons erop is echt geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig