5 mei 2012

MAC TEMPORARY STORE, HEY, SAILOR! & SOME DDA


MAC popt even op in het Woluwe Shopping Center, en dat als eerste tijdelijke winkel in de Benelux! Drie maanden lang, vanaf 4 mei tot begin augustus, kan je al je MAC-goodies scoren in hun pop-up winkel. Het interieur is iets rauwer dan in een gewone MAC-winkel, zo zijn er geen zwarte kasten, maar allemaal houten bekistingen, waar dan alle producten in en op staan gestald. En krijg je er niet genoeg van? Dan heb ik goed nieuws, want vanaf september opent er in Woluwe een permanente winkel. Tot die tijd kan je proeven van some raw and uncut MAC.


Ik kreeg vandaag al een sneak peek, mocht in de pop-up winkel vertoeven én de nieuwe Hey, Sailor! collectie bewonderen. Ik vond de producten in het echt eigenlijk een pak mooier dan wat ik eerst op de promofoto's had gezien. Ineens begon ik allerlei producten te lemmen... Slecht voor mijn portefeuille, dus :D

Wanted: Highlight Powder en Fleet Fast blush (rechtse blush op foto boven)

Hey, Sailor! heeft alles wat je nodig hebt voor een zomerlook: bronzer, een prachtige highlighter, twee mooie blushes, Pro Longwear lippotloden, lipbalsems met SPF, pigments, tot zelfs een heuse droge body oil.


MUA Elke Willemen presenteerde de look van de collectie in een demonstratie, meer foto's hiervan, het interieur van deze Temporary Store en van het event vind je op de BeautyLoves Facebook-pagina!

Nog meer pop-up, maar dan in Antwerpen, door Designers Against Aids. Van 8 mei tot 16 juni hebben zij een tijdelijke winkel in het Antwerpse Stadhuis en ter gelegenheid van de lancering, doneerde MAC maar liefst € 75.000,00 aan The MAC Aids Fund. Geld dat trouwens volledig afkomstig is van de verkoop van de Viva Glam lipsticks en gloss, dus dat is iets om trots op te zijn!

MAC Hey, Sailor! ligt vanaf morgen in de winkels!
Share:

15 opmerkingen

 1. I loved this event and although the shop is very small and temporary, I found him very charming :) Elke, the makeup artist is very talented !
  :*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's ! Ik vond de oogschaduws verrassend mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt goed uit! Ik vind die Hey Sailor! collectie mooier dan ik had verwacht trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collectie, en thanks voor de snelle update!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de zonnepoeders heel mooi, en naar die Body Oil ben ik ook wel benieuwd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maandag vlieg ik naar de Mac Store! Ik vind de lipsticks en blushes heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga maandag meteen even bij de MAC counter langs.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de verpakking er erg leuk uitzien! De lichtroze blush ziet er ook mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie collectie, en het ziet er wel leuk uit vond ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zijn de kleurtjes op het highlight powder een overspray?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie collectie! Er zitten wel wat leuke dingen tussen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zag de collectie vandaag liggen en ik moet zeggen, wel leuk, maar ook weer niet echt vernieuwend... of misschien heb ik gewoon al veel te veel, dat kan ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben gek op het highlight powder, dat was eigenlijk het enige product dat ik echt wou en dat heb ik dan ook gekocht :o)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig