17 mei 2012

SEPHORA EXPRESS NAIL POLISH REMOVER


Dit product verdient gewoon een standbeeld! Of maak er maar meteen een eigen vereringstempel van. Oh dear lord, waarom heb ik er zo lang over gedaan om dit te halen?? LOVE. IT.


Nu weet je het meteen.


Voor ik dit kocht, had ik er al heel wat over gelezen bij andere bloggers. In het begin dacht ik: ok, sure, het zal wel. Nice gimmick and all, maar het zal wel niets speciaals zijn. Maar naarmate de lovende woorden blijven komen, begint een mens zich dan toch af te vragen of het niet eens tijd wordt om zelf de proef op de som te nemen en het ding eens aan te schaffen. Natuurlijk, een Sephora in België, daar is nog absoluut geen sprake van (schande!), dus ik moest al naar een van onze buurlanden. Het heeft daarom nog een hele tijd geduurd voor ik het wonderpotje in handen had. Voor wie er geen road trip voor over heeft: de Franse website van Sephora verzendt ook naar België!

Oui, c'est magique!

Dit spul is gemakkelijk, snel en effectief. Mijn nagellak wordt heel snel en zacht verwijderd en mijn nagels en nagelriemen blijven niet droog achter. Gedaan met je nagels aan te vallen met watjes en uitdrogende remover!

De beperkingen? Niet geschikt voor teennagels en kleine correcties als je je nagels aan het lakken bent. Dus het komt erop neer dat ik voor die twee dingen wel nog een flesje nagellakremover in huis moet hebben. Maar ach... als het dat maar is!

Koop. Dit. Nu.

Sephora Express Nail Polish Remover - € 9,30 - verkrijgbaar bij Sephora
Share:

20 opmerkingen

 1. Zot goed spul he! Ik heb het ook net gekocht :) (Enfin, gevraagd aan mijn ouders die naar Parijs gingen)
  Goed om te weten dat ze toch naar België verzenden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super fijn he! Ik laat altijd potjes van Turkije meebrengen door een vriendin, werkt even goed, ruikt zelfs beter (aarbeien) en 1 potje kost er zo'n 2 euro :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn spul hé. Ik kan echt niet meer zonder !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik nog eens in Maastricht kom, neem ik deze zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De volgende keer dat ik langs de Sephora passeer doe ik deze mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad spijtig dat tenen nog niet mogelijk is, maar ik ben ook superfan van deze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet dit toch echt snel gaan halen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze wil ik echt al een hele tijd!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die lijkt me echt fijn! Ik heb nu eentje van de Kruidvat, maar die maakt mijn nagels + handen zó droog :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze staat al zo lang bovenaan mijn wishlist. Hebben, hebben, hebben!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ok, na al dat twijfelen is jouw goede review de druppel, ik koop'em! Als ik hem de volgende keer zie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja idd!! Ik kan ook niet meer zonder!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heb deze ook, LOVED it in het begin maar toen heb ik een aantal keer donkere nagellak ermee verwijderd en sindsdien zijn de vingers blauw als ik het nog eens gebruik. Such a bummer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb hem vorige week ook gekocht in Parijs en heb nu al spijt dat ik niet meer potjes mee nam, hij is idd héél erg fijn en makkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb hem al sinds begin van 't jaar in mijn lade...ik moet hem dan toch maar eens gaan uithalen! Je hebt me overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. de Franse Sephora verzend naar België???? Ik ga NU direct online shoppen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die is echt super! Gebruik hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. je vind bij Di in België hetzelfde product van Bourgeois

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig