1 juli 2012

BEAUTYLOVES ONTDEKT: UNE BEAUTY


UNE Beauty, het zusje van Bourjois, kende ik al 'van ziens', maar het is pas recent dat ik het merk echt kon ontdekken. UNE staat voor natuurlijke formules, een natuurlijk resultaat en stijl. Het is gericht op vrouwen die zich niet noodzakelijk willen meten met de glossy magazinefoto's, maar die juist zichzelf willen zijn zonder zichzelf te verloochenen.

Belangrijk daarbij is dat UNE voor natuurlijke ingrediënten gaat. De meeste van de producten hebben het Ecocert-label, ze werken met ecologische verpakkingen en de producten zijn vrij van siliconen, parabenen, synthetische parfums en kunstmatige kleurstoffen.

Ik testte een aantal producten, zowel gezichtsverzorging als make-up en was aangenaam verrast. Ik begin bij het begin: de huidverzorging.

UNE heeft een Radiance-lijn met drie producten en drie simpele stappen: 's morgens en 's avonds reinigen, een dagcrème en een nachtcrème. Hier bestaat trouwens een handig proefsetje van (€ 9,99), zodat je de lijn gedurende tien dagen lang kan testen. De producten bevatten moringa, aloë vera, karité en pittenextract van de kalahari-meloen en zijn gericht op de helderheid en glans van de huid.


Radiance Restore Night Nourishing Cream (30 ml - € 11,99) werd meteen in mijn verzorgingsroutine geïntegreerd als nachtcrème. Extra punten voor de fijne en handige verpakking, waarmee de crème goed doseerbaar is en je niet met je vingers in een potje moet dabben.
De crème an sich is licht, gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in zonder een vettig laagje na te laten. Zeker ook geschikt voor gemengde huidjes, een fijne crème zonder al te veel poespas.

's Morgens ga ik aan de slag met Radiance Renew Night & Day (100 ml - € 9,99), een 3-in-1 reiniger die mijn huid verfrist, en dat is 's morgens zeker nodig. #sleepyheadoverhere Hij verwijdert ook je make-up, al heeft hij wat meer moeite met zware make-up. Voor de naturelle UNE-vrouw is hij echter zeker geschikt.
Extra like: UNE geeft zelf nog een DIY-tip: een theelepel suiker toevoegen aan deze reiniger, et voilà, je hebt een scrub!

Op naar de make-up!Cheery Lips Gloss - Boven: C01 - Onder: C08

Fruit op de lippen met de Cheery Lips Gloss (8,5 ml - € 10,99), een lijn van 8 natuurlijke roze kleurtjes, zowel helder als intens, maar altijd binnen het natuurlijke kleurenpalet van de lippen. De gloss is eerder crèmig, waardoor je een heel natuurlijk resultaat krijgt. Ze zijn daarenboven ook verzorgend, bevatten biologische capazúboter en sesamolie, olie-extract van tomaat, plantaardige wonderolie, minerale pigmenten en een natuurlijk parfum van tomatenbladeren. Ik had nog nooit tomatenbladeren geroken, maar als ik aan deze gloss ruik, verwelkomt mijn neus een zoet, lekker geurtje.


Lip-Toned Colour in L19

Dezelfde zoete geur hoort bij de Lip-Toned Colour, een zachte en hydraterende lipstick die ook in natuurlijke kleuren te krijgen is. Hij is wat aan de mattere kant en ik heb hem nu vrij fel aangebracht, maar lichtjes deppen zorgt meteen voor een natuurlijker effect, meer een just bitten look!Op mijn ogen probeerde ik de Nude Eyes Shadow in N07. Dit is een cream to powder-product en ik bracht hem aan met mijn MAC 217. Je zou ook je vingers kunnen gebruiken, maar ik wilde een mooi uitgeblend effect en dat kan ik niet zonder kwast. Jammer genoeg blijft deze oogschaduw op mijn vettere oogleden niet hangen voor de rest van de dag. Na pakweg 3-4 uurtjes kruipt het tussen mijn oogplooien. Een goede primer is dus wel noodzakelijk!

Links: Nude Eyes Shadow in N07 - Rechts: Healthy-Sun BB-Cream Bronzer in S05

Healthy-Sun BB-Cream Bronzer (8,5 g - € 16,99) - oftewel Belle & Bronzée - is hun nieuwste compacte en waterbestendige crèmebronzer die op de huid omvormt naar poedervorm. Een matte bronzer, en daarom heel naturel. Extra naturel als je hem aanbrengt met de vingers, omdat de crème smelt door je lichaamswarmte, maar ik ging voor een compacte blushkwast en bracht mijn bleke huid naar bronzed heaven (zie foto helemaal rechts). Niet onbelangrijk: de verpakking is navulbaar - het milieu dankt je!


Nog even de look! Dit is een erg naturelle look, zeker voor mijn doen. Maar best mooi, nee? De make-up  van UNE voelt echt aan als een tweede huid en is erg licht. Heel gemakkelijk om aan te brengen én te dragen!

Gebruikte producten:
Garnier BB Cream gemengde/vette huid - lichte kleur
MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
YSL Touche Eclat in 1
Benefit Powderflage
UNE Nude Eyes Shadow N07
UNE Healthy Sun BB-Cream Bronzer in S05
Dior Rosy Glow blush
UNE Cheery Lips Gloss in C01
Max Factor False Lash Effect Mascara

Kenden jullie UNE al?

UNE is verkrijgbaar bij Di en Galleria Inno
Share:

22 opmerkingen

 1. Ik ken het niet, maar het ziet er goed uit! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind de natural look vreemd. Ben je nu zo gewoon te zien met iets meer op dan dit, want dit lijkt alsof je enkel blush op hebt. Precies echt wel een tweede huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ok, ik wist helemaal niet dat UNE het kleine zusje was van bourjois..; :o) leuke producten precies !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken me handige doosjes met het spiegeltje op !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die donkerste cheery lips is heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke producten! Fijn dat het ook natuurlijk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De reiniger lijkt me fijn, de lippies zien er ook leuk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben al langer fan van UNE, echt mooie producten. Gebruik momenteel een bronzer (awoert zon!) en lipgloss! Echt gek om je met zo weinig opvallende make-up te zien maar ik vind het heel mooi en een leuke afwisseling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nog geen UNE producten maar er al zoveel goeds over gehoord! Mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, die lippenstift is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind deze producten ook echt heel erg fijn .
  Ik heb er ook al over geschreven op mijn site! xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik ken het niet, maar me lijkt me super super fijn ! ik wil ze zeker uitproberen ! waar zou je ze kunnen kopen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik ken het ook niet, leuke verpakking vind ik. En leuke look van je, idd even wenen dat de ogen zo naturel zijn, maar is het zeker ook mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I love UNE! Producten met de juiste ingrediënten zijn een beetje mijn stokpaardje, dus hoera hiervoor. Een vriendin heeft de BB concealer & ik was er erg van onder de indruk toen ik 'm in nood even gebruikte als touch-up. Ik heb zelf een zwarte oogschaduw & die is supergoed gepigmenteerd. Ik deel je mening dus! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind jou heel mooi met zo'n naturelle look. Moet je vaker doen! Une lijkt mij een fijn merk, ik ken het zelf niet zo goed ook eigenlijk alleen maar van 'ziens' en eens een lipgloss.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Inderdaad, die natural look staat je heel goed. Niks voor mij, maar looks good on you!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben vooral fan van de lipglossjes, zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb er een oogschaduw van. De lipproducten zien er erg mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heb het al een hele tijd geleden gelezen in een magazine, maar was toen nog niet te koop ik België. Ik was zeer benieuwd, maar nu je het wel kan kopen loop ik er meestal gewoon voorbij. Naar de dag en nachtcrème ben ik wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig