4 januari 2012

CHANEL ILLUSION D'OMBRE ÉPATANT


Going on thirty en dan dit cadeautje vinden de dag voor je verjaardag... Chanel Illusion d'Ombre in Épatant *engelengezang*

Het grappige is dat ik er nog naar staan kijken heb, toen ik enkele dagen daarvoor in de parfumerie stond, maar dat ik er toch geen gekocht heb. Ooh, hij stond al zo lang op mijn wishlist, een van deze mooie oogschaduwpotjes. En nu is hij gewoon van mij, woehoe!


Deze Illusions d'Ombre werden in het najaar van 2011 gelanceerd in 6 kleuren en zitten permanent in de collectie. Je kan ze gebruiken als oogschaduw of als eyeliner en daarvoor krijg je een speciaal ontworpen borsteltje bij de oogschaduw. Ik vind dit een van de betere kwasten die je samen met een product krijgt, trouwens, want meestal gooi ik dergelijke dingen meteen weg wegens baggerkwaliteit.

De verpakking is à la Chanel: van glas en met een blinkend, zwart deksel met het logo van de dubbele C's erop.


Textuurgewijs is dit met niets anders te vergelijken, echt héél speciaal... een soort van vaste sponscake die je kan induwen, maar die ook terug opspringt als je je vinger er van afhaalt. Wat er dan overblijft op je vinger is een mix tussen een mousse en een gel, die je heel gemakkelijk kan uitwerken, ook met je vingers.

Boven: daglicht - Onder: met flits

Épatant is een donkerzilvergrijze kleur, met een hint van groen en taupe erin. Afhankelijk van hoe het licht erop valt, hoe je hem draagt en welke ondertonen je zelf hebt, zal deze er telkens helemaal anders uitzien. Soms denk ik dat hij zilver is, soms groen en soms taupe.

Chanel belooft een long wear luminous eyeshadow, en dat krijg je ook. Ik heb hem gedragen zonder enige basis en dan houdt hij prima, na een hele dag is hij heel lichtjes in de plooitjes gekropen, maar dat zag ik alleen omdat ik mijn hoofd zo dicht mogelijk bij de spiegel bracht.
Mét basis is dit een droom, trouwens, blijft prachtig zitten en bougeert gewoon niet! Voor een mousse of gel vind ik dat toch wel een degelijk resultaat. Je kon hem trouwens in deze look zien die ik op oudejaarsavond droeg.

Het enige nadeel? Nu wil ik er meer. Nummer 83 in Illusoire, meer bepaald :)

Chanel Illusion d'Ombre in Épatant - 4 gr - € 28,89 - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

19 opmerkingen

 1. I want the number 83 is Illusoire as well! Lovely swatches and glad to read that even without base it didn't crease :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een praaaaachtig product! De pigmentatie ziet er goed uit, en de kleur is super mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey, super leuk je blog !
  'k Heb je pas ontdekt en je bent echt super spontaan hoor !
  Kom je uit België ? Van waar dan ? Ik kom ook uit belgië ( Oost-Vlaanderen!)

  grtjs XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleur! Ik vind alleen dat ze nogal glitterig zijn :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleur. En erg fijn dat hij zo goed blijft zitten !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die is echt prachtig, wauw! Ook zo'n mooie en goede pigmentatie.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi!
  Ik heb er ook al naar staan kijken, vooral Illusoire vind ik een pareltje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb die aubergine tint, oh my god dat is mijn aankoop van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook één van m'n favorieten! En Illusiore is ook echt prachtig, zeker kopen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is zooo mooi! Lieve vriendin heb jij :o) Doet me een beetje denken aan de Eyes to Kill e/s van Armani, die zijn ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Anoniem: Limburg! Maar af een toe kom ik wel eens in Oost-Vlaanderen :)
  @Elke: Haha, thanks a lot, mij even stimuleren om hem te halen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. waaw wel een speciaal kleurtje, ik ben helaas nooit heel handig met van die speciale oogproducten :d

  BeantwoordenVerwijderen
 13. prachtig! ik zat ook te twijfelen over deze, maar heb uiteindelijk besloten om het niet te doen... heb genoeg alternatieven in me stash :P

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh pretty ! Ik zou de graag de donkerpaarse kleur hebben ,geen idee hoe ie noemt. Maar 30 euro voor een oogschaduw, khoop dat ik hem ook cadeau krijg :p

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wooow, je hebt die via pr gekregen? Hoe nice! Ziet er wijs product uit om te gebruiken, gewoon voor de vreemde textuuromschrijving :p

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel bijzonder, maak je er snel een hele look mee? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Beautyloves:je spreekt niet echt 'Limburgs' vind ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig