18 november 2012

COLGATE MAXWHITE ONE


Ik schreef het al eens eerder, een verzorgd gebit is voor mij superbelangrijk. Ik poets dus netjes twee keer per dag (eigenlijk moet het drie keer, ik weet het, maar ik ben nog niet zo ver dat ik een tandenborstel mee naar het werk neem) en probeer mijn gebit wit te houden. 

Ik ben daar niet alleen in, want een verzorgd gebit helpt ook bij een eerste indruk. En iedereen weet dat je die eerste indruk nooit meer kunt herdoen (jammer genoeg, haha). Bij Colgate gaan ze er prat op dat hun MaxWhite One-producten je daarmee kunnen helpen.

Met de tandpasta zouden je tanden een tint witter zijn na een week poetsen. Daarnaast is er ook een mondwater en een bijpassende tandenborstel-en-tongschraper-in-een. De tandenborstel heb ik zelf niet getest, omdat ik elektrisch poets, maar de tandpasta en het mondwater kregen wel een plaatsje op mijn lavabo.

De tandpasta bevat microkristallen die vergelijkbaar zijn met wat tandartsen gebruiken. Het verwijdert tandvlekken en voorkomt de ophoping van tandsteen. Op die manier gaan je tanden er witter uitzien, zonder dat je ze moet bleken. 


Ik vind dit een fijne tandpasta, poetst lekker en 'smaakt' ook lekker. De senstational mint is gewoon een fijn muntsmaakje, niet overdreven (ooit al gemerkt dat sommige muntproducten je mond half in brand steken?), maar verfrist wel mijn mond voldoende. Idem voor het mondwater trouwens.

Een tint witter is natuurlijk een fijne belofte. En hoewel ik vind dat de tandpasta goed zijn werk doet, vind ik nu niet dat mijn tanden er ineens witter uitzien. Waarom niet? Volgens mij heb ik al redelijk witte tanden van mezelf (en al het poetsen!) en is slechts één tint witter heel moeilijk merkbaar. Ik zou een voor- en na-foto kunnen maken, maar gezien ik naar het werk vertrek en thuiskom in het donker (oh, the joy of Autumn!) denk ik dat je niet veel zou kunnen zien. MaxWhite One poetst fijn, ik krijg er propere tanden van en in elk geval behouden mijn tanden hun witte kleur, dat is al iets.

Gebruiken jullie producten om je tanden witter te maken?
Maar vooral: hoe belangrijk zijn witte tanden voor jou bij een eerste indruk?

Colgate MaxWhite One
Tandpasta - € 3,99
Mondwater - € 6,49
Tandenborstel - € 3,79
Share:

9 opmerkingen

 1. Het helpt wel een beetje al je het lang gebruikt. Maar blijkbaar zou het ook schadelijk zijn en mag je zo'n soort tandpasta's dan ook niet continu gebruiken. Dat zegt mijn tandarts toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de tandpasta en tandenborstel van deze 'collectie' ga ik wel eens kopen. morgen misschien in het kruidvat :)

  ik heb nog maar net nieuw mondwater van listerine gekocht, dus daar wacht ik nog mee.

  ja, sommige tandpasta's hebben een te felle smaak, hé :p

  hopelijk werken deze producten ook goed tegen tandsteen, want daar heb ik wat last van.

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Saskia, het mondwater van Listerine is echt doeltreffend!

   Verwijderen
  2. thanks voor de tip ;)

   Verwijderen
 3. Ik heb erg gevoelige tanden en gebruik dan ook vooral tandpasta die daarop focust.
  Ik vind het wel belangrijk om mooie, witte tanden te hebben, dus ik let er dan ook wel op, maar doe er niets speciaal voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ze ook aan het gebruiken. Ik merk toch dat mijn tanden iets witter lijken..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. witte tanden zijn wel een groot pluspunt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb wel eens wit makende tandpasta gebruikt, maar zoals Peggy ook al zei ben ik een beetje bang dat ze te agressief zijn na langdurig gebruik. Dat gezegd zijnde vind ik mooie, verzorgde (en dus liefst ook witte) tanden heel belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou ook graag mijn tanden wat witter hebben, volgende keer in de supermarkt of bij de apotheek toch maar eens kijken of ik deze tandpasta vind.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig