25 september 2012

PURE LUXE: KENZOKI Sensual Bare Body Cream


Producten van Kenzoki zijn altijd heel heilzaam en zijn gewoon pure verwennerij voor mijn huid. Ook zo hun Sensual Bare Body Cream, een van de meest luxueuze body crèmes die ik al heb geprobeerd.

En dan heb ik het niet zozeer over de verpakking, maar eerder over het product en de textuur zelf. Nochtans is de verpakking ook niet mis, zacht melkwit met lichtroze belettering, het helpt alleen maar het zen-gevoel versterken. 


Deze giga pot zit vol hemelse crème en doet me een beetje aan een soufflé denken. De crème is romig, maar als je hem uitsmeert, blijft hij niet superdik, integendeel. Hij smeert goed uit, smelt eigenlijk meteen in de huid zonder dat je er te veel moeite voor moet doen.

Er blijft geen plakkerig laagje achter, maar ik merk en voel wel dat mijn huid gevoed is, ook uren later en de geur blijft heel subtiel hangen.

Die geur... oooh, goddelijk! Subtiel en zacht, maar hypnotiserend. Ik krijg meteen een zen-gevoel, alle zorgen vallen weg en ik ben totaal ontspannen. Het plantwater van rijst dat er in zit, doet mij qua geur ook een beetje denken aan mijn andere favoriete bodycrème, Rituals Magic Touch. Plantwater van rijst is rijk aan mineralen, essentiële oliën en spoorelementen. Vijgen en nachtschone (een bloem waarvan ze een extract van de zaden nemen) zitten er ook in, die de huid kalmeren en hydrateren. Een beetje cupuaçuboter maakt het helemaal af.


Ik zou het geen straf vinden om voor de rest van mijn leven alleen maar deze Bare Body Cream te gebruiken :) Jammer genoeg is dit potje vol hemelse luxe niet van de goedkoopste, maar wat een zalige crème!

Het assortiment bevat trouwens ook nog een Milk Powder voor in bad en een Milky-Rice Body Scrub. De scrub - rijstpap voor het lichaam, zonder overdrijven - staat al op mijn wishlist. Tegen dat het mijn verjaardag is, zal ik die lijst nog eens rondmailen naar de vriendenkring :)

Kenzoki Bare Body Cream - 200 ml - € 45,00
Kenzoki Milky-Rice Body Scrub - 200 ml - € 39,65
Kenzoki Milk Powder - 10 x 20 g - € 36,60
Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Share:

26 opmerkingen

 1. ik ben er ook helemaal weg van! heerlijke geur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die body crème klinkt hemels.
  Hoewel de prijs niet zo budget-friendly is, ga ik deze toch kopen denk ik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De prijs is echt niet mals, maar echt àlles aan dit product is geweldig! De geur, de textuur, de verpakking. Een winner :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me inderdaad ook echt zo'n luxe product, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Over Kenzoki gesproken: laatst kocht ik het gezichtsmasker van dit merk. Je weet wel, diegene die jij ook hebt. Die je met het bijgeleverde borsteltje moet aanbrengen. Ik kocht hem nadat jij er lovend over was in je maskers artikeltje.

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw, fijn om te horen! Hopelijk heb je er evenveel aan als mij!

   Verwijderen
  2. misschien kan je eens een artikeltje wijden aan dat masker? Het is maar een ideetje ;)

   ^^

   Verwijderen
  3. Ik zet het op mijn to do-lijstje! :)

   Verwijderen
 6. Klinkt als een hele fijne crème! Als mijn crème op is ga ik eens voor deze kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij klinkt alvast veelbelovend ! Binnenkort zeker eens uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hmm ziet er zalig uit en lijkt me ook veel product!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaat 'm niet worden met die prijs hoe goed hij ook is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er heerlijk uit, maar hij is wel duur zeg! Ik heb een tester van de moisturizing cream gehad en die was wel heel fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben dol op de producten van kenzoki en ze ruiken heel subtiel maar goddelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik word er bijna lyrisch van! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, daar moet ik dus dringend verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weleens gebruikt en ja ik vond het echt erg goed ;) zeker pure verwennerij.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Crème gekregen als kerst cadeau ....heeeeeerlijk wat raad je me aan als gezicht crème ik ben 53 jaar . Wil graag op dit merk overstappen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kenzoki heeft een viertal lijnen. De Sensual (met roze accenten, waartoe ook deze crème toe behoort), heeft enkel lichaamsverzorging. Maar Kenzoki Belle de Jour is hun globale anti-ageing en dat kan wel wat voor jou zijn dan! Die producten ruiken wel anders dan de producten uit de Sensual lijn.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig