20 augustus 2012

FASHION: LAST MINUTE ZONNEBRILLEN

Deze dagen loop ik vaak met mijn zonnebril op! En ik zeg nu wel last minute zonnebrillen, maar eigenlijk ligt er heel het jaar door een zonnebril in mijn auto. Ook in de andere seizoenen kan de zon wel eens laag staan of je zicht verblinden, dus dan is een extra bescherming ook gewoon nodig. En niet te vergeten: te veel turen of met je ogen knijpen, zorgt ook voor kraaienpootjes en rimpels. En dat willen we niet! :)


Zonnebrillen, dus! Ik ben zelf al een aantal keer bij een opticien geweest, maar als je weet wat je zoekt, kan je ook zonnebrillen kopen via internet. Nog altijd heel populair (volgens mij al van in de tijd van toen mijn ouders jong waren en de laatste jaren weer helemaal aan een comeback bezig), zijn de pilotenbrillen. Veel van deze modellen zijn uniseks, ook ik heb een pilotenbril (wel met vierkantere glazen), en het voordeel van zo een bril is dat hij echt wel tijdloos en elegant is én bij zowat elke outfit past.

Een beetje vrouwelijker kan natuurlijk ook, zo een cat's eye model past perfect bij een cat eye make-up look inclusief winged eyeliner. Een cat's eye model loopt in de twee buitenste bovenhoek een klein beetje naar buiten, in een puntje, en dat verlengt wel het effect.

Een andere hipster is het model met de dikkere montuur en als je hem dan nog combineert met kleur, kan je helemaal opvallen. Ik vond het model met de paarsblauwzwarte tijgerprint best wel leuk, zeker in contrast met de witte binnenkant. Misschien iets voor op een festival?

Tot slot koos ik er een retro modelletje uit (mijn favoriet!), waarvan de beentjes vrij hoog komen en de glazen goed over het gezicht hangen. Heel erg fashion en waarschijnlijk ook de ideale after hangover-bril ;) Hier zie ik mij ook al mee gaan shoppen, trouwens: ballerina's aan, grote handtas mee en dan even door de stad slenteren.

Ik vond al deze modelletjes op de webshop van Zalando; welke is jullie favoriet?
Share:

12 opmerkingen

 1. ah leuk! ik zou willen dat pilottenbril mij stond, vind die zo leuk. maar helaas... heb een te vierkant hoofd daarvoor :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de pilotenbril altijd wel iets sexy hebben, moet ik gelijk denken aan Tom Cruise in Top Gun =]. Zelf draag ik een ander model omdat mijn hoofd te rond is voor een pilotenbril (jammer).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die links onderaan vind ik qua model wel leuk. Ik voeg mij bij bovendstaand clubje van mensen die helaas niet staan met een pilotenbril :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind eigenlijk geen van de vier mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook niet zo'n fan van deze, ik hou het vaak simpel en straks. Als ik moest kiezen, de eerste, maar dan niet voor mezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi leuke modelletjes ! Ik zou graag es zo'n Rayban Aviator willen aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm, er zit niet meteen iets bij dat ik echt heel mooi vind. Maar ik ben ook ongelofelijk saai als het op zonnebrillen aankomt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de piloten bril keileuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oe, allemaal leuk maar die links onder is ZO SUPERMOOI! Ik wil hem! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb zo een pilotenbril, al jaren. Ik zou zo een "ray ban" wel willen maar ik heb zo de indruk dat ie niet mooi staat op mijn neus.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig