28 december 2012

FASHION: ZARA SHOPLOG


Zo. De cadeaubon die ik kreeg voor mijn verjaardag, werd goed besteed. Serieus, drop mij in een Zara en 9 van de 10 keren vind ik er iets. Gisteren liep ik er rond, al chillend kijkend wat er nu in de rekken hing. En daar zag ik ze, de ballerina's die ik een tijdje geleden bijna online bestelde, maar dan toch maar niet deed.

Schoenen passen in de winkel is toch altijd een beetje prettiger dan ze online te bestellen (om ze dan te moeten terugsturen omdat de maat niet goed is, dat heb ik dus ook al meegemaakt). Ze doen mij een beetje (een beetje, zeg ik, knijp je ogen maar wat toe) denken aan de Marc Jacobs studded Mouse Flats, maar dan zonder de mouse en met a whole lotta studs. Niet erg, I like my studs (dat zou je misschien niet zeggen, maar ik heb altijd al een zwak voor studs gehad en ben blij dat ze terug in zijn. Maar niet overdrijven, te veel studs maken het dan weer trashy).Verder roarde de tijger in mij blijkbaar ook, want deze warme, zachte, comfy sjaal schreeuwde mijn naam. Ik probeer altijd naar mijn buikgevoel te luisteren, dus hij ging mee naar de kassa. Nu mag het wel niet te warm worden, want anders kan ik hem niet gebruiken :)

Ik shopte ook nog wat beauty, maar dat komt er snel aan in een volgend artikeltje!
Share:

28 opmerkingen

 1. Oeee die flatjes heb ik ook al gespot, mooie aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I've been eyeing stuff with studs as well, but I haven't made the jump! The flats are so super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De flatjes heb ik ook en ben er zo blij mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes heb je gekocht! Love it! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen ! Vooral de ballerina's vind ik super.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend leuke ballerina's! Zijn ze van leer? Sjaal is ook gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het zijn leren ballerina's. Daar probeer ik altijd op te letten, dat ik zeker lederen schoenen aan heb, vooral als ik er met blote voeten in zit.

   Verwijderen
 7. je hebt al goed geshopt voor je verjaardag en je bent nog niet eens verjaard :)

  ik kijk al uit naar het volgende artikeltje over je gekochte beauty spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Zo waar! Maar dat is het 'voordeel' van zo laat te verjaren, dan gebeurt alles op tijd :)

   Verwijderen
  2. fijn trouwens dat je zo vlot blijft verder bloggen, ook al zijn het de feestdagen. fijn dat door het feesten je blog niet stilvalt en kunnen we verder artikeltjes blijven lezen :)

   ^^

   Verwijderen
 8. ik weet dat het een detail is, maar is dat geen zebra-print ipv tijgerprint? wel heel mooi! Leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Wel, het zou kunnen, mij deed het denken aan een tijger en blijkbaar zijn er ook tijgers met een lichte 'ondergrond'. Maar laat het vooral zijn waar jij je goed bij voelt :)

   Verwijderen
 9. Oh my, die sjaal <3
  En de schoentjes zijn ook leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hihi je buikgevoel volgen, dat werkt! je zegt geen fashionblogger te zijn, maar dit IS fashion baby! Ik heb die ballerina's ook en ik doe ze bijna niet meer uit. dit en mijn wedges momenteel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. super leuke goodies :) vind beide echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie aankopen! Dat zou ik meteen ook in mijn mandje gooien!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die ballerina's zijn echt superleuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie spulletjes en idd de schoentjes deden me ook meteen denken aan die mouse schoentjes, cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke ballerina's! Die zou ik zelf ook dragen, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die flats vind ik ook al een hele tijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig