12 augustus 2012

ZOMERFRIS II: L'OCCITANE VERVEINE SORBET

Smijt een hete dag, een bende bloggers en een L'Occitane-stand tesamen en je krijgt garandeerde verfrissing. De geur van de Verbena-producten kwam mij op The Big You tegemoet en ik ben er zo goed als naartoe gespurt. 

De Verbena Sorbet-lijn is een limited edition aanvulling op de gewone lijn. Inspiratie haalde men gewoon in de Provence, waar de verbenabladeren worden gebruikt in sorbets. En zo voelen ze ook aan!


De body lotion - of eigenlijk, verkoelende gel, want het is toch een pak vloeibaarder dan een gewone lotion - smeert uiterst gemakkelijk uit en trekt onmiddellijk in. Instant frisse huid, jeej! Hulpjes van dienst zijn de biologische verbena en essentiële oliën van citroen en munt. Ik vind hem niet extreem voedend, maar dat is ook niet de bedoeling, denk ik. Wel voelt dit koel aan op de huid en samen met de frisse geur krijg je een echte oppepper. Voor dagen zoals vandaag is dit een ideale lichaamsverzorging!


Ook voor de lippen bestaat er een Verbena Sorbet Cooling Gloss. Deze lipbalsem geeft vooral verkoeling en een glansje, daarnaast bevat hij ook karitéboter en is hij dus hydraterend. Ook beginnen mijn lippen hiervan lichtjes te tintelen, zoals met een plumping gloss. Als je vooral hydratatie zoekt, zijn er waarschijnlijk andere alternatieven, maar wanneer je niet al te droge lippen hebt en verrekt van de hitte, ben je deze wel dankbaar :)

De handcrème tot slot is ook verkoelend, maar behoort tot de gewone Verbena-lijn. Het geeft je handen een break van de klamheid en zwellingen die wel eens met het warme weer komen en laat een anti-klamheid poederlaagje achter. Persoonlijk houd ik meer van een voedende en rijkere handcrème, maar mijn huisgenoten waren hier wel snel mee weg. De frisse geur is een extra plus!

Jammer genoeg zijn deze producten (uitgezonderd de handcrème) limited edition, dus wie ze wil, zal snel moeten zijn!

L'Occitane en Provence - te koop in hun winkels of op hun website
Body Ice Gel Verbena Sorbet limited edition - 250 ml - € 21,00
Cooling Gloss limited edition - 15 ml - € 10,00
Cooling Hand Cream Gel - 30 ml - € 7,00
Share:

16 opmerkingen

 1. kan ik goed gebruiken bij deze temperaturen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een fijn merk, maar ik heb er nog nooit iets van geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. L'Occitane iss fijn en dit lijkt me ook lekker zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love de handcrème, gebruik ze elke dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het heeft even geduurd voor ik de verveine lijn kon proberen, maar deze producten ruiken echt lekker! Ik wist trouwens niet dat ze limited-edition waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is a good tip especiаlly to thoѕe new to the blogospherе.
  Simple but very aсcurate information… Аppreciate уour sharing thіs one.
  A must rеad article!
  My homepage - womens clothes for pregnancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. KLinkt heerlijk!! Al ben ik vooral benieuwd naar de handcrème :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de geur van deze producten echt heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mij klinkt de handcrème ook het aantrekkelijkst. Een anti-klamheidslaagje? WANT! Die zou ik wel eens op een examendag willen proberen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij al die producten moet ik meteen denken aan bloggers samen in de hitte :D Maar chance dat we die tafel hadden!!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er superfijn uit!
  Liefs, maruschka

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig