27 april 2012

LOVE FOR PURITY


Dit is een van de philosophy-producten die ik het liefst van al wilde hebben. Al járen hoor ik YouTubers spreken over de purity made simple one-step facial cleanser (kortweg purity voor de fans), en nu heb ik deze award winning cleanser eindelijk in handen. Hèhè.


En toch heb ik hem al lang genoeg in huis om te weten dat hij goed werkt, dat zegt al iets! Deze all-in-one haalt je make-up eraf, reinigt je poriën en hydrateert je huid. Purity is samengesteld met 12 essentiële oliën en is extreem mild en geeft je huid comfort en evenwicht. Hij komt bij ons in twee formaten waarvan ik de grootste heb, dit is een gewone flacon met drukknop. Een pompje was wel handiger geweest, maar je krijgt de reiniger er op zich wel gemakkelijk uit. Ik zag op YouTube trouwens ook een megafles van bijna 950 ml mét pomp, wie weet zullen wij deze ook ooit kunnen krijgen? #herestohoping

Love for purity - en de leuke teksten van philosophy

Mijn gemengde huid verdraagt hem prima, ik kreeg totaal geen last van uitslag of dergelijke meer. Integendeel, mijn huid is er dol op! Deze crèmige reiniger is voor mij een avondreiniger bij uitstek, hij is zacht, gemakkelijk, de make-up smelt van mijn huid, mijn huid voelt gereinigd, ... Bij zware make-up reinig ik twee keer, in andere gevallen volstaat een keertje.

Voor de allerlaatste restjes eyeliner en mascara moet ik wel een handje toesteken met wat oogmake-up remover, maar dat is eigenlijk twee keer niets. Ik draag misschien ook wat meer mascara en eyeliner dan de gemiddelde mens :)

Mijn andere huidige skincare heb ik ook even op foto gezet, daar kan je binnenkort ook mee kennismaken!

Dit is in elk geval al holy grail material!

philosophy - verkrijgbaar bij ICI Paris XL
purity made simple one-step facial cleanser - 90 ml / 240 ml - € 10,50 / € 20,50
purity made simple mineral oil-free facial cleansing oil - 180 ml - € 20,50
Share:

16 opmerkingen

 1. Ik ben Philosophy nog maar net aan het ontdekken maar het zijn inderdaad geweldige producten. Dit product heb ik nog niet geprobeerd, maar het klinkt wel fantasisch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa love it! Deze heb ik ook en vind hem erg fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh leuk om te weten! ik hou van all in one dingen, soms 's avonds geen zin meer om te reinigen, maar doe het wel altijd voor mijn huid te beschermen. Ik ga mij die eens aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lijkt me zo fijn! Hoor er veel goeds over!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als mijn Rituals cleanser op is, koop ik zeker deze !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook grote fan van deze! Het kleinste formaat vind ik zelfs gewoon te klein, dus voor mij mogen ze hier zeker ook grotere formaten uitbrengen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog nooit iets van Philosophy gebruikt #schaamschaam. Maar ik ga eens piepen bij de IPXL want dat is eigenlijk niet duur voor zo'n grote fles!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu heb ik al zoveel goeds gelezen over Philosophy dat ik het toch eens moet uitproberen. De ingrediënten zijn naar 't schijnt ook heel zacht. Thanks for the tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed ! Ik moet dringend eens de producten van Philosophy testen !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. iedereen maakt me idd benieuwd naar deze! hij gaat zeker op mijn 'ooit-kopen' lijst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vond hem ook best fijn, alleen vind ik hem hard schuimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb hem ook, heerlijk product :) Ik ga zeker ook een grote fles aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat klinkt als erg prettig dit product. Heb zo'n gevoelige huid, misschien is dit wel wat! Leuke blog heb je.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig