25 april 2012

IN TESTFASE: RITUALS, MATRIX, TOPIDERM & THE BODY SHOP

Nieuw, in testfase en voorlopig goedgekeurd, dat zijn de volgende schatjes! Soms vraag ik mij trouwens af hoe ik alles blijf stockeren, ik heb dringend nood aan meer ruimte en een heel nieuw organisatiesysteem. Over een half jaartje zou ik moeten verhuizen, dus ik kijk er naar uit om mijn badkamer beauty ruimte in te richten. Daarna volgt uiteraard een up to date stash-artikel :) 


Schitterend idee van Rituals, deze Travel Rituals. Kleine verpakkingen van hun topproducten, gaande van scrub, over bodycrème tot shampoo en conditioner, zodat je minder kilo's meesleept in je bagage. Of omdat je wel eens met hun assortiment wilt kennismaken maar nog niet de volle pot wilt betalen, want de prijzen zijn ook erg fijn! De deo heb ik intussen al helemaal opgebruikt, so, eh... I like!


Ik gebruik elke dag haarspray, dus deze Matrix megabussen zijn altijd welkom! De Vavoom Freezing Spray geeft volume en stevigheid; de Total Results Proforma Hairspray is een sneldrogende textuur- en finishingspray voor fijn en futloos haar dat je haar extra volume en langdurige controle geeft; voor luchtige en extra stevige finishing is er nog de Design Pulse Hair Lock.


Nog meer Matrix-haarspul! Deze Hydra-Seal Softening Mist behoort tot het Hydrathérapie-gamma dat het haar hydrateert met aloë vera en passievrucht. Ik spray het op nat haar, vlak voor ik er met de föhn op zit, maar als je dik haar hebt, kan je het ook op droog haar sprayen en dan krijg je niet alleen hydratatie maar ook meer glans.


Ook in de test: deze nieuwe bodycrème van Topiderm uit, een merk dat ik tot voor kort niet kende. Op en top Belgisch en gewoon verkrijgbaar bij de apotheek - can I get a yay? Deze Magnesomen emulsie hydrateert de huid mede dankzij de liquid patch techniek (kleine druppeltjes in de crème kunnen zich beter mengen met de opperhuid), is 100% natuurlijk (met neocare olive, schizophyllan en macadamiaolie) en bevat geen parabenen. Deze lichte lotion heeft een heel subtiele, neutrale geur, smeert heerlijk uit, trekt snel in, maar laat mijn huid wel zacht en gehydrateerd achter. Top!


Ik had nog een kortingsbon van The Body Shop liggen die op vervallen stond. Omdat ik toch op zoek was naar een nieuwe handcrème, koos ik voor hun Almond Hand & Nail Butter. In een potje, inderdaad, want de tubes bij The Body Shop zijn tegenwoordig blijkbaar niet meer van plastiek, maar komen in een soort van metaalfolietube (really, TBS, what were you thinking?). Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om mijn handcrème te laten lekken in mijn geliefde Miu Miu, dus het werd een potje in plaats van een tube. Het is geen superdikke boter, maar hij is wel lekker voedend.

Welke producten zijn jullie zopas beginnen gebruiken?

Rituals - verkrijgbaar bij Rituals-winkels en ICI Paris XL
Travel Wai Wang scrubcrème - 70 ml - € 4,90
Travel Mei Dao bodycrème - 70 ml - € 4,90
Travel mini deodorant Qi Gong - 50 ml- € 2,90
Matrix - verkrijgbaar bij Matrix-kappers
Vavoom Freezing Spray - 500 ml - € 17,00
Proforma Hairspray - 400 ml - € 11,90
Design Pulse - 400 ml - € 16,50
Hydra-Seal Softening Mist - € 125 ml - € 19,00
Topiderm Magnesomen Emulsie - 200 ml - € 11,45 - verkrijgbaar bij de apotheek
The Body Shop Almond Hand & Nail Butter - 100 ml - € 12,00
Share:

13 opmerkingen

  1. Ik ben op dit moment ook weer een heel aantal nieuwe producten aan het uittesten, en een aantal daarvan zie je hierboven terug :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten allemaal ! Ben btw ook geen fan van de nieuwe tubes bij TBS. Geen nieuwe producten hier, ben wel vanalles aan het opgebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog nooit gehoord van het merk Topiderm. Wel leuk om weer een nieuw merk te leren kennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De bodycrème van Topiderm klinkt wel fijn ! Ik ben momenteel producten van Etat Pur en Caudaline aan het testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik ben geen producten aan het testen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die crème van Topiderm ruikt zo lekker, maar hij doet me al 2 weken aan een lotion denken van een paar jaar terug qua geur. Heb jij een idee? :D
    En OMG, elke dag haarlak? Je haar ziet er nochtans in shape uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk ! Ik ben een grote fan van de Matrix haarproducten. Ik kijk dus al uit naar de revieuws

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Werk aan de winkel dus! We kijken al uit naar de reviews, veel testplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lijken heerlijke producten, ben vooral benieuwd naar de Matrix producten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De producten van Rituals zijn echt heerlijk! Leuk dat ze nu ook mij op vakantie kunnen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, de Mei Dao gebruik ik ook en wordt ook door mij goedgekeurd! :)
    Have fun testing en ik ben op zoek naar een bedhead haarspray dus mss vind ik die hier binnenkort op je blog!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig