26 september 2012

FASHION: MICHAEL KORS WATCH


Spotte je het zakje al in mijn vlogje? Jaaaaa, eindelijk heb ik hem, mijn Michael Kors-horloge! 

Al een tijdje stond er eentje op mijn wishlist. Oorspronkelijk wilde ik een rose gold versie, maar zoals je ziet, ben ik uiteindelijk toch maar voor een zilverkleurig exemplaar gegaan. Mijn andere juwelen zijn meestal ook zilverkleurig en dat past (vind ik) ook gewoon het beste bij mijn huidskleur.


Ik houd wel van de stijl van de Michael Kors-horloges, ze zijn chunky maar wel vrouwelijk, meestal zit er ook wel wat bling op en dat ligt mij wel :)
Ik kreeg er een stevig doosje bij, vanbuiten in lederlook, vanbinnen in fluweel en met kussentje. Deze krijgt nog ergens een plaatsje in mijn nieuwe badkamer!

Ik kocht hem in de outletwinkel van Michael Kors in Maasmechelen Village. Ik was er de laatste maanden al drie keer binnen gelopen, maar pas afgelopen zaterdag deed ik mijn aankoop. Ze hadden niet altijd iets dat ik helemaal wilde, dus soms moet je ook een beetje geluk hebben. 


But I love it! Hij is aan de grotere kant, met steentjes rondom en toch niet té trendy of overdreven. Er was een instant klik en op een kwartiertje was mijn aankoop rond. Zo moet dat zijn ;)
Ik zie mij deze nog vaak dragen, jeeej! Ik moest het bandje wel laten verkleinen, maar de verkoopster heeft dat zonder problemen voor mij gedaan. Ik draag mijn horloge graag aan de lossere kant, zodat het meer een horloge-slash-armband is, als je weet wat ik bedoel.


Ze hadden natuurlijk nog meer leuks, daar in de winkel, zoals handtassen, accessoires en kledij, maar na mijn aankoop ben ik maar wijselijk terug naar buiten gegaan. Te gevaarlijk! :)
Share:

20 opmerkingen

 1. Supermooi! Ik wou ook de Rose Gold versie maar heb me nu een goedkoper rose gold horloge gekocht en vind het niet zo mooi staan bij mijn huidskleur + ik draag het niet vaak omdat ik veel zilveren en (geel)gouden juwelen heb. Als ik er ooit eentje koop, zou ik dus ook waarschijnlijk niet voor de rose gold gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel mooi! De MK horloges heb ik altijd prachtig gevonden, zeker door de sttentjes. De zilveren versie is zeker ook mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty ! ♥ Michaels Kors ! Heb zelf nog een 3-tal horloges op de wishlist staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Ik ben ook heel erg blij met de mijne :o) Volgende keer ga ik voor een handtas bij Michael Kors denk ik, die zijn ook véél te leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi ! ik ga binnenkort eens een Rose gold versie aanschaffen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben je ook bij de fossil winkel binnengegaan in maasmechelen village? Daar hebben ze namelijk ook veel horloges en ook nog andere accessoires (juwelen, zonnebrillen,...) Daar heb ik al vanalles gekocht ;) Mmm... rose gold juwelen zijn mooi, hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Al sta ik zelf niet goed met dit soort "bulky" horloges. Veel te dunne polsjes :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo moooi!

  ik heb mezelf ook net op een MK horloge getrakteert ;)
  bij mij is het wel een rose gold geworden, deze staat bij mijn huidskleur wel mooi ( ben aziatisch ) en ik draag nie veel juwelen behalve elke dag mijn horloge, dus perfect !
  Michael Kors outlet is idd heel gevaarlijk !
  Ik ben ook nog met een portefeuille naar buiten gelopen tijdens mijn reis in USA !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige horloge! Voor mijn polsen zal hij net te groot zijn maar hij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een mooie en elegante horloge.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een prachtig horloge meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh seems like everybody is digging the Michael Kors everything! I'd really like a new watch too. *putting it on the Christmas wish list*

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind hem ook erg mooi! Ik hou in't algemeen van Kors, zijn tassen, schoenen en juwelen. Alleen zijn gebotoxte strat getrokken kop is iets minder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig horloge en zo mooi verpakt ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Rose gold is mooi maar ik denk dat je er snel op bent uitgekeken ook, en met een zilvere ben je in mijn ogen gewoon meer.
  Voor Kerstmis wil ik mij ook een nieuw MK-horloge aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, ik ben nog altijd heel content met mijn zilveren horloge! Ben benieuwd naar jouw toekomstige horloge :)

   Verwijderen
© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig