13 augustus 2012

CACHAREL CATCH ME


Het laatste jaar ben ik echt uit mijn parfum comfortzone gestapt. Voorheen had ik eigenlijk maar twee geuren en leek het alsof ik geen andere geuren kon vinden die een beetje bij mijn smaak aansloten. Intussen zijn er toch wel enkele nieuwe parfums gepasseerd, en merk ik dat ik ook wel opensta voor nieuwe geuren. Het zal de leeftijd zijn ;)De nieuwe van Cacharel, Catch me... past daar perfect bij in het rijtje! Niet echt buiten mijn comfortzone, want nog steeds een parfum dat bij me past, maar wel nieuw. Catch me... is het verhaal van een jonge, speelse vrouw en haar kat-en-muisspelletje met de mannen die ze verleidt.
Artistiek directeur en fotograaf Jean-Baptiste Mondino vertaalde het parfum naar een prachtige campagne: het begint met de dageraad, nog net nacht, maar toch ook al morgen. Zij vlucht al lachend door het park, op blote voeten en zij proberen haar te zoeken en vinden, ... als ze kunnen.

Top: Italiaanse mandarijn en petitgrain
Hart: etherische olie van oranjebloesem en Italiaanse jasmijn
Basis: amandelmelk en amberhout

Die dualiteit ruik ik ook terug in de geur: Catch me... is best sensueel, maar niet overdreven zwaar en er zit ook een jong accent in. De woorden van parfumeur Dominique Ropion vatten het perfect samen: Het is een parfum dat speelt met haar verleidingskracht zonder zichzelf al te serieus te nemen. Ik draag de geur gewoon overdag, maar kan hem moeiteloos als avondparfum laten fungeren.Wat een leuke flacon trouwens! Ik vond hem zo intrigerend, ik wilde er meteen mee beginnen spelen en foto's nemen. Speels, want heeft wat in zich van een tol (de fles kan zowel recht staan, als gekant) en aan de dop zijn er van die vrolijke bubbels; onder eentje ervan zit de spray verborgen. En toch is het weer mysterieus, door de vorm, maar ook door de kleur van het parfum.

Ontdekken jullie graag nieuwe parfums?
Is de flacon dan van belang?

Cacharel eau de parfum Catch me... - 30/50/80 ml - € 38,50/56,00/73,00
Cacharel body milk Catch me... - € 30,50
Verkrijgbaar vanaf september 2012
Share:

21 opmerkingen

 1. ik ontdek heeeeel graag nieuwe geurtjes, verander graag en heb graag de laatste nieuwe. De flacon vind ik dan best wel belangrijk ja. Hier heb je het zo leuk geschreven dat het mij wel "catcht" eigenlijk! ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga regelmatig eens (letterlijk) snuffelen in de parfumerie, ja :-) En ik ontdek ook graag nieuwe geurtjes via staaltjes. Hoe het flesje eruit ziet is voor mij minder belangrijk dan de geur zelf, maar een mooie flacon is natuurlijk altijd extra leuk. Ik gebruik momenteel de zomereditie van Escada en die zit echt in een prachtig flesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, pretty! Klinkt als een heerlijke geur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh lijkt mij best lekker! en dat flesje - prachtig ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het flesje alvast erg mooi ! Ben best wel benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het flesje doet al veel, want dat staat altijd op mijn kast te pronken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben altijd wel te vinden voor een nieuw parfum en een mooie flacon maakt het dan dubbel zo leuk. Maar serieus, hoe grappig is deze niet? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat klinkt echt yum! Die noten klinken ook goed.
  Maar ik moet eerlijk zeggen: Cacharel heeft bijna geen "vieze" geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een prachtig flesje! Zelfs ben ik verslaafd aan parfum, heb bijna nog nooit 2x dezelfde gehad haha ;)

  http://mentrend.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het flesje is inderdaad bijzonder en erg mooi!Ben wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er mooi uit en klinkt goed maar ... Cacharel parfums dat dragen echt zeer veel meisjes/vrouwen. Terwijl ik eigenlijk toch graag een geur heb die mensen met mij associëren. (Wishful thinking? Probably.) Een parfum dat iedereen direct herkent, ja, dan is de fun er voor mij toch wel een beetje af.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. als ik parfum shop, ga ik altijd eerst op de uitkijk naar mooie flacons en dan pas ga ik voor de geur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig flesje! Lijkt me een prettige geur; heerlijk met mandarijn en orangebloesem!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me een mooi, goed parfum! Hele mooie foto's die je hebt gemaakt trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, benieuwd naar de geur! Wat een leuk flesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oe, leuke beschrijving. Vind het super dat het flesje kan rollen, heel speels voor op een mooie make-up tafel!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. deze ga ik me toch ook eens aanschaffen. Leuke fles en catchy! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb bij toeval Catch me gekregen in een monstertje bij de Douglas, eenmaal toen ik de geur probeerde, vond ik hem zo lekker dat ik hem eigenlijk gelijk wou kopen.

  (28.95 is de goedkoopste versie die ik kan vinden voor 30 ml.)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig