26 maart 2012

LUSH LEMONY FLUTTER


Oh my god, cult product, much? Hoe vaak heb ik hier al niet over gelezen en er zijn precies alléén maar lyrische reviews over te vinden! Op den duur begin je je af te vragen waarom dit in 's hemelsnaam nog niet in je stash ligt. Ja, waarom eigenlijk niet? Misschien omdat Lush enkel in Brussel en Antwerpen te krijgen is en er geen Belgische webshop is? Of omdat het om de haverklap uitverkocht is?

In elk geval, toen ik een tijd geleden op shopdate in Antwerpen was, zag ik deze staan in de Lush-winkel en twijfelde ik geen seconde. Meenemen!

Ik ben op zich absoluut geen citrusmens, maar Lemony Flutter ruikt wel heel puur, dus ik stoor mij op zich niet aan de geur. Bovendien denk ik niet dat een zoete geur zou passen bij een nagelriemcrème. Het ziet er trouwens een beetje uit als vanillepap, hahah!


Je hebt er echt héél weinig van nodig en dat gaat dan op mijn nagelriemen. Goed insmeren, laten inwerken en als je wilt, kan je nog je nagelriemen achteruit duwen met een bokkenpootje. Ik vind wel dat de geur heel erg lang blijft hangen. Als je zo iemand bent die regelmatig met je handen aan je gezicht zit (en zo iemand ben ik dus wel), ruik je constant Lemony Flutter om je heen.


Voor nagelriemcrème is dit trouwens wel een vrij royaal potje. Een kleinere (goedkopere?) versie zou ook wel welkom zijn. Ik geloof nooit dat ik dit volledig op krijg tegen de vervaldatum, dussss... ik gebruik het ook als handmasker. Ik was op zoek naar die goedkope linnen handschoentjes van Essence, maar had zelf geen geluk. Tot lieve Vanessa ze ergens vond en mij ook een paar bezorgde. Ze zijn heel erg fijn, alleen mag er geen al te grote handen (of liever: handpalmen) voor hebben :)


Zitten jullie al aan de Lush?

Lush Lemony Flutter - 50 gr - € 9,95
Share:

17 opmerkingen

 1. Hij is super hé. De mijne is helaas vervallen ondertussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze vandaag gekocht(had al een klein proefje), vind het een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HHeerlijk spul, maar inderdaad is een kleinere versie wel welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb 'm zaterdag gekocht, en ik ben er blij mee! Hij is fijn!
  Het potje is inderdaad wel groot zeg, vooral om hem binnen de tijd op te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben groot fan én grootverbruiker van dit product!! :-) Ik heb een beetje van de grote pot in een 'handbagsize' versie gedaan en sindsdien gebruik ik hem nog meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem fijn maar het is precies toch geen zo'n wondermiddel voor mijn nagelriemen. De mijne is na een dik half jaar gebruik al bijna op maar ik ben dan ook niet zo zuinig ermee :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben mijn potje kwijt, heb er mij al zot naar gezocht. Ik begin al te vrezen dat ik het in het ziekenhuis heb laten staan. :o(
  En het is graag gedaan hoor! Ze zijn idd niet zo heel groot, en lange vingers mag je zeker niet hebben, maar voor de rest doen ze goed hun werk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat ook op mijn verlanglijstje, door ook al over zoveel goeds over dit product te lezen, maar hier ook geen Lush in de buurt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En of ik aan de Lush zit...Nog een geluk dat ik in oost vlaanderen woon en niet veel naar antwerpen ga...Het is niet zo goed voor mijn portefeuille...en voor wie gaat verhuizen en trouwen...Aaarg sparen is zo moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben er ook heel benieuwd naar maar kom nooit in antwerpen of brussel. Bovendien lijkt die pot me idd veel te groot want ik sta niet dagelijks creme te smeren, zou het meer willen als kuurtje voor af en toen.
  Misschien kun je een derde van je pot aan mij verkopen? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Slim, zo met die handschoentjes! Ga ik ook halen, thanks for the tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb mijn potje ook niet opgekregen voor de vervaldatum... Ik heb het nog enkele maanden kunnen gebruiken, tot hij raar begon te ruiken.. Dan heb ik hem maar weggegooid. Wel leuke tip om hem ook als handmasker te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ga morgen shoppen in Antwerpen en dit product stond op mijn lijstje :D Leuk om er nog een goede review over te lezen ! Ik ga zeker je tips onthouden, want anders ga ik het potje ook niet opkrijgen denk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaa, deze heb ik ook en is geweldig! Die Essence handschoentjes heb ik ook, maar zitten bij mij niet zo goed eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je doet mij eraan denken! Ik moet deze weer gaan gebruiken vooraleer ie vervalt! Dank je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I <3 Lemony Flutter. Tip: Een erwtje LF vermengen met een milde scrub = zachte handjes!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig