5 januari 2012

ESSENCE GELLINER 01 MIDNIGHT IN PARIS


Hoewel ik mijn make-uptas altijd stap per stap inpak (dus ik overloop in mijn hoofd wat ik moet doen en kies zo de producten uit die ik meeneem), vergeet ik wel eens iets. Niet vaak, maar als ik iets vergeet, is het meteen wel essentieel. Want eyeliner en ik, dat hoort gewoon samen!

Dik balen dus, toen ik enkele weekends geleden tot de constatatie kwam dat mijn gelliner thuis was blijven liggen. Gelukkig was het Kruidvat in de buurt en vond ik de Essence Gelliner in 01 Midnight in Paris. Ik twijfelde tussen die van Catrice en Essence, maar aangezien de zwarte gelliner van Catrice uitverkocht was, werd de keuze voor mij gemaakt :)


Dit is een fijne, basic gelliner voor een zacht prijsje, je krijgt een glazen potje met een plastieken deksel. Uiteraard is het niet even zwaar of dik als mijn MAC gelliner, maar kijk, voor nog geen drie Euro gaan we niet zagen.


Verder is hij ook wel dunner en zachter dan mijn MAC gelliner, en dat is wel even wennen. Ik stak mijn kwast meteen al veel te diep, dus je moet hier een beetje voorzichtiger mee omgaan. Ik moet hem ook iets langer laten drogen dan mijn huidige gelliner. Aanbrengen gaat wel gemakkelijk, en de houdbaarheid is prima, al houdt hij niet even lang als mijn fluidlines. De gelliner op zich blijft wel zitten, maar ik merk dat er een klein beetje transfer is naar andere delen van mijn oog, zoals het ooglid of onder het oog.

Eigenlijk zit ik dus te wachten tot hij een klein beetje uitdroogt, haha! Ik denk dat hij dan net iets beter gaat zijn. En als dat het geval is, is dit een prima opvolger in mijn stash. Als SOS-gelliner heeft hij echter al prima werk geleverd!

Welke budgetgelliner is dé aanrader?

Essence gelliner 01 Midnight in Paris - 3 ml - € 2,99
Share:

16 opmerkingen

 1. Ziet er idd goed uit voor een budget gel liner :). Zelf heb ik ook die van de Mac, en die gaat al lang mee, dus blijf ik daar even bij :). Deze is zeker goed voor mensen die op een budget zitten denk ik :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die van ELF ook wel goed, en droger qua stuctuur dan deze. Ook de WnW cream liner is een aanrader als is deze niet zo makkelijk te verkrijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de groene versie, daar ben ik ook niet zo heel gek van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog geen mac gelliners gebruikt maar die van Catrice is zeker een aanrader !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wel jammer van de houdbaarheid, zou helemaal niks voor mijn vettere oogleden zijn. wel handig om te weten!
  ik blijf fan van MAC gelliners, maar die van J'ouvert zijn ook erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg goed uit !

  Liefs, Berrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb zelf de groene en paarse van Essence. Op zich zeker geen slechte liner , maar is idd zachter dan de fluidlines. Maar oke , ik vind hem best goed ! Die van Catrice ben ik echt wel favoriet van ! Die van ELF wat minder , bij de eerste malen in gebruik , brengt hij mooi aan , bijna als de Fluidlines , maar persoonlijk vind ik hem wel vrij snel uitdrogen waardoor het toch wel moeilijk wordt om hem ulraprecies aan te brengen .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eyeliners van Catrice vind ik niet slecht als budgetproduct !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kun je een gelliner nou ook op je waterlijn aanbrengen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Wendy: Persoonlijk heb ik er nog nooit problemen mee gehad. Ik gebruik dus wel gelliner op mijn waterlijn en dat blijft ook goed zitten. Ik gebruik er een dun of klein kwastje voor.
  Heb je heel gevoelige ogen, is het misschien beter om een oogpotlood te gebruiken.
  Vloeibare eyeliner zou ik volledig afraden, omdat ik niet denk dat dat goed zou werken met je waterlijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke naam! En voor dat prijsje klinkt het wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmz lijkt me idd lastiger dan die van Mac. Heb jij toevallig ervaring met die van Maybelline? die schijnt wel even fijn als de fluidlines te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er best mooi uit! Die van Catrice wil ik precies ook wel eens proberen... Zeker voor die prijs... :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig