4 juni 2012

ESTÉE LAUDER SUMPTUOUS EXTREME MASCARA


Toen ik een tijdje geleden een staal van de Estée Lauder Sumptuous mascara uitprobeerde, zei ik het al: ik wilde ook aan de Sumptuous Extreme! Want mijn wimpers willen volume, volume, volume!


Verpakkingsgewijs al een schot in de roos: goudkleurig, met sierlijke letters en een borsteltje met haartjes. Het borsteltje is wel vrij lang, vind ik, dus in het begin was het even wennen. Echter niets om je zorgen over te maken, je kan hier best vlot mee werken!

As usual: eerst geen mascara, dan een, twee en drie laagjes mascara

Mijn wimpers houden wel van Sumptuous Extreme: ze blijven zacht en beweeglijk (geen crunchy wimpers te bespeuren), er is wat lengte, wat krul en behoorlijk wat volume. Ik zie niet superveel verschil met de gewone Sumptuous, in elk geval toch geen extreem verschil, wat ik wel een beetje had verwacht afgaande op de naam.

Geen superwauwholygrail-gevoel, maar wel een mooie mascara die in mijn top vijf komt te staan!
Share:

16 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit. Heb de 'gewone' sumptuous liggen en daar was ik ook niet zo van omver geblazen eigenlijk. Maar wel een gewone goeie mascara :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het niet zo goed, doet je wimpers te veel samenklitten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen ik het zag vond ik ook dat je wimpers echt veel samenklitten. Best spijtig, want ik had hoge verwachtingen van deze mascara. Nuja, gelukkig geen korrelig effect, dus dat is wel goed. je ogen komen wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb m ook geprobeerd en ik vind m super! Ik twijfel zelfs om deze te kopen de volgende keer ipv YSL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er wel goed uit! Veel zweren bij deze mascara, nu ben ik ook wel benieuwd of het voor mijn wimpers ook werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het effect toch een beetje tegenvallen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er prima uit! En inderdaad, heel wat volume!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er wel goed uit maar idd geen super wauw effect :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat hij er wel goed uit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eén laagje vind ik het mooiste (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. en toch vind het er prima uit zien :) deze mascara had toch laatst een of andere prijs gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. het samenklitten van de wimpers doet bij mij toch het wauw-effect teniet. Helaas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het er heel goed uitzien! Mooie wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het resultaat wel WAUW hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er anders wel een heel fijne mascara uit! Ik heb een haat/liefdesrelatie met mascara. Ik vind het echt mooi met maar m'n wimpers worden al snel spinnepootjes...Misschien ligt het aan de goedkopere mascara's (rimmel, l'oreal), ook schilferen ze en mijn ogen jeuken er soms zo erg door!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De Sumptuous Extreme geeft bj mij een super resultaat...
  en dat zijn mooie lange én volle wimpers.
  En het borsteltje is lekker groot...zo kan ik de volledige wimperboog in één beweging doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig