23 augustus 2012

BEAUTY IN DE ACTION


Er is vast veel meer te ontdekken in de Action, maar vooral het beauty-assortiment is intussen berucht in beautyblogland. Sinds kort heb ik (eindelijk) ook een Action bij mij in de buurt en vandaag wil ik drie dingetjes laten zien die ik er heb gehaald én die ook bevallen!Om mezelf een extra stop bij het Kruidvat te besparen, kocht ik er deze rol wattenschijfjes. Ik weet niet meer precies wat ik ervoor betaalde, maar het was vast niet veel. Ik had er eigenlijk ook geen hoge verwachtingen van, maar had gewoon het gevoel dat ik ze best wel eens kon proberen. Vielen ze tegen, dan was het ook geen ramp. Maar, jeeej voor de Action, want ze zijn best fijn!

Ze zijn dubbelzijdig, de ene kant is effen, de andere kant is gestructureerd. Maar wat ik er super aan vind, is dat ze rondom helemaal doorstikt zijn. Zalig, want zo pluizen ze niet en behouden ze mooi hun vorm als je ze nat maakt. Helemaal fan!


Toen mijn oogmake-up remover op was, kocht ik deze van Odina. Geen idee of dit het huismerk van de Action moet voorstellen of niet. Wat ik wel weet, is dat deze ook erg fijn is: een watertje om je make-up te verwijderen, dat geen vettig laagje achterlaat en dat mijn ogen niet irriteert. Ik ruik ook geen echt parfum, het heeft best een neutrale geur en dat vind ik prima.

Hij is wel niet geschikt voor waterproof make-up (maar dat had ik ook niet verwacht) en als ik een nadeel moet noemen, is dat er wel wat parabenen in de ingrediëntenlijst zitten. In mijn oogreiniger van Bourjois bijvoorbeeld, zit er maar eentje, en dan nog helemaal achteraan de lijst, in deze van de Action zitten er een stuk of acht. Het zal dus niet ieders meug zijn, maar op zich doet hij goed zijn werk en zolang ik er geen irritaties van krijg, is het mij allemaal prima.


Tot slot een populair product, de zoutscrub in Paradise Pink. Op dit moment heeft de Action een heel assortiment aan bad- en doucheproducten in verschillende geuren. Ik heb mij beperkt tot de scrub, omdat ik dat ook écht nodig had. Ze hadden ook doucheschuim, in een verpakking die heel erg deed denken aan de doucheschuim van Rituals, maar dan voor een fractie van de prijs.

Welke zijn jullie Action-toppers?
Share:

26 opmerkingen

 1. Ik ben echt een action fan, ook gewoon voor kleine hebbedingetjes ;). Ik kom er nooit met lege handen buiten! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De scrub is een grote favoriet van mij. De watjes heb ik nog nooit meegebracht. Je moet zeker eens iets van de Hegron haarproducten proberen, kost haast niets en is best wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Buiten allerlei prulletjes heb ik nog nooit echt beauty geshopt bij Action maar de laatste tijd zie ik echt overal die scrubs verschijnen, hoog tijd dat ik ze ook eens probeer :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ai, parabenen zijn niet fijn..... ik vond het al erg dat in mijn Lush tonic als laatste een parabenensoort werd genoemd, dus deze remover zal niks voor mij zijn, ben wel benieuwd naar die scrub!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die scrub lijkt me erg fijn zeg :D!
  Ik heb ook zo'n setje met crackle lak van de Action, maar bluh. Die geur!!
  Die crackle heb ik nog niet geprobeerd hoor, want ik haat crackle, maar de basecolour vond ik zo mooi. Blijkt het gewoon zo'n topcoat glitter te zijn :( (die niet dekt dus.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat er bij jou in de buurt nu ook een action is. Ik vind dat er in Diest ook eentje mag komen hoor. Nu ga ik telkens in Genk of Opglabbeek als ik bij m'n vriend ben. Ik vind de nagellak van de Action een echte aanrader. Ze kosten maar 0,49 euro, het "merk" heet MAX Nails. Ik kan je er wel bij vertellen dat het nagellakvak meestal geplunderd is als je bij de action komt, dus je moet echt geluk hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dat doucheschuim wil ik eens uitproberen. en inderdaad: doorstikte watjes zijn fijn, want ze gaan niet pluizen aan de randen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik ook de wattenschijfjes van de Action, ook voor mijn nagellak. Ze pluizen een beetje, maar zijn echt ideaal hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog nooit iets van make-up of skincare in de Action gekocht...ik weet niet...om een of andere reden vertrouw ik het niet...maar het ligt wss gewoon aan mijn eigen perceptie vrees ik! 't Zal vast wel ok zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil ook een Action dicht in de buurt :) Duimen maar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De scrubs vind ik heerlijk ! Ik heb er al 3 verschillende ondertussen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Miljaarde ik moet echt eens in een Action geraken hé :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb nog nooit iets in de Action gekocht. Ik begin me af te vragen of ik ooit al in een Action ben binnen geweest... Waarschijnlijk niet, lol :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben écht benieuwd naar die zoutscrub! Goedkope watjes vinden die fijn zijn is ook altijd een win:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De intieme wasemulsie en de scheergel voor vrouwen zijn er ook goed. En uiteraard shampoo, conditioner, douchegel van allerlei bekende merken voor een lage prijs!
  De aloe vera huidproducten zijn trouwens ook goed. Ik was erg verbrand en met die producten was ik na 1 dag al verlost van het verbrande gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kende alleen nog maar de watjes en dat zijn echt een favoriet! ♥ De andere producten zijn ook interessant, die ga ik zeker eens proberen! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De nagellakremoverpads...ideaal voor mensen die gewone nagellakremover niet kunnen verdragen (ook niet degene zonder aceton).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. de wattenschijfjes zijn bij mij ook al goedgekeurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die watjes heb ik ook, vind ze opzich prima ja! Sowieso is Action met sommige dingen waaaay better dan je verwacht. Echt ontzettend fijn. Die scrub lijkt me wel fijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb ook twee scrubs, de groene en de gele versie, en ze zijn hemels :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik wil ook een Action in mijn buurt! Al zien de verpakkingen er compleet niet fancy uit (verwacht ik ook niet voor dat geld, haha), ik zou die remover wel eens durven aanschaffen omdat jij 'm fijn vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Momenteel ben ik de Happy Days (gele variant) van de scrub. Hij ruikt heerlijk en doet zijn werk fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gek genoeg is de mascara één van m'n favorieten. Ook de makeup lotion en de watjes gebruik ik elke dag, en als ze op zijn, koop ik ze gewoon steeds opnieuw!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig