12 mei 2012

MAKE-UPKWASTEN: MIJN COLLECTIE EN AANRADERSIk heb nu best veel kwasten, maar ook ik ben mijn collectie ooit eens begonnen met een exemplaar. Ik heb een aantal aanraders die ik jullie eens wilde laten zien, vandaar het filmpje. Nog eens voor alle duidelijkheid: ik heb toevallig veel kwasten van MAC, maar dat wil niet zeggen dat je alleen maar MAC moet kopen. Kijk naar de vorm van een kwast, hoe de haren aanvoelen, bedenk wat je ermee wilt doen en wat je ervoor zou willen uitgeven en dan kan je zeker en vast bij heel wat merken terecht.

Welk type kwast gebruiken jullie graag?
En welke merken moet ik zeker nog ontdekken?
Share:

19 opmerkingen

 1. Echt een fijn filmpje! Je uitleg is echt heel duidelijk en professioneel, ik heb weer wat bijgeleerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik moet dringend eens investeren in kwaliteitskwasten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blendingkwast van MAC is ook één van mijn favorieten :) Sigma en Bdellium Tools hebben ook erg fijne kwasten !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van Sigma heb ik enkel die flat top kabuki geprobeerd. Het online bestellen houdt mij altijd een beetje tegen.

   Verwijderen
 4. Handig dit. 217 staat sinds kort op mijn wishlist, maar nu baal ik er extra van dat ik het gisteren niet gekocht heb, terwijl ik wel bij MAC was.... zeker te veel onder de indruk geweest van nieuwe LE's.... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig filmpje ! Ik heb maar een paar mac kwasten maar ben daar zoo tevreden van. Mijn eerste kwasten was zo'n setje van Zoeva en die zijn wel ideaal om mee te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja, Zoeva, daar heb ik ook al eens enkele kwasten van gehad, ook in de beginperiode dat ik ermee bezig was. Inderdaad zeer degelijk om mee te beginnen en ik vond het ook fijn dat ik daar gewoon met overschrijving kon betalen.

   Verwijderen
 6. Jij kan echt heel goed en duidelijk filmpjes aan mekaar praten, wat een gave!
  Misschien een tip voor de Sigma: probeer die eens uit te wassen met, schrik niet, Dreft. Bij mij heeft het goed gewerkt, dus wie weet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, doet zeker deugd om dit te horen!
   Ik heb echt alles geprobeerd met die Sigma-kwast! Zag op YouTube zelfs de tip om de kwast te laten weken in alcohol; er kwam dan inderdaad wel vuil uit maar de haren bleven precies vuil, wat ik ook probeerde :(

   Verwijderen
 7. Tof filmpje! De Sigma F80 is een geweldige kwast voor foundation!
  En als budgettip: de kwasten van The Body Shop zijn best goed.

  PS: Mooie look in het filmpje, healty glowing :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt, de kwasten van TBS zijn ook best goed. Herinner mij dat ik er drie kwasten van had, intussen al tien jaar geleden :)

   Verwijderen
 8. Fijne aanraders! En inderdaad, Sigma wassen met Dreft ;) Works amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De MAC 239 en 217 zijn echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind zelf MAC ook heel fijn. Die zijn lekker zacht en nemen het product goed op. Je geeft goede tips.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk en handig filmpje! Een aantal kwasten die jij hebt van MAC heb ik ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb er voornamelijk van MAC, beste vind ik. Maar zelfs de oogschaduwpenselen van elf zijn super! Ook de blendkwast en lippenseel van elf vind ik ok. die zijn belachelijk goedkoop, maar mijn Mac's wil ik nooit meer kwijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey meisje! Fijne kwasten heb je, er zitten er een paar tussen die ik ook erg graag zou willen maar het wordt nog even sparen aangezien MAC kwasten best duur zijn. Ik vind je blog erg fijn, ik probeer dan ook elke dag eens langs te komen!
  Lieve groetjes, Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben toch wel nog in de basis-fase vrees ik :) Enkel bronzer, kabuki, oogschaduw, eyeliner en bronzer kwast! :) Blijkbaar moet ik in MACkwasten eens gaan snuffelen wat mij nog meer zou helpen bij het make-uppen :)
  Thx voor het filmpje, kwasten fascineren mij echt :-D wou er graag wat meer over weten en dat heb jij zoals gewoonlijk weer geweldig opgelost :-D Thank youuuuu! x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig