2 juli 2012

CHANEL SOLEIL TAN DE CHANEL LUMINOUS BRONZING POWDER - 917 SABLE ROSE


Vorig jaar kon ik er niet aan weerstaan, zo ook dit jaar! De nieuwste zomercollectie van Chanel heeft weer twee mooie limited edition zonnepoeders. Ik ging voor Sable Rose en trok er uiteraard enkele foto's van om met jullie te delen!In eerste instantie probeerde ik nog om eraan te weerstaan, maar ik bleef hem maar online zien (merci, beautybloggers) en toen ik enkele weken geleden langs de parfumerie wandelde, werd ik gewoon naar binnen gezogen. Er waren twee versies: Sable Rose en Sable Beige. Sable Beige vond ik net iets te beige en licht, want ik wil dit product echt wel als bronzer/zonnepoeder gebruiken. Waarschijnlijk is Sable Beige dan ideaal voor dames met een lichtere huidskleur dan de mijne, maar ik ben toch blij dat ik voor Sable Rose ben gegaan. Hij lijkt een beetje op Bronze Corail van vorig jaar. Het verschil is klein, maar ik vind hem iets lichter.Verpakkingsgewijs krijg je van Chanel natuurlijk altijd een mooie geste, met het fluwelen zakje, het strakke zwarte doosje met de gouden C's en een bijbehorend kwastje. Meestal gooi ik de bijbehorende applicators en kwastjes meteen de vuilbak in, maar deze mag blijven zitten. In principe gebruik ik hem niet, maar in geval van nood pas ik er wel een mouw aan.

De kleurtjes apart en samen uitgeblend

Ik gebruik de kleurtjes niet apart, maar ga met mijn MAC 134 (een grote, fluffy poederkwast) over alle kleurtjes zodat ik een bronzy glow krijg. Er zit een beetje glans in het poeder verwerkt, de bronzer is dus niet helemaal mat, maar je krijgt er juist een heel gezond tintje van. Voor de foto heb ik ze de strookjes allemaal apart geswatcht, zodat je toch een beetje het verschil kan zien.

Zoals jullie intussen in mijn laatste filmpjes hebben kunnen merken, ben ik er superblij mee ;) 

Chanel Soleil Tan de Chanel Luminous Bronzing Powder 917 Sable Rose - 15 g - € 45,75 (met korting) bij ICI Paris XL
Share:

12 opmerkingen

 1. Om een of andere bizarre reden schiet ik, bij het zien van zoveel kleurtjes in één enkel doosje, geweldig in paniek :p maar als je het inderdaad gewoon als bronzer gebruikt, waarbij je met de poederkwast over alle kleurtjes heen gaat, dan denk ik inderdaad dat het goed komt. Ik veronderstel dat je deze ook kunt gebruiken als oogschaduw? ;) (want anders zou ik het een zonde vinden van al die mooie kleurtjes, als je die toch als bronzer in een keer vermengt).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh waauw, so pretty ! Ik heb ook al zitten twijfelen om hem te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er eventjes stil van <3 Wat 'n beauty.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very pretty. Al ben ik zelf niet zo'n fan van meerdere tinten product (blush, highlighter, bronzer, wat dan ook) in één palletje zonder dat ze van elkaar gescheiden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi! Past perfect bij de Horizon-blush :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie! Zou het perfecte zusje zijn voor mijn Horizon blush ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig