22 september 2012

PANTENE AQUA LIGHT VOOR FIJN HAAR


Een hele tijd geleden ging ik aan de Pantene. Toen nog voor normaal tot dik haar, maar ik liet ook al meteen weten dat ik wel heel benieuwd was naar het gamma voor fijn haar, gezien ik zelf "gezegend" ben met een fijn bosje haar. Et voilà, hier ben ik met een review van deze budgetproducten!

Speciaal voor fijn haar, omdat ze het haar niet verzwaren. Als je iets te enthousiast omgaat met haarproducten (te zware producten, te veel producten ineens, ...), kan het wel eens gebeuren dat fijn haar hieronder lijdt en je het averechtse effect verkrijgt dan datgene waar je eigenlijk voor gaat. Met deze lijn heb je eigenlijk alle producten die je nodig hebt, maar dan zonder het verzwarende effect.


De verpakking is gelijkaardig aan de lijn voor normaal tot dik haar, maar de kleurcode is natuurlijk anders. Ook zit het masker voor fijn haar in een tube, beetje anders dan die voor normaal tot dik haar, doch wel handig. Wie toch graag een masker in een pot wil, kan dat wel krijgen, maar dan enkel bij het Kruidvat. Kan je nog volgen? :) Ook fijn: je moet het masker slechts twee minuten laten inwerken. Een zaligheid voor als ik weinig tijd heb en toch een masker wil gebruiken!

Ik heb gemerkt dat alle Pantene-producten eenzelfde geur hebben: een beetje fris en fruitig, een geurtje dat volgens mij bij veel mensen in de smaak valt en dat ook nog in mijn haar blijft hangen. Best lekker!


Als ik alle producten samen gebruik, krijg ik zacht en luchtig haar van dat gemakkelijk in model te föhnen is, de producten doen hun naam dus alle eer aan. Ze hebben jammer genoeg niet hetzelfde magische effect op mijn knopen als de producten voor normaal tot dik haar. Maar dat is eigenlijk wel gemakkelijk op te lossen: ik gebruik de shampoo en conditioner voor fijn haar en het masker voor normaal tot dik haar. Zo zie je maar dat het soms een kwestie van experimenteren is, waarbij je niet noodzakelijk binnen hetzelfde productengamma moet blijven.

Pantene
Fijn haar: Volume - Aqua Light - Kracht & Glans
Shampoo 250 ml / 500 ml - € 3,89 / € 7,59
Conditioner 200 ml - € 3,89
Masker 200 ml - € 7,59
Hittebeschermende glansspray 150 ml - € 7,59
Share:

13 opmerkingen

 1. Lijkt me idd fijne producten voor als je fijn haar hebt! Ik heb zelf dik haar, dus voor mij zou die andere lijn meer geschikt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de producten van Pantène best wel fijn en ze ruiken idd lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik de versie voor normaal/dik haar, het masker om precies te zijn. Bij de Action nu verkrijgbaar in tube voor maar 1,69...ik heb meteen flink ingeslagen want het is voor mij met dik krullend/heftige slagen haar perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil de glansspray voor dik haar eens uitproberen als het product dat ik nu gebruik op is !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze producten nog niet uitgeprobeerd. Maar ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze nog niet geprobeerd, al heb ik wel al vaak staan twijfelen om ze in mijn winkelkar te gooien. Maar mijn kast staat echt bomvol shampoos en conditioners, dus mja... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook fan van de Pantene producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijken me fijne producten, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is precies wel een lijn die goed zou zijn voor mijn haren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog nooit producten gebruikt van Panténe, maar je maakt me wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke Pantene lijn, die glansspray ziet er goed uit. Oke het woordje glans zelf al vind ik zo veelbelovend klinken =]

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig