10 mei 2012

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW


Nieuwe skincare en oude vertrouwde skincare kunnen soms voor een goede mix zorgen. Ik probeer natuurlijk heel wat uit, maar regelmatig grijp ik terug naar de producten die ik ken en al goede resultaten mee heb behaald. Meet de anciens in mijn collectie! 

Estée Lauder Advanced Night Repair (30 ml - ongeveer € 60,00) is zowat het allereerste serum dat ik uitprobeerde (toen nog in een staaltje) en het was meteen een schot in de roos. Hydratatie, herstel en een hele fijne structuur, dat kan je in dit potje vinden. Niet goedkoop, maar voor mij wel zijn prijs waard.

De bijbehorende oogcrème zit ook regelmatig in mijn stash, dit is een mini-versie van 5 ml (het moet gezegd, Estée Lauder geeft hele fijne gifts with purchase!) waar ik toch nog vrij lang mee toekom. De Advanced Nicht Repair Eye (15 ml - ongeveer € 45,00) is eigenlijk het serum maar in gelvorm en erg fijn om aan te brengen.

Ook 's morgens ga ik voor Estée Lauder, maar dan met Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher (30 ml - ongeveer € 50,00). Poriën verfijnen, roodheid aanpakken, mijn huid in een klap zacht maken, ik ben er dol op!


De newbies in mijn collectie moeten echter niet onderdoen, gelukkig maar :)

Mijn go to oogcrème is meestal Clinique All About Eyes (geen review van de gewone oogcrème, wel van zusje All About Eyes Serum), maar deze keer wilde ik wel eens iets anders proberen. Het werd Origins GinZing (jammer genoeg nog niet in België te koop - wel in de Nederlandse Douglas-filialen), die belooft de wallen te verminderen en je ooghuid te verhelderen, en dat allemaal dankzij een complex vol caffeïne, ginseng en magnolia-extract.

GinZing heeft een lichte, pastelzalmroze kleur met een klein beetje parelmoerschijn. Geeft mijn ogen inderdaad een instant oppepper!

Eentje waar ik érg van onder de indruk ben (en het stiekem ook gewoon een chique flacon vind): Guerlain Super Aqua-Serum (30 ml - € 103,08). De beste rimpelverzorging blijft nog steeds een goede hydratatie en dit serum is gewoonweg een hydratatiebom. Bovendien heractiveert het het natuurlijke zuiveringsproces van water in de huid, zodat die hydratatiestromen terug volop werken, er geen onzuivere restjes achterblijven in je huid en je waterreserves worden aangevuld. Klinkt goed, toch?


Het is een soort van crèmeserum dat ervoor zorgt dat mijn huid er zacht, gezond en gewoonweg goed uit ziet - hydratatie for the win! Ik merk dat ik hierna niet altijd dagcrème nodig heb en dat komt omdat mijn huid echt goed aanvoelt en ik niet het gevoel heb dat ik nog per se dagcrème moet smeren. Mijn huid blijft heel de dag door goed gehydrateerd, maar voelt nooit vet aan. Volgens mij is het Super-Aqua Serum gewoonweg ideaal voor elk huidtype en dat ongeacht de leeftijd.

Tot slot: philosophy miracle worker miraculous anti-ageing moisturizer (60 ml - € 50,45), mijn nieuwe dag- en nachtcrème. Ook deze helpt je huid om zijn natuurlijke vochtbarrière te beschermen. De textuur is best speciaal, ik vind hem net niet vloeibaar en daarom is hij ook smooth en zacht voor je huid. Ik raad je wel aan om er in het begin maar héél weinig van te gebruiken, zo ongeveer de helft van wat je normaal neemt, en zo een beetje af te tasten wat voor je werkt. Ik kreeg in het begin het gevoel dat ik te veel nam, de crème daardoor bijna te hydraterend leek en het even duurde voor hij volledig was ingetrokken.

Beetje jammer: de binnenkant van het deksel is van karton, iets dat ik niet zo fijn vind, want er blijft wel eens wat crème aan hangen en dan wordt het karton een beetje week. Het is blijkbaar de bedoeling dat het blijft zitten ook, want ik heb geprobeerd om het er af te halen en het was aan het deksel vastgelijmd. Nu zit ik hier, met de lijmresten in mijn deksel. Gefaalde poging van mijnentwege, overduidelijk :)

Hebben jullie nieuwe ontdekkingen op gebied van huidverzorging?
Share:

11 opmerkingen

 1. Leuke producten ! Ik blijf trouw bij mijn Estée Lauder en Clinique goodies ! Al ben ik ook een beetje fan van Origins, zo jammer dat het hier niet te koop is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Estee Lauder Idealist lijkt me zo fijn! Hoor er veel goeds over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige producten, de flacons alleen al zijn een streling voor het oog. Helaas zijn deze producten een beetje te duur voor mijne portemonnee. Wel heb ik eens een staaltje gehad van de Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher, en die was inderdaad erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ze allemaal nog proberen, maar vooral dat serum van Estée Lauder spreekt tot mijn verbeelding!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. estée lauder heeft echt prachtige flacons :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne producten! Ik wil het serum ook nog uittesten, lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het estee lauder serum heb ik een tijdje geleden ook gebruik, heerlijk was hij maar wel prijzig ;-) Fijne producten verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Advanced Night Repair is idd erg fijn! Zeker zijn geld waard! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zien er fijne producten uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. And something blue ;)
  Leuke producten, die Philosophy staat op mijn wishlist, klinkt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig