7 november 2012

KIEHL'S AROMATIC BLENDS VANILLA & CEDARWOOD


Pakweg vier maanden geleden was mijn humeur nog op zoek naar zon, maar vond het deze najaarsproducten. Intussen is het herfst en zijn de Kiehl's Aromatic Blends al te koop. Ik deelde toen al mijn favoriet met jullie en vandaag doe ik dat nog eens. 

Aromatic Blends is een collectie van vier verschillende wereldgeuren met telkens een parfum, douchegel en body lotion: Fig Leaf & Sage, Nashi Blossom & Pink Grapefruit, Orange Flower & Lychee en Vanilla & Cedarwood. Die laatste had meteen mijn voorkeur.


Typerend voor de Aromatic Blends is de eenvoudige, maar pure samenstelling. Er zitten dus minder ingrediënten in, maar wel juist meer van de hoofdingrediënten zelf.

Vanilla & Cedarwood is een perfect gebalanceerde mengeling van warme, zoete, rokerige vanille en het aardse cederhout. De vanille is trouwens niet het typische, zoete geurtje dat je gewend bent. Je ruikt natuurlijk wel de vanille, maar dan toch heel anders. De geur wordt aangevuld met een hint van iris, zodat de ambertoets wordt geaccentueerd.


Ik vind de samenstelling van de geur ook verschillend per product. Zo neigt het parfum voor mij eerder naar de vanille (70-30 voor de vanille, zeg maar), overheerst in de douchegel het cederhout (70-30 voor het cederhout) en is de bodylotion meer in balans (50-50). En eigenlijk is dat niet eens slecht, want nu krijg je een lekkere mengeling van geuren en blijft de lijn wel verrassen.

Kiehl's Aromatic Blends - nu verkrijgbaar
Body Cleanser - 250 ml - € 24,00
Body Lotion - 250 ml - € 26,00
Parfum - 100 ml - € 59,00
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik vond ze eigenlijk allemaal wel lekker ruiken. Die met vijg is heerlijk nu in het najaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw ze lijken me heerlijk ruiken, ik ben dol op vanille;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook gek op vanille! Klinkt goed dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze moet ik gewoon een keer ruiken... ben vooral gek op vanille geur, kan niet mis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze geur was ook fijn! Maar ik heb voor de Nashi Blossom & Pink Grapefruit gekozen. Ook fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I usually really like vanilla, but the vanilla in this one is a little too smoky for me. I'm more into the sweet, powdery kind!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. MMm klinkt heerlijk! Ik ben erg benieuwd naar de Aromatic blends :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig