5 november 2012

RITUALS PERFECTION VOLUME MASCARA


Halve mascara-addict, hierzo. Ik ga nooit buiten zonder en zelfs als ik op een onbewoond eiland zou belanden (wat ik voor alle duidelijkheid níet wens), dan nog zou ik mijn mascara willen. Gewoon omdat mijn eigen wimpers niet donker en weelderig genoeg zijn.

Nooit gedacht dat Rituals Perfection wel eens een van de kanshebbers zou kunnen zijn. Dit is Rituals' volumemascara, en laat dat net zijn waar ik hopeloos naar op zoek ben.


Het klassieke borsteltje wordt omhuld door een diepzwarte formule en hecht gemakkelijk aan mijn wimpers. Mijn wimpers blijven vrij flexibel, al ken ik mascara's die mijn wimpers nog zachter achterlaten. Hij zit er een beetje tussenin, ik krijg geen crunchy wimpers, maar ook geen superzachte, buigbare wimpers. Wel zou de formule verrijkt zijn met mineralen en een mix van verpulverde edelstenen, zit er geen parfum noch parabenen in. Dat kan alleen maar goed zijn voor mijn wimpers, right?


Opvallend: ik vind deze mascara perfect met slechts een goede laag (dus twee keer per wimperrij, maar zonder extra mascara te nemen). Ik krijg dan een resultaat dat een beetje tussen foto 1 en foto 2 hangt. Het gebeurt mij dus niet vaak, maar Rituals geeft voldoende volume met een applicatie. Score! De lengte en krul blijft beperkt, maar is niet onbestaande, en dat vind ik prima.

Opvallend II: hij houdt érg goed! Het is nochtans geen waterproof mascara, en toch heeft mijn Action oogreinigingslotion er moeite mee. Philosophy's Purity kan er beter mee om.

Ik had het niet verwacht, gezien ik het merk vooral prijs voor de Zensation douchegel en de Magic Touch bodycrème, maar Rituals heeft mij positief verrast. Voor mij is deze Perfection mascara meer dan geslaagd!

Rituals Perfection volume mascara - € 15,50 bij Rituals
Share:

11 opmerkingen

 1. ik vind persoonlijk dat hij je wimpers nogal doet samenklonteren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daarom dat een laagje voldoende is. Twee en drie is te veel!

   Verwijderen
 2. Hij geeft inderdaad veel volume met maar 1 laagje !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel klonterig, wel jammer :-( Eén laagje zal dus inderdaad het beste zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ook de eerste foto (met mascara) echt supergeslaagd! Go Rituals :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super! 's morgens op een werkdag heb ik meestal maar tijd voor 1 laagje, dus ik ga me dit aanschaffen. mooie mascara voor een relatief laag prijsje vind ik! thanks for the tip! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet hem precies ook is uittesten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat had ik niet verwacht van Rituals, erg mooi resultaat !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er inderdaad een goeike uit, en ook heel onverwacht van Rituals!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de kwaliteit van make-up in het algemeen van rituals onderschat.
  Had er niet veel van verwacht, tot ik enkele producten mocht testen
  waaronder ook een mascara.
  Rituals scoort hoog bij mij vanaf die moment!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig