20 september 2012

LIFE BEHIND THE BLOG: September 2012 (II)


Acoustic Purple, zo heet deze nagellak van Givenchy. Práchtig! Het is een paarsblauw met glittertjes en ik heb geprobeerd al het moois vast te leggen op foto. Nail of the day volgt, uiteraard.


Nog meer moois ontdekte ik onlangs bij Dior: de Golden Jungle collectie ligt nu in de winkel: ik vind het draagbare kleuren in mooie verpakkingen. Van enkele producten zelf volgen nog meer detailfoto's en reviews, maar deze groepsfoto maakte ik snel met mijn GSM.


Op mijn vrije dag belde de postbode aan met een leuk pakje vol Aussie, dat ik gewonnen had bij de lieftallige Valley Doll Eva. En wat ruiken deze producten lekker!! Ik heb het wel voor zoete geuren en deze ruiken dus gewoon naar roze bubblegum. Je zou denken dat het raar is om zo een geur op je haar te gebruiken, maar in de douche was de geur eerder subtiel dus zeer goed verdraagbaar. Artikel volgt - da's nu al de derde keer dat ik het zeg, maar het komt eraan, écht!


Nog een nawee van de beautymeet in Antwerpen: mijn Estée Lauder lipstick in Tiramisu verdroeg de hitte niet zo goed. Toen ik 's avonds mijn lippen wilde bijstiften, brak hij gewoon af. Ik had hem nog net vast en heb geprobeerd om hem terug te 'lijmen', maar het kwaad was geschied. Hij stond daarna nog een tijdje op mijn bureau, waar ik hem zoveel mogelijk probeerde te gebruiken, maar op den duur vond ik dat hij ook een beetje vreemd begon te ruiken. Hitte is dus dodelijk voor lipstick :(


Aargh, ik kan mezelf soms wel een schop onder mijn kont geven! Ik heb het nu al enkele keren meegemaakt dat ik een look maak, foto's trek, níet opschrijf wat ik heb gebruikt en achteraf niet meer exact weet wat er op mijn gezicht of oog ligt. Dan kan ik er natuurlijk ook geen artikel van maken... In elk geval, deze ooglook wilde ik toch nog met jullie delen! Ik ben enkel zeker van Chanel Illusion d'Ombre in Epatant, maar al de rest blijft een mysterie. Grrrr...


De hemel in een potje, deze Kenzoki Sensual Bare Body Cream. Hij ruikt zálig en heeft rijstmelk gemeen met mijn andere favoriet, Rituals Magic Touch. Momenteel ben ik echter helemaal into Kenzoki en, je kan het al raden, ... hier lezen jullie zeker nog een review over!


Mijn nieuwe lay-out staat intussen al eventjes online en ik heb zoveel leuke en positieve reacties gekregen, bedankt! Ik ben er zelf ook erg blij mee, 't is goed gelukt, al zeg ik het zelf *insert vette knipoog* :)


Iets dat al even op mijn to-do-lijstje stond (ik ben trouwens dol op lijstjes, het werkt zo structurerend en als ik dan nadien dingen mag doorstrepen, ben ik extra blij): depotten! Ik heb verschillende kleinere paletjes en hoewel ze handig zijn om mee te nemen, merk ik dat ik liever een iets groter palet meeneem om zo meer keuze te hebben. Ik doe mijn make-up namelijk nogal impulsief en op gevoel, ik weet dus niet op voorhand welke look ik zal maken en daarom heb ik graag meer mogelijkheden en keuzes.
Ik had nog wat plaats over in mijn MAC-palet et voilà, nu zit hij vol!


Ontdekking bij de Action: groene thee met een smaakje. De linkse (groene thee met honing) vond ik maar matig (een beetje te geparfumeerd, wat je proefde als je het dronk), de rechtse (groene thee met granaatappel) was lekkerder!


Luie doch nieuwsgierige Tigra: te lui om zich om te draaien, maar te nieuwsgierig om niet te kijken. En dus draaide madam haar kopje om om naar McDreamy te kijken. Hier trouwens hetzelfde verhaal als hier: verse lakens en madam komt ze claimen :D


Volgende lippenstift die mee mocht naar mijn pennenbakje op het werk: MAC Slimshine in Bare. My lips but better plus hydraterend en glanzend. Discontinued (boeeee!) en dus hield ik hardnekkig vast aan mijn laatste back-up. Niet doen. Als je een product hebt dat je graag gebruikt, doe het dan ook. Want na een paar jaar verdwijnt de lekkere vanillegeur en krijg je een andere geur in de plaats. Volgens mij heb ik hem nog net op tijd uit mijn kast gehaald, binnen een paar weken of maanden was hij anders te ranzig geweest. En dat zou toch gewoon zonde zijn?


Een look voor een fuif. Neutrale oogschaduw, eyeliner en een pracht van een lipkleur. Guerlains Rouge G L'Extrait in Luxure is een prachtig rood dat écht goed op de lippen blijft zitten. Vooraf nuttigden we nog een drankje in de lokale brasserie en het leek wel alsof ik mijn lippen nadien net had bijgestift.
Naar de fuif in kwestie was ik al bijna een decennium niet meer geweest en dat was er ook aan te merken. Ofwel was ik te oud ofwel was de fuif niet meer wat ze geweest was. Ik gok op het laatste ;) En sinds wanneer vragen ze op Chiro-fuiven 8 euro inkom? #afzetterij


Oude mensen hebben meer huidverzorging nodig, en dus gingen deze twee rozenproducten met mij mee de badkamer in. De micellaire lotion komt uit de Deauty-box, trouwens. Hij haalt mijn make-up er goed af, maar ik vind de rozengeur wel een beetje overheersend.


Meer Guerlain, maar ook Estée Lauder en Urban Decay in mijn make-up.


Zaterdagnamiddag gingen the boyfriend en ik meubels kopen in de Ikea. Nadat we de gehele toonzaal hadden bekeken, wilde ik nu wel eens eten in dat beruchte befaamde Ikea-restaurant. De Zweedse balletjes zijn het niet geworden, maar als dessert had ik deze cupcake met frambozen en aardbeien. Yum.
Intussen staan de Malm ladekast en toilettafel in mijn badkamer te pronken én liggen er zelfs al spullen in. Ik kan niet wachten om te verhuizen!
Share:

23 opmerkingen

 1. Oeh, ik wist niet dat ze cupcakes hadden bij Ikea !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig al die make-up! hitte is idd dodelijk... zo heb ik ook al een paar lippenstiften verloren....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's. En ik kijk er ook naar uit om te verhuizen. Of niet echt het verhuizen maar daar wonen in elk geval :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow leuke foto's ! spijtig van de lippenstift.
  Ik ben het helemaal eens met je statement dat je leuke producten ook moet gebruiken ! Het is inderdaad megazonde als je ze moet weggooien nadien.
  Ik vind trouwens de groene thee lekkerder van de action dan de rode :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow die Dior spulletjes zien er geweldig uit en die nagelak van Givenchy ... zucht ... :D
  Cutey kitty ! En het depotten staat ook al erg lang op men "to do" list , maar om een of andere redene durf ik er niet aan te beginnen ... bang dat ik men schaduwtjes ga verpesten :(
  Mooie ooglook ook trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Loool, Peggy! Je moet het lezen in combinatie met de vorige foto en bijbehorende tekst. Nadat ik van de fuif kwam, ging ik met de huidverzorging aan de slag :)

   Verwijderen
 7. Leuke foto's allemaal. Het lakje in het begin is prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha oude mensen hebben meer verzorging nodig :d ! Ben es benieuwd wat je vindt van de Aussie producten. En leuke foto's allemaal !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's. En die oogmake-up is echt héél mooi. Jammer van je lippenstift :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer van je lipstick, de Aussie haarproducten zien er goed uit en wat een mooie nagellak!! Acht euro is echt veel, de Chiro fuiven hier zijn nooit meer dan 5 euro. Meestal 3 in de voorverkoop =]

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oude mensen :/ lol!!
  Leuke foto's, je ooglook is prachtig!!
  En de dior make-upjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ahhh noo je estee lauder lipstick! heb het ook al aan de hand gehad hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. waaaauw die ooglook is zoooo mooi! jammer van de lipstick :( Hitte is idd niet goed é... too bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, lovely pictures! Je ooglook is echt mind-blowing hoor lady, amazing joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aaarg bij mij ook gebeurd van die hitte. Ik had een gel eyeliner mee in mijn tas gegooid (waarom weet ik niet) en toen was 'ie gesmolten. Olé!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig