21 april 2012

FILMPJE: OPGEMAAKT


 
Op verzoek heb ik een tweetal maanden lege verpakkingen bij gehouden, van producten die ik heb opgebruikt. Producten gaan bij mij trouwens op in fases: lange tijd gaat er niets op en dan ineens vliegen de lege verpakkingen me om de oren. Hoe zit dat bij jullie?
Share:

9 opmerkingen

 1. Leuk filmpje! Ik doe dat eigenlijk ook nooit, bijhouden wat ik heb opgemaakt. Ik heb dat niet zo vaak voor mijn gevoel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spullen heb je opgemaakt ! De laatste tijd merk ik dat het bij mij ook rap gaat qua potjes en doosjes en weetikveel die opeens uit zijn. Dat gaat mij weer wat kosten :p ! Prachtige blush heb je op trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk filmpje! Ik vind het altijd ontspannend om naar je te luisteren ;) Ik moet precies dat haarmasker van L'Oréal toch eens proberen, heb zoveel knopen na het wassen van mijn haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb niet zo vaak opgemaakte producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Ik zie fijne producten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier net van 'tzelfde, een hele tijd niks van lege items en dan opeens een heel resem ineens :-) Again, een leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij mij gaat het zo ook ongeveer.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk filmpje! Ik denk eigenlijk niet dat ik zoveel opmaak, ik gebruik alles door elkaar waardoor alles veel te lang meegaat (zoals jij eerst ook voorhad) Al probeer ik er de laatste tijd echt op te letten...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker veel opgemaakt! Ik ben daar zelf ook dol op :p als ik dan alles samen zie dan verantwoord dat voor mij mijn vele aankoopjes haha xx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig