15 juni 2012

WEBSHOP TIP: BIOREINE

Ik vind het altijd interessant om nieuwe merken te leren kennen. Dat was zeker het geval toen ik de website en -shop van het Gentse BioReine bekeek. BioReine staat voor exclusieve, natuurlijke skincare en make-up met een luxueus kantje. Toch zijn de producten zeker niet onbetaalbaar, want prijzen liggen tussen € 5,00 - 55,00.

Eigenares Goedele is net als ik juriste van opleiding, maar besloot om haar leven een andere wending te geven en haar passie te volgen. Als ik zoiets hoor, krijg ik al meteen veel sympathie voor de mens achter de shop :) Ze koos vijf merken waar ze 100% achter kon staan en vandaag wil ik ze kort voorstellen

Essential Care is een Engels merk en een van de Europese marktleiders in natuurlijke huidverzorging. Dit merk heeft al véél awards gewonnen en dat is niet voor niets. Het merk biedt producten voor lichaam, haar en gezicht en heeft ook een minerale make-uplijn. Al hun producten zijn vegetarisch (sommige zelfs veganistisch), fair trade, niet getest op dieren en vrij van mogelijks gevaarlijke synthetische stoffen.

c/o Gerd is een organisch huidverzorgingsmerk uit Zweeds Lapland. Met hun uitgebreide lijn van oliën richt het merk zich op alle segmenten van het gezicht en het lichaam (huidverzorging, sauna, wellness). Alle ingrediënten zijn gecertificeerd en natuurlijk en de producten worden niet op dieren getest. Er zitten geen parabenen, minerale oliën of schadelijke synthetische grondstoffen in de producten. Ze mogen de Zweedse kroonprinses Victoria tot hun fans rekenen, dus euh... ja, dat kan wel tellen als indicatie, niet?

Nog zo'n Zweeds nichemerk is M Picaut. Zij brengen exclusieve anti-ageing huidverzorging en wonnen ook al een aantal erg mooie awards. Het merk scoort met een combinatie van organische ingrediënten en actieve peptiden, zodat je een zichtbaar resultaat krijgt. Ook deze producten zijn niet getest op dieren en vrij van minerale oliën, parabenen, sulfaten en dergelijke meer.
Flourish Organics is een Iers merk dat zijn organische, handgemaakte producten verkoopt aan erg faire prijzen. Ze hechten veel belang aan ethische handel met respect voor de consument, dieren, huid en aarde. Daarom zijn deze organische producten vrij van dierlijke en kunstmatige ingrediënten.

Short Skirt - Supermodel - Tote Bag - So Last Year - Top Model

Leuke nagellak mag niet ontbreken! FNUG (spreek uit als 'fnoek') is een Deens merk dat fashionable kleurtjes brengt maar dan zonder schadelijke ingrediënten (formaldehyde, toluene en dibutylftalaat). In plaats daarvan krijg je silica om de nagels te versterken, voedende kaviaar en vitamines A, D, B en E. De vorm van de nagellakflesjes is ook niet zo standaard en trekt mijn aandacht, maar het zijn vooral de namen die ik fantastisch vind!

Ik mocht vorige week ook een pakketje ontvangen met enkele staaltjes, zodat ik de werking van deze natuurlijke huidverzorging en cosmetica eens aan den lijve kan ondervinden. In afwachting daarvan, kan je al eens een kijkje nemen op de BioReine-website.

Wat vinden jullie ervan?
Kenden jullie de merken al of is het net als voor mij een eerste kennismaking?
Share:

13 opmerkingen

 1. Ik kende de merken nog niet, maar mijn interesse is zeker gewekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kende noch de webshop, noch de merken maar ben er nu wel nieuwsgierig naar geworden. Ook leuk dat het om een shop uit Gent gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie merken ! Ik ga meteen even op de site snuffelen. Love bio ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een carrièreswitch, trouwens :)
  altijd fijn zulke webshops. ik geloof er echt niet dat zulke verzorgingsmerken extra goeds voor je huid doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die nagellak, ik was al luidop aant 'fnoeken' :D Zien er mooie merken uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende de webshop nog niet, ga meteen is kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke producten. En van Gent? woaw, ookal woon ik er heb ik er nog niet van gehoord.
  Bio / Eco i like!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor de tip, ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He leuk! Een Gentse shop :) Moet ik dringend eens checken, want dit sluit zeker perfect aan bij m'n eigen blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende alleen Fnug al, maar de rest van de merken nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende alleen Fnug al, maar de rest van de merken nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig