12 mei 2012

LIFE BEHIND THE BLOG mei 2012


Zaterdag, weekend! Hopelijk heeft iedereen leuke plannen? Ik ben nog eens een weekend bij the boyfriend, daar eten we meestal wel eens een pak frietjes en Bicky Burger. Dit is de beste Bicky Burger van het land, en ik heb er toch al wat verorberd, te krijgen bij Frituur Bert (voormalig Frituur Wilfried) in Lembeke :D


Vorige keer was ik er trouwens om een speciale reden, we gingen een eiken kast afhalen die we hadden gekocht, en voor de gelegenheid mochten mijn sportschoenen fungeren als verhuis- en versleepschoenen. Deed mij even nostalgisch terugdenken aan mijn tienerjaren, toen ik dagelijks sportschoenen droeg (Vans en consoorten). Ben toch blij dat ik mij nu bekeerd heb tot de wereld van de hakken! :)


Deze week bij mij in de bus: Max Factor False Lash Effect Mascara (hier zie je het effect van de False Lash Effect Fusion) in een roze limited edition verpakking! Hij is nog tot eind mei te koop bij het Kruidvat, van mij mag de roze kleur gewoon permanent blijven!


Fanta Beach, met aardbei en kiwi is al een tijdje mijn favoriet. Geen idee of het een limited edition is of niet, maar ik kan hem toch nog altijd vinden in de supermarkt, dus dan neem ik meestal wel een paar blikjes mee naar huis.


Nog meer ongezonds: deze MEGA melocakes. Superlekker! Je valt daarna wel half in suikercoma, maar soit, het is zeker lekker voor af en toe :)


Maar kijk, ik kan ook gezond eten! Nadat we de drukte in de MAC Temporary Store hadden overwonnen, zijn we met een paar bloggers nog iets gaan eten. Heel toevallig kozen we allemaal voor dezelfde scampisalade. Haha!


Helemaal op, deze Laura Mercier concealer. De linkse heb ik nauwelijks aangeraakt (is voor het gezicht), maar de rechtse is voor onder de ogen en ja... daar heb ik het wel nodig!


Overdag werken, 's avonds event = make-up mee om eventueel bij te werken voor ik vertrek!


Nieuw en in de test: Babor moussemasker. Hele fijne structuur en zalige verwennerij!


Van bloggen krijg je dorst.


Een van mijn all time favorites: Essie Topless & Barefoot.


Het is er het weer nog niet voor, maar ijsjes kunnen wel altijd, vind ik! :)

Fijn weekend!
Share:

18 opmerkingen

 1. Ziet er allemaal héél erg goed uit :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm krijg honger van al dat eten/zoetigheden;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn buik knort. Haha! Leuke foto's! Dat Essie nagellakje is mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die scampi salade zou ik waarschijnlijk ook gekozen hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Conclusie: beautybloggers houden definately van eten! In radom pics komen altijd food foto's voorbij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's ! Krijg honger als ik al dat lekkers zie !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er weer erg lekker uit ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke fotos, ooooh die bicky & de melocaked -hongerhongerhooongeer!!- :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geluk dat ik net gegeten heb. Hoewel zo'n ijsje inderdaad er wel altijd in kan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohh very very bad om na mijn 40 min fitness workout die bicky burger te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's.
  Zulke lekker dingen zitten erbij, zoals de ijsjes.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke pictures, al die mooie producten in een tasje.. oh my god.. Gorgeous om te zien! :D Damn, die burger ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig