19 mei 2012

EYEKO SKINNY BRUSH MASCARA


Een tijdje geleden viel deze Eyeko Skinny Brush Mascara in de bus. Dit is een van de drie Eyeko mascara's, en het zusje van de Fat Brush en Curvy Brush Mascara. 

Alle Eyeko mascara's komen in een zero-waste squeezy tube, zoals ze het zelf zeggen, zodat je echt álles uit je mascara haalt. Wat zeker zo fijn is, gezien het toch niet de goedkoopste mascara is.

Skinny Brush gaat voor lange en gescheiden wimpers, een Twiggy-effect en zou perfect zijn voor fijne, korte wimpers of voor je onderste wimpers. Daarvoor werd het borsteltje ook aangepast, mij doet het een beetje denken aan een schroefvorm.


De formule is superzwart (dit is by far de zwartste mascara die ik al ooit geprobeerd heb), waterresistent en houdt echt lang. Dat hij waterresistent is, heb ik ook gemerkt iedere keer ik hem eraf haal, met gewone make-up remover is wel iets meer werk aan!

Toen ik het doosje voor de eerste keer open deed, viel er ook een plectrum Eyeko Shield uit. Je kan dit achter je wimpers houden, terwijl je de mascara aanbrengt, zodat je ze extra goed kunt scheiden en de mascara van de wortels tot de top van je wimpers kunt aanbrengen. Ik vond het zelf een beetje speciaal, maar prefereer toch de 'normale' manier. Ik denk wel dat het een handig dingetje is als je pas begint met make-up!


Het resultaat is inderdaad, zoals ze beloven, een Twiggy-effect. De eerste en tweede laag vind ik het mooist, drie laagjes is er echt over en dan vind ik het lelijk worden. Zoals je ziet, krijg je inderdaad heel wat lengte, maar ik mis natuurlijk mijn volume (al belooft deze mascara dat totaal niet, dus hoef ik dat hier ook niet te verwachten).

Kenden jullie Eyeko al?

Eyeko Skinny Brush Mascara - 8 ml - € 18,00 - verkrijgbaar via de website van Eyeko - gratis verzending naar Europa
Share:

17 opmerkingen

 1. Drie laagjes is idd teveel. Vind het best wel een dure mascara. Ik kende het merk al van de glow crème ( of hoe noemt dat ook alweer). Maar verder spreekt het me niet zo aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohnee ik zag het al aan het borsteltje dat ik dit niks ging vinden, heb zo ooit een van revlon gehad -> instant spinnepoten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken deze niet. Heb het nooit geprobeerd. Ik vind drie laagjes ook tevell, maar met twee ziet ie er prima uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 1 laagje vind ik wel genoeg, bij 2 kan ook nog wel maar 3 is echt pure horror haha! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 1 laagje vind ik wel genoeg. Misschien kan je deze mascara dragen en dan een volume-mascara?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 1 laagje vind ik wel mooi, maar ik ben ook meer fan van volume :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me beetje spinnenpootachtig. Eén laagje vind ik dan wel weer leuk. Toch blijft een volumemascara mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 1 laagje vind ik inderdaad ook het mooist, maar ik moet zeggen het lijkt me niet echt een super mascara. Je hebt wel een leuke blog.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de brush wel heel apart. Het effect vind ik wat te klonterig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke verpakking, 1 laagje vind ik ook het mooiste
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende het merk nog niet, maar 1 laagje vind ik ook het mooiste. Net iets natuurlijker. Elkaar volgen? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van Eyeko heb ik nog geen mascara getest. 1 laagje vind het mooist zo op de foto te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. met 2 lagen ziet het er idd goed uit. vooral voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I Like! Zelfs met drie lagen.. My guilty pleasure ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. nog niet getest maar wil ik wel graag doen! I LOVE TWIGGY-look!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze lijkt me erg leuk! Alleen vind ik de site van Eyeko zoveel veranderd en best wel onoverzichtelijk geworden. Jammer want ik ben fan van hun mascara's en tinted cream :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig