27 december 2012

BEAUTY TOP 12 OF 2012


Voor mijn Beauty Top 12 van 2012 heb ik toch even mijn hoofd moeten breken. Voor sommige producten was het een evidentie, maar ik heb ook een aantal hele goede producten moeten laten varen omdat ze niet meer bij op het lijstje konden. Want hoewel het 'toch al' 12 producten zijn, zijn het ook 'slechts' 12 producten. En als beautyblogger die van zoveel van haar stash houdt, is het - aaarghh! - frustrerend om beknopt te werk te gaan. Maar het is me toch gelukt :)Nivea Lip Butters: Zo, dat was me nog eens een inhaalrace. Ik had niet verwacht in december nog een nieuw product te ontdekken dat de lijst zou halen, maar dat was buiten Nivea gerekend. De Lip Butters zijn compact, doch groots. Fijn product, lekkere geurtjes, niet duur. Score!

philosophy purity cleanser: eindelijk, ein-de-lijk is philosophy ook bij ons te koop. Niet het volledige assortiment (snif), maar toch al een goede selectie. Grote winnaar daaruit is voor mij de purity cleanser. Nooit gedacht dat ik hier zo dol op zou worden, maar het is zo. Dit is holy grail-materiaal, people! (hij staat niet op de foto, ik weet het. Hij was op en ik had nog geen nieuwe!)


Essie nagellak: Officieel lanceerde Essie in het najaar 2011 al voor het grote publiek, maar de distributie liet toen nog wat op zich wachten. Daarom mogen ze van mij nog meedoen met de top van 2012 :) 
Essie-lakjes zijn zalig, de kleurenselectie is immens en het nieuwe kwastje maakt lakken nog gemakkelijker. Ze zijn nog betaalbaar en elk seizoen zien we nieuwe kleurtjes binnen een bepaald thema met leuke namen.


Guerlain La Petite Robe Noire: de geur is heerlijk gourmande, ik zwijmel steeds opnieuw weg als ik eraan ruik. Rode vruchten, rozen, zoethout... yummie! Het flesje is inspirerend, opvallend, anders en de bijbehorende campagne vind ik erg leuk uitgewerkt.


Chanel Blush Horizon de Chanel: Deze hadden jullie toch wel zien aankomen, niet? :) Ik baal enorm dat hij limited edition is, en ik zou Chanel op mijn blote knietjes danken als ze deze opnieuw zouden uitbrengen. Mocht je hem ooit nog ergens zien in een of andere sale, sla je slag! (oh, en neem er dan ook eentje voor mij mee, ok?)

Estée Lauder Double Wear: In 2012 kwam Estée Lauder met nieuwe kleuren en ik viel als een blok voor de Double Wear in Desert Beige. Hij verdient alle lof, want dit is echt een van de beste foundations die ik ooit al geprobeerd heb. Nu nog een pompje, en hij is perfect.

Givenchy Eclat Matissime: Nog zo'n foundationtoppertje met de perfecte balans tussen een glowy en matte finish, die je heel gemakkelijk met je vingers kan aanbrengen, dankzij de ultra lichte textuur.


La Roche-Posay Hydraphase Intense Masque: Een masker dat je moet hebben, als je iets degelijks zoekt voor een schappelijke prijs. Geen grootste beloftes of chichi verpakkingen, wel een hydraterend product dat werkt.


Dior Addict Extreme lipsticks: 2012 is het jaar van de lipsticks geweest, waarin ik de overstap maakte van gloss-meisje naar lipstick-madam. Ik houd nog steeds van lipgloss, maar mijn verzameling lipsticks breidde uit, onder andere met de geweldige Dior Addict Extreme lipsticks: leuke kleuren, fijne textuur en een zaligheid om aan te brengen!


Urban Decay Naked 2: De oogschaduw van Urban Decay blijft toch echt wel een toppertje. Zacht als boter en gepigmenteerd, ik was dan ook superblij met Naked 2, de opvolger van Naked. Ik heb ze beide en blijf er dol op.

Deauty: De eerste Belgische beautybox en wat voor een. De producten zijn tot nu toe altijd kwalitatief geweest en de inhoud heeft, denk ik, niemand teleurgesteld. Een voorbeeld voor alle andere boxen!


BB Cream: Last but not least, een product dat in 2012 een prominente rol heeft gespeeld bij élk merk en ook in 2013 blijven er maar BB Creams opduiken. Vandaar dat ik ook geen specifieke BB Cream selecteer, want er zit zoveel verschil op en iedereen heeft een andere voorkeur. Ik vind het in elk geval een heel handig product om je huid te egaliseren, zonder de grove middelen (lees: primer, foundation, kwasten) uit te halen.

Welke zijn jullie topproducten van 2012?
Share:

24 opmerkingen

 1. Fijne favorieten. Ik kan me echt niet beperken tot 12!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook gek op de Double Wear foundation. En een MAC-pompje past er perfect op, jammer dat het apart moet bijkopen maar ik vind het zo veel handiger. De UD naked palettes gebruik ik bijna dag.
  Je doet me er trouwens aan denken om de Dior extreme lipstick uit mijn stash te diepen.
  Happy 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zitten een aantal van mijn favorietjes tussen ! En eeuwige liefde voor EL Double Wear :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wel leuk om te zien :) garnier bb cream zal ook ongetwijfeld tussen mijn favorieten belanden ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond dat hydraphase masker echt geen hol doen, specifiek voor mijn huidtype ook nog..
  Als ik die blush horizon ooit zie, breng ik eentje mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben op het moment ookniet echt een lippenstift-madam, Zit nog in mijn overgangsfase van gloss naar lipstick...Vind het thans super mooi en vrouwelijk maar vind het bij mezelf vaak zo opvallend..
  Daarom heb Ik me onlangs een lipstick van Dior Addict aangekocht voor de feestdagen..Nr 535! Is eigenlijk meer een glossy lipstick om de overgang naar het echte werk te maken.. En ik moet zeggen , Ik ben iig al fan!! ( van de Dior lipstick én je blog trouwens, heel fijn om, te lezen en je foto's zijn super !)
  Fijne feestdagen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi favorieten. La petite robe noire heeft dit jaar ook mijn hart gestolen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het parfum (la petite robe noire) heb ik ook. vraag me niet waarom, maar ik spuit het elke avond vlak voor het slapengaan op :)

  ik ben eigenlijk ook nieuwsgierig naar je favoriete haarproducten (of nieuwe haar ontdekkingen) van 2012 :)

  je verjaardag komt dichterbij ... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die chanel blush is idd super pretty! Voor de rest ook groot fan van de essie lakjes en de dior addict extremes, top lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik betrap er mijzelf ook steeds meer op dat ik eerder naar de lipstick grijp! Je hebt een mooie selectie gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ben erg benieuwd naar de nivea butters:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeker en vast de BB creams! En dan vooral deze van Garnier en Nivea:) Leuk artikel! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, wat een leuke top! Ik heb het niet beperkt gehouden tot producten die uitkwamen in 2012 maar wat ik het liefst gebruikt heb.
  Maar hier zitten ook voor mij een paar favorietjes tussen hoor: Deauty, BB cream, Essie, Dior Addict,...

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige favo's! Zelf vind ik het ook moeilijk om 12 favorieten uit te kiezen, ik weet er wel 100, haha. Maar op nummer 1 staat bij mij dit jaar de Rimmel wake me up foundation, die match zo goed met mijn huid, hij ruikt heerlijk en zit de hele dag perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie favorieten. De bb cream van garnier vind ik ook heel erg fijn. De lipbutter van nivea ken ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik mocht 'La Petite Robe Noire' onder de kerstboom vinden. Het is dus wat laat om die bij mijn favorieten van 2012 te rekenen, maar ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat dat in 2013 wel het geval zal zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke aanraders!
  Ik denk dat ik hier het een en ander wel kan uitpikken om eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke favorietjes! Mijn artikel staat ook al klaar voor overmorgen, daar kruipt altijd veel werk in he :p veel foto's enz

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik herken enkele favorieten! En oh, die Chanel blush, laten we hopen dat ze hem in 2013 opnieuw uitbrengen, dan koop ik ook een back up :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De MAC pompjes passen perfect op de EL Double Wear. Ik ben ook gek op die foundation, jammer dat ze mijn kleur niet in Belgie of Nederland hebben en ik dus steeds een beroep moet doen op ebay.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk rijtje! Ik herken een aantal favorieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig