19 april 2012

KÉRASTASE CRISTALLISTE + WIN!


Enkele weken geleden kon ik Kérastases nieuwe lijn ontdekken: Cristalliste is een lijn van lichte, luchtige producten, die ideaal zijn voor lang haar.Lang haar vraagt toch wel een goede verzorging. Ik weet er alles van, sinds ik zo'n acht jaar geleden wakker werd en dacht: "Ik ben mijn korte haar beu. Ik wil lang haar!". Ik wil namelijk wel volume aan de haaraanzet, maar te veel of verkeerde producten kunnen het haar zwaar maken, waardoor het gaat hangen. Daarnaast vragen ook mijn punten een specifieke verzorging, want niets zo lelijk als lang haar met gespleten punten.

Cristalliste sluit helemaal aan bij wat jonge vrouwen verwachten van haarproducten voor hun lange haar: mooie verpakking (roze, ik ben natuurlijk bevooroordeeld), licht, luchtig en lekker ruikend. Bovendien, en dat is wel het leuke aan lang haar, kan je er veel kanten mee op en kan je spelen met kapsels om ze aan te passen aan je kledij, je humeur of het event waar je naartoe gaat.


Om het niet nodeloos ingewikkeld te maken, bestaat Cristalliste uit drie eenvoudige stappen:
 • Bain Cristalliste: perfectionerende glansshampoo voor fijn of dik haar, zonder siliconen, parabenen of kleurstof. Mijn haar wordt er luchtig van en ik krijg een heel natuurlijk volume;
 • Lait Cristal: perfectionerende en hydraterende glansverzorging (een flesje voor alle types haar), geen dikke conditioner, maar een zachte, vloeibare melk die je even laat intrekken en dan uitspoelt;
 • Vloeibaar Licht: een hele lichte, vloeibare essentie, die het haar echt verzorgt. Twee pompjes gaan in mijn natte haar, slechts een pompje als mijn haar droog is.
Bij de lijn hoort trouwens een heel leuk (en hip) filmpje:


En het leuke nieuws? Ik mag twee mensen gelukkig maken met een pakketje bestaande uit de shampoo, de melk en het serum!
 • Laat een comment na onderaan dit artikel; vertel mij wat jouw droomhaar is, hoe het eruit ziet, wie daarbij je droomhaarinspiratie is, ... Laat daarbij een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan contacteren als je wint;
 • Laat mij ook weten of je kiest voor de shampoo voor fijn haar of voor de shampoo voor dik haar;
 • Voor een extra kans: deel deze winactie op je eigen Facebook-profiel: Win een Kérastase Cristalliste-pakket bij BeautyLoves.be via http://tinyurl.com/cbl4je9
 • Voor een extra kans: deel deze winactie op je eigen Twitter-profiel: Win een Kérastase Cristalliste-pakket bij @BeautyLovesBE via http://tinyurl.com/cbl4je9
De winactie loopt tot en met zondag 29 april 2012 en is enkel toegankelijk voor Belgische lezer(s)(essen).

Veel succes!

Kérastase Cristalliste - verkrijgbaar bij de Kérastase-kapper - meer info op http://www.cristalliste.be/nl 
Bain Cristalliste - 250 ml - € 16,50
Lait Cristal - 200 ml - € 20,90
Vloeibaar Licht - 50 ml - € 21,90
Share:

19 opmerkingen

 1. Mijn droom haar is mooi lang glazend en een natuurlijk krullend :) Liefst bruin haar :)
  Mijn inspiratie is: Jessica Alba

  Janake_1@hotmail.com

  Ik heb dik haar.
  Ik heb het RT https://twitter.com/#!/Jaanax3/status/193081242684624897

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik doe mee! Ik gebruik normaal altijd Tigi of Moroccanoil, maar ik ben wel eens nieuwsgierig naar deze veelbelovende producten!

  Ik heb zelf fijn haar. Mijn droomhaar: prachtig lang en glanzend haar, krullend of stijl, maakt niet uit!
  Mijn inspiratie: Lauren Conrad (http://www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090410/300.conrad.lauren.lc.041009.jpg)
  Fergie (http://www.paparazziwallpapers.com/data/media/12/fergie_black_eyed_peas_wallpapers_030.jpg) en Beyonce (http://2.bp.blogspot.com/-DkBubt5f6dU/TZMLJgLsUNI/AAAAAAAAF1A/TNsFT1yXvgQ/s640/Long+Straight+Hair+Styles+%25285%2529.jpg)

  Ik heb het berichtje getwitterd! Veel succes iedereen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze producten klinken zo heerlijk. Want!

  Mijn droomhaar is gezond, glanzend en vol. Het sorrt haar dat gemakkelijk te stijlen is en "schwung" heeft wanneer je er met je handen doorgaat/je hoofd naar achteren gooit. Maar volume krijgen in dik en lang haar is geen kinderspel. Cheryl Cole's haar ticks all the boxes voor mij.

  Ik kies voor de shampoo voor dik haar.

  (Jolien_Dejonckheere @msn.com)

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik doe zeker mee :)
  Mijn droomhaar is dat van Eva Longoria, vooral in seizoen 1 van Desperate Housewives: glanzend, volumineus en gezond. Zo zou ik het graag hebben! Nu is mijn haar nogal dun dus misschien zou deze shampoo dan wel helpen? Ik ga voor die voor dun haar dus :)
  styleiseternal @live.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke winactie! Ik doe mee :-)

  Mijn droomhaar is schouderlang, van zichzelf mooi stijl en zacht en vol vallend in een lichtbruin/gouden kleurtje. Mijn inspiratie is Jennifer Aniston, zij heeft het altijd zo mooi zitten :-)

  Ik ga voor de shampoo voor dik haar.

  evelien@missevie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I'm in too!

  Mijn haar is niet fijn of niet dik, dus... ik ga maar voor... die voor fijn haar?

  Mijn droomhaar is ALLES wat van zichzelf goedvalt. Dus niet zoals het mijne dat eerst gekruld of gestyled moet worden... :-)

  missandmisses@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee! Mijn droomhaar is zoals Ann van Elsen. Zij heeft zo mooi en makkelijk haar. Nu zoiets is onmogelijk voor mij omdat krullen absoluut niet blijven. Maar ik had eens gelezen dat zij maar 2x per week haar haar wast ! Ik zou dat ook willen omdat mijn haar vlug vettig is !

  Ik doe mee mzet deze actie en ik wil graag de set voor fijn haar.
  Ik heb het getweet, hier zie je de tweet : https://twitter.com/#!/DaisiesNikita/status/193389937071099904

  Email is nikita.tsyen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh leuk! Ik heb ontzettend dik haar, dus ik doe meer voor die variant!
  Ik vind het haar van Molly Quinn (Alexis in de serie castle) supermooi. Vooral de haarkleur zelf vind ik prachtig! Verder vind ik het haar van Eva Longoria ook enorm mooi: haar haar glanst altijd en is zowel stijl als in krullen prachtig. Om jaloers op te worden!
  Ik heb je bericht geretweet : https://twitter.com/#!/Liesbeth_Vo/status/193412950176956416
  Emailadres heb ik ingevuld om te reageren! Als ik dit nog eens apart moet invullen, dan laat je het maar horen!m

  xxx

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeker meedoen iedereen! 't Zijn fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn droomhaar is haar dat minder snel split en minder "frizzt".
   Mijn absoluut voorbeeld op vlak van kapsels is Kim Kardashian, ook al besef ik dat zij een heel leger kappers in haar entourage heeft. Ik vind haar haar altijd prachtig, gelijk op welke manier ze het draagt: krullend, steil, opgestoken,...
   Binnenkort moet ik naar een huwelijk en sowieso zal het kapsel dat ik voor het huwelijk wil inspired zijn by Kim K :)
   Bovendien vind ik haar haarkleur supermooi!

   De shampoo voor dik haar past het best bij mijn haar...

   jana.vandewalle0@gmail.com

   Verwijderen
 10. Aaah, alleen al die schattige roze verpakking he :) Ik wil graag meedoen voor de set voor fijn haar!
  Mijn droomhaar is de haardos van jeniffer Aniston. Ja, ik beken... Ik was ook zo'n friends fan die helemaal wild was van "de Rachel-coupe". Helaas heeft Jeniffer dikker haar dan mij (En niet geheel onbelangrijk een leger aan haarstylisten en zo) dus het is me nooit echt gelukt om het na te bootsen. Een hele tijd geleden ging ik naar de film horrible Bosses kijken en OMG ik was totaal blown away door jennifer Aniston in die film, en dan weer vooral: Dat haaaar! Het perfecte bruin met de meest sexy frou die ik ooit gezien heb. Ik heb nu blond haar dus durf niet echt naar zo'n donkere kleur maar moest een kapper me kunnen garanderen dat ik er ook zo uit zou zien na het verven dan ging ik er dadelijk voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aangezien ik al zeker een jaar iets wil proberen van Kerastase (prijs hield me telkens tegen) is dit een winactie naar mijn hart! Misschien als ik dit 1 keer geprobeerd heb dat ik verkocht ben, zou niet de eerste keer zijn hihi :d

  Mijn haar voorbeeld is Rachel Mcadams en haar gezond uitziende blonde lokken. Ik zag haar zoals velen voor het eerst in de film Mean Girls en dacht meteen 'wat een mooi meisje met mooi haar!!' Heb nog even een foto voor je opgezocht: http://realkhabar.com/real/wp-content/uploads/2012/04/rache-mcadams.jpg Tsja ik vind het echt zo'n goudlokje :d

  heb ook getweet: www.twitter.com/TessaLikesYou

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn email adres is trouwens tessaloveth@hotmail.com

   Verwijderen
 12. Ik kies voor shampoo voor dik haar.

  Mijn ultieme kapsel is krullen en dan opgestoken!!

  https://twitter.com/#!/nona89/status/194053769066053633

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I'm in! Mijn droomkapsel is dat van Miranda Kerr: de perfecte bruine kleur, veel glans, en glamorous krullen! De shampoo voor dik haar zou ideaal zijn voor mij :-)

  Mijn tweet vind je hier: https://twitter.com/#!/ElineToch/status/194742159444946944
  en mijn emailadres is eline.vdberghe@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke wedstrijd!
  ik kies voor de shampoo voor fijn haar en mijn droomkapsel is dat van Blake Lively, ik hou niet van haar karakter in Gossip Girl, maar haar haar zou ik wel willen hebben:-)

  groetjes,

  Laure
  (laurevanhulle@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Whoop whoop nog net op tijd om mee te doen met de winactie! Ik zou kiezen voor de shampoo voor mensen met fijn haar omdat ik helaas erg futloos en dun haar heb.

  Mijn ultieme 'haarvoorbeeld' is toch wel: Kim Kardashian, wat vol en lang haar heeft zij!Ze is niet m'n meest favoriete celeb, maar met haar haardos zou ik alvast willen ruilen!

  Veel succes lieve dames!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn droomhaar is een soort van verbetering van mijn eigen haar :') Mijn haar is donkerbruin, lang en ziet er gezond uit. Helaas word het wel snel vet en is het behoorlijk fijn en zonder volume. Ik zou graag deze lijn willen proberen omdat ik hoop dat ik dan dichter bij mijn droomhaar kom :D
   ik heb de actie ook getweet: https://twitter.com/#!/Anneliendriesen/status/196660551609364481
   mijn email adres is anneliendriesen@hotmail.com

   Groetjes!

   Verwijderen
  2. oh, nu heb ik een reactie gegeven op make up for women :') sorry!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig