17 juni 2012

LOOK: PARTY (en bonuslooks!)

Het is al lang geleden dat ik nog eens een look online heb gezet. Niet omdat ik er geen gemaakt heb, maar meestal trok ik de foto's op de dag zelf en tegen dat ik het artikel wilde maken, wist ik niet meer altijd wat ik voor de look had gebruikt. Tsja... #badblogger

Daarom plaats ik vandaag een look mét producten en twee extra bonuslooks :)


Dit is mijn partylook van dit weekend. Een vriendin werd 30 jaar en dus wilde ik een fel aangezette look en tegelijk mijn Chanel Illusion d'Ombre nog eens wat liefde geven.

Gezicht:
Maybelline Instant Anti-Age The Smoother primer
Bourjois Flower Perfection foundation in 53 Beige Claire
YSL Touche Eclat n°1 onder de ogen als concealer/highlighter
Benefit Powderflage
MAC Prep+Prime Transparant Finishing Powder
Chanel Soleil Tan de Chanel Luminous Bronzing Powder in 917 Sable Rose
MAC On A Mission Beauty Powder Blush
MAC Fix+

Ogen:
Too Faced Shadow Insurance als basis
Navy Charcoal in de buitenste ooghoek
Heather Rose in de arcadeboog en naar boven geblend
Oyster Grey in de binnenste ooghoek
Chanel Illusion d'Ombre in Épatant op het ooglid
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil in Zero op de onderste wimperrand
MAC Chromagraphic Pencil in NW25/NC30 op de onderste waterlijn
Estée Lauder Gel Eyeliner in 01 Black als eyeliner
MAC Waterfast Zoom Lash mascara


Ik denk dat ik voor deze look met MAC-oogschaduw heb gewerkt, al heb ik geen idee meer welke. Wat ik wél nog weet, is dat ik de vette eyeliner gemaakt heb met mijn Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner en volgens mij draag ik Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara.


De laatste look is de oudste, hij dateert van ergens in april. Ik ben er vrij zeker van dat ik MAC Satin Taupe op het ooglid heb, en dan zouden de kleuren in de arcadeboog MAC Contract en MAC Wedge zijn, in de binnenste ooghoek gok ik op MAC Cloud Bound. Wenkbrauwpotlood is MAC Blonde, geset met Essence Lash & Brow Gel.

Fijne zondag!
Share:

25 opmerkingen

 1. Zo mooi! Een eyeliner staat je echt zo goed :D Kreeg ik mijne ook maar zo mooi gemaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en het eigenaardige is altijd, dat je ene oog beter lukt dan de andere. Bij mij is dat omdat ik op het enige ooglid meer zicht heb dan op het andere ;) ik ben er zelf nog niet van uit of een penseel of stiftje het best is.

   Verwijderen
  2. Ah ja, ik heb dat ook altijd. Het ene oog is altijd gemakkelijker dan het andere en dan moet ik zorgen dat mijn twee eyeliners gelijk zijn :)
   Ik gebruik beide, dat stiftje is gewoon handig en snel, maar evenzeer gebruik ik mijn kwastje en gelliner.

   Verwijderen
 2. De laatste vind ik de mooiste, maar ze zijn alledrie super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste en de laatste zijn mijn favorieten! Moohooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie looks ! Fijne producten ook die je gebruikt ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh like them all ! Heel mooie looks !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grootste fan van de tweede look. Very pretty eyeliner daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel mooi. vind vooral je partylook gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind de laatste het mooiste; vooral die taupe kleur van MAC!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie looks! ik vind de laatste ook het mooiste! Mooie blush ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alle looks zijn goed gelukt! Vooral de tweed vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi! Ik zou ze ook gewoon overdag dragen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het staat je prachtig! ik ben zooooo jaloers op je looks...Ik wil vaak voor een smokey donkere look gaan maar eens ik halverwege ben denk ik ooo neeee en doe ik er alles weer af omdat ik het te zwaar lijken vind al zegt m'n vriend: nee tis echt mooi maar sta ik al te boenen met m'n make up remover...Comfort zones...pffff

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een keer proberen! Het is altijd even wennen om zwaardere make-up te dragen als je het niet gewend bent, maar dat is een kwestie van tijd. En als het je dan na een dag toch niet bevalt, kan je het er nog altijd van af halen, want het is maar make-up!

   Verwijderen
 13. Hah, jouw cat-eyes zijn echt geweldig mooi! En de wenkbrauwen van de laatste vind ik ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De eerste en laatste zijn erg leuk ! MAC wedge staat op men verlanglijstje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Pretty!! Je ooglooks zijn altijd zooo mooi, je moet het bij mij eens doen!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig