6 april 2013

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine

Een tijdje geleden vierde ik de eerste verjaardag van La Petite Robe Noire op een superlocatie en met de lekkerste dessertjes. Daar lag, in de Maxi Shine Lip Bar, Guerlains nieuwste telg, Gloss d'Enfer. Vanaf 1 mei kan je deze in de winkel vinden, nog even aftellen dus!

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine

Gloss d'Enfer is te krijgen in 20 kleuren met bijhorende leuke namen en bestaat in verschillende kleuren rood, oranje, beige en roze. Ik heb zelf de twee rode tinten en een roze tint. Het zijn ook allemaal verschillende finishes, er zijn glossjes met meer of minder dekking en sommigen zijn creamy, waar anderen dan meer shimmer of glitter bevatten.

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine

De verpakking is eigenlijk identiek aan de Cils d'Enfer mascara, de OCD'er in mij is gelukkig, want dat past allemaal zo mooi in mijn make-uplade! Bovendien vind ik dit nog best een compacte gloss. Hij past in elk geval moeiteloos in mijn make-up tasje on the go, wat voor mij wel belangrijk is. De applicator is lichtjes gebogen en bevat langs beide kanten een soort van gleufje, een minireservoir dat exact genoeg product bevat om je lippen exact in te kleuren.

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine
Candy Strip - Rouge Shebam - Red Pow

De gloss zelf is niet plakkerig, maar wel mooi glanzend, ongeacht de finish en dekking. De formule is een gloss die is samengesteld uit oliën, wat ervoor zorgt dat het vocht in je lippen behouden blijft en ze lekker zacht en gehydrateerd blijven.

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine in Candy Strip

Candy Strip - koraalroze met creamy finish - zit ook standaard in mijn handtas voor de extra beetje kleur. Candy Strip zag je ook in mijn laatste filmpje, daar had ik hem aangebracht boven een Make Up For Ever Aqua Lip lippotlood.

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine in Rouge Shebam

 Rouge Shebam - rood met een tikje oranje en met creamy finish

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine in Red Pow

Red Pow - dieper frambozenrood met shimmers

Alle drie de Gloss d'Enfer die ik heb geprobeerd gaan moeiteloos op mijn lippen, brengen gemakkelijk aan en blijven ook netjes zitten. Het is een gepigmenteerde gloss, de kleur houdt het toch wel vrij lang vol en je ziet ook duidelijk een kleurverschil tussen de drie. Het is dus zeker geen sheer lipgloss die niet op de lippen te zien is, maar ik vind het ook geen lip lacquer, want daarvoor is het te glanzend en niet uiterst dekkend. Ik ben bovendien dol op de applicator, hij werkt zo prettig!

Guerlain Gloss d'Enfer Maxi Shine in 400 Gold Tchlack / 401 Praline Blop / 402 Browny Clap / 403 Brun Buzz / 420 Rouge Shebam / 421 Red Pow / 440 Coral Wizz / 441 Tangerine Vlam / 460 Rose Splatch / 461 Pink Clip / 462 Rosy Bang / 463 La Petite Robe Noire / 464 Guimauve Vlop / 465 Bubble Gum / 466 Dragee Bop / 467 Cherry Swing / 468 Candy Strip / 469 Fuschia Ding / 470 Magenta Waouh / 471 Prune Zip - € 29,75 - verkrijgbaar in de parfumerie vanaf 01.05.2013
Share:

25 opmerkingen

 1. De pigmentatie is echt zo goed bij de nieuwe glosses. Ik vind echt dat alledrie de kleuren je super mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moeilijk om een favorietje te kiezen, maar ik ga denk ik toch voor Candy Strip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Candy strip lijkt me ook het mooist! Al is de verpakking van deze glossjes op zich al prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze heel mooi, vooral Candy Strip, maar lees ik daar nou dat ze bijna €30 per stuk kosten?!?! :s

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Red Pow is m'n favoriet, staat je geweldig trouwens!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie glosses! Vooral Candy Strip spreekt me wel aan, mooi kleurtje voor elke dag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ze zijn zo mooi ! Zo eentje zou ik mezelf wel durven cadeau doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze stuk voor stuk echt prachtig! Ze staan jou heel erg mooi. Ik vlieg in gedachten al naar de winkel...... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw, wat een pigmentatie en wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn alledrie mooi maar rouge shebam is mijn favoriet !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik ben benieuwd naar het minireservoir (gleufje) waar je het over hebt. daar ga ik eens naar kijken in de winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik kijk graag naar je 'opgemaakt' filmpjes. wil je er nog eens eentje opnemen als je weer een zak met lege verpakkingen hebt?

   fijn weekeinde ^^

   Verwijderen
  2. Er komt eentje aan! Hij staat al klaar op YouTube, maar moet hem nog in een artikel zetten. Zeer binnenkort dus!

   Verwijderen
  3. aah fijn ;) ik kijk er al naar uit. grappig hoe ik zo kan uitkijken naar een filmpje waarin je een hoop lege verpakkingen toont en bespreekt, hé :D

   daarnet toen ik mijn gezicht na het wassen insmeerde met mijn nieuwe dagcrème, realiseerde ik me dat ik 3 nieuwe estée lauder producten in mijn routine heb opgenomen. ik heb die producten gekocht (nog maar heel recent) nadat ik van hen alle drie positieve reviews had gelezen op je blog. het gaat om de volgende producten:

   - advanced night repair serum
   - idéalist pore minimizing skin refinisher serum
   - hydrationist dagcrème

   er zijn dus echt mensen (ik!) die producten kopen nadat ze die hebben gezien op je blog. weet dus dat je mensen informeert én inspireert ;)

   ik ben tot nu toe trouwens tevreden over m'n estée lauder aankoopjes.

   goeienacht hihi :)


   Verwijderen
 12. Waaw mooi! Rouge Shebam is zo te zien mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige glossjes! Ik ben er ook fan van!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat zijn ze mooi, die verpakking alleen al :-)
  ze staan je allemaal super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ohhh Candy Strip is super mooi, zou ik zelf ook dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ahh look at those reds on you! Red Pow is SO pigmented. Amazing! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooie glosjes ! Ik vind ze alle 3 prachtig bij je staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw die staan prachtig, ook hele leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke kleurtjes, staan je ook prachtig! Mijn favoriet voor je is de eerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat een prachtige kleuren! Staan je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig