10 juni 2012

LIFE BEHIND THE BLOG juni 2012

Hier ben ik weer met mijn fotootjes! Het heeft lang geduurd eer ik overstag ging, maar sinds ik ermee begon, is het echt een regelmatigheid geworden. Ik vind het ook gewoon fijn om te doen en zo leer je mij als persoon achter de blog ook een beetje kennen.


Naast beauty ben ik ook dol op schoenen (en handtassen, al ben ik sinds de aankoop van mijn Miu Miu veel rustiger geworden en heb ik op een jaar tijd slechts een extra handtas gekocht, en die had ik dan ook echt nodig om naar events te gaan en al mijn spullen en camera in te steken - goed van mij hè!). Al van kleins af aan, word ik echt aangetrokken door mooie schoenen en nieuwe schoenen krijgen van mij ook echt een ereplaatsje. Mijn laatste aanwinsten zijn dit twee paar ballerina's van de Zara-webshop. Jammer genoeg heb ik een paar moeten terugsturen: omwille van het model en de naad zaten die niet zo lekker (ik zou later nog graag gevoel in mijn tenen hebben) en had ik een maatje groter nodig. Dat maatje groter is nu naar mij onderweg, haha!


De dag erna moest ik uiteraard al mijn nieuwe ballerina's aandoen. Can't help myself! Hebben jullie dat ook?


Dit paar nuderoze pumps kocht ik twee jaar geleden in Knokke. Ze zitten echt perfect, heb er nooit last van gehad of ze moeten 'inlopen'. Ik win er meteen een centimetertje of 10-12 mee, en dat is mooi meegenomen (want ik vind mezelf een beetje klein).


Dit flesje Vitaminwater stond aan de kassa in de supermarkt en ik wilde het wel eens proeven. Er zitten blijkbaar drie bessen in of zoiets, maar het is erg zoet (te zoet voor mij, go figure) en ik vind het niet de lekkerste versie die ze hebben. Wordt dus geen re-buy!


Nog in de supermarkt: Ben & Jerry's Baked Alaska. Yummie!

Andere lekkernijen: witte pralines (My favorite! In een doosje pralines zoek ik altijd eerste de witte er uit haha!), new style sushi, aardbeitjes en zelfgemaakte pastasalade.


Detail van mijn WE-vestje! Het heeft een Chanel-esque vibe, voor - uiteraard - een fractie van de prijs.


Nog meer schoeisel, oeps! Deze teenslippers van UGG Australia vond ik té cute! Bovendien zitten ze erg lekker. Ik kocht deze in Maasmechelen Village, waar de temporary UGG-store nog steeds open is. Normaal was hij er maar tot eind maart, maar blijkbaar is die termijn nog wat verlengd. Jammer genoeg heb ik ze nog niet echt kunnen dragen, want vlak daarna verdwenen de zon en warmte alweer.


Focus op nagellak: Pink Flamingo van Barry M (enkele jaren geleden gekocht in Londen) en de nieuwe Essie zomerlakjes. Swatch away!

Fijne zondag!
Share:

17 opmerkingen

 1. Leuke foto's :)
  Die ballerina's en je nude pumps zijn supermooi!! <3
  En zoveel lekker eten :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, je foodfoto's zijn mijn favoriet! Ik hou ook van die witte pralines, eet ze ook altijd als eerste op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat WE vestje is leuk! En dat eten, yummie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie ballerina's! Ik zou die webshop van Zara ook eens moeten testen :) Ben benieuwd naar de swatches van Essie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zoek ook altijd de witte eerst uit de doos pralines :d ! Mooie schoenen trouwens. De ballerinas van Zara zitten echt niét goed bij mij, voelen altijd zo keihard aan. Jammer, ze hebben er soms echt mooie tussen staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, het is de eerste keer dat ik schoenen van Zara koop en het valt me wel mee. Ik heb er wel op gelet dat ze van leder waren, en eigenlijk zijn ze zacht en het leer is niet te dik (want dan wordt het bij mij ook niet snel soepel).

   Verwijderen
 6. Erg mooi vestje en leuke ballerina's !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. voor mij geen witte chocolade, vind ik veel te zoet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhhh wat een lekker eten allemaal! :D En mooie ballerina's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke foto's! Lekker, al dat eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die ballerina's met studs zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! En mmm, dat eten allemaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tes chaussures sont magnifiques ! Tu as de bons gouts :)
  J'adore les boissons Vitamin Water, je ne trouve pas ça si sucré :p
  Ton vernis Barry M est parfait et carrément tendance, j'aime beaucoup !
  Merci pour ces photos <3

  Your shoes are gorgeous ! You have good taste :)
  I love the drink Vitamin Water, I don't think it's so sweet :p
  Your nailpolish Barry M is perfect and downright trendy, I love!
  Thank you for these pictures <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie ballerina's! Maar de pumps, die vind ik nog mooier! Leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat'n mooi vestje!
  en die pasta ziet er echt heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. i love the jacket said the addict ;-) Heel mooi! en ja hoor, ik heb dat ook! Ik wil altijd my new ins de dag zelf nog aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig