16 november 2012

FILMPJE: MIJN HAARVERZORGING


Nu kan ik niet echt zeggen dat ik maanden aan een stuk dezelfde producten gebruik (het zware leven van een beautyblogger, gnagna), maar ik heb wel een duidelijk stramien. Haarolie is bij mij een voorbehandeling (ideaal voor fijn haar), sinds een paar jaar is heel beautyblogland verslaafd overstag gegaan.

Daarna gebruik ik een shampoo en dat wisselt wel eens. De ene keer is het een kleurbeschermende shampoo, dan weer eens een voedend product en dan weer een licht product. Mijn fijn haar kan het niet aan als ik weken aan een stuk heel erg voedende producten gebruik, dus ik moet voor voldoende afwisseling zorgen.

Verder gebruik ik ál-tijd een conditioner, want ik krijg serieuze knopen in mijn haar van het te wassen, en ik wil vermijden dat ik na het douchen mijn haar moet doodkammen. Regelmatig wissel ik de conditioner af voor een masker, maar ook hier: niet te vaak, want dat is gewoon overkill voor mijn haar.

Voor het föhnen komt er een volumemousse in mijn kruin en een hittebeschermend product in de lengtes en punten. Dat kan een crème zijn of een spray, het hangt er een beetje van af waar ik op dat moment zin in heb.

Om af te werken gebruik ik nog een serum (anti-frizz!) en altijd, altijd (tot u spreekt de haarlakverslaafde) haarlak.

Fijn weekend!
Share:

16 opmerkingen

 1. Hihi de kat ! Leuk filmpje ! Altijd interessant te zien wat andere gebruiken voor hun haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Persoonlijk vind ik dat biosilk bijna niks voor mijn haar doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Afgeleid door de kat in de achtergrond :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben toch niet de enige die zoveel producten gebruikt in haar haar :D En zo grappig dat ik de helft van je collectie ook heb staan hier :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Guest appearance van Tigra :) Ik gebruik ook erg veel haarproducten. Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb jij veel haarproducten, zeg, I'm impressed :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die high end kappersproducten zijn zo fijn om te zien.

  je kat, hihi :)

  je ziet er goed uit in het filmpje :)

  de cristalliste shampoo is bij mij bijna op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je spreekt ook mooi Engels :) hoe komt dat?

   ^^

   Verwijderen
  2. Hihi, merci! In het middelbaar heb ik veel talen gehad, spreek ook graag Engels, de Germaanse talen waren mijn favoriet. Mijn leerkrachten Engels en Duits hebben me half gesmeekt om Germaanse te gaan studeren, maar dat is het dan toch niet geworden.

   Verwijderen
 8. Leuk filmpje! Ik herken enkele favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super uitgebreid! Heel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook zo'n hele boel haarproducten. Soms weet ik haast zelf niet meer voor wat iets dient (bij wijze van spreken). Maar ik herken ook wel een aantal favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, ik was meteen afgeleid door de poes :D Zo schattig!
  Ik vind je make-uplook in dit filmpje zo mooi, welke producten heb je gebruikt? Vooral je lipkleur, waw! Misschien een tip voor een tutorial? ;)
  Fijne producten! Heb weer nieuwe ideetjes opgedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ze maakte een sneaky appearance, had niet direct door dat ze er was :)
   Hmm, moet even nadenken over de oogschaduw, weet wel nog dat de lipstick Chanel Enjouée was. Als ik het kan ontcijferen, doe ik wel eens een fototutorial!

   Verwijderen
 12. Ah, goed om weten dat Biosilk nu ook in Paris XL te koop is, vond het tot nu toe alleen bij de Your in Antwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig