7 april 2013

SHOPLOG: Shoes, jeans & some Chanel


Gisteren bezocht ik maar liefst drie shopsteden. Ik heb het geluk om op vrij korte afstand van drie steden te wonen, dus zo'n opgave was het nu ook weer niet :) Het was gisteren bovendien zalig shoppen: geen regen, geen snijdende wind en weinig volk.


In Hasselt liep ik de ICI Paris XL binnen. Ik had nog een cadeaubon liggen van bij mijn verjaardag en ik had nog altijd niet beslist wat ik ermee zou doen. In februari wilde ik Sisley L'Orchidée limited edition blush kopen. Missie gefaald, want na vijf bezoekjes aan de parfumerie, hadden ze de blush nog steeds niet. De goesting was toen over (foert!) en eigenlijk kan ik er nu wel mee leven dat ik de blush nooit te pakken zal krijgen. 

En toen kwam Chanel met Les Beiges. In maart postte ik er al een berichtje over op mijn Facebook-pagina, want het leek mij een erg interessant poeder. Naturelle healthy glow in een mooi doosje, dat moest ik even nader bekijken. De keuze was snel gemaakt, want het poeder swatchte als een droom. Gift card well spent!

Over swatches gesproken... Ik test make-up altijd op mijn hand, je weet immers niet was de vorige klanten ermee gedaan hebben. Vanuit mijn ooghoek zag ik haar staan, een oud meetje aan de Chanel-stand. Lipsticktester in de hand en dan ineens rechtstreeks op haar lippen. Ieuw. Ik hoop dat de verkoopsters de make-up elke avond desinfecteren, want anders loopt de helft van de gepensioneerde Hasselaren binnenkort rond met een koortsblaas op de lippen.


Mijn jeans vond ik bij Levi's in Maasmechelen Village. Mijn huidige Demi Curve bevalt mij goed en ik wilde wel een tweede jeans. Deze keer koos ik voor een skinny met modern rise, dat zit er zo'n beetje tussenin, niet te laag en niet te hoog. En aan outletprijs hè, nothing beats a discount.Laatste shopke van de dag deed ik bij Schoenen Kellens in Genk, waar ik fijne service kreeg. De verkoopster was zo attent om mij het pashokje te tonen, zodat ik mijn panty kon uitdoen en de sandalen met blote voeten kon passen. De deal was snel beklonken want komaan, nude sandalen met hoge hak die overal bij passen, dat is toch gewoon een slimme investering? ;)

Goed gezien, weergoden? Sandalen! Dat wil zeggen dat ik een warme lente en een hete zomer wil! Oké?
Share:

29 opmerkingen

 1. whehe zo worden de make-upjes volgens mij wel vaker getest :P echt bah!
  leuke aankoopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie sandalen ! Ik moet mij ook dringend nog wat nieuwe schoenen aanpassen.
  En das zo vuil he in de parfumerie, rechtsreeks aanbrengen. BRRRR ! Heb het ook al meer dan één keer zien gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie aankopen, ik zou ze alledrie zelf ook hebben kunnen kopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die schoenen, oh my. Liefde op het eerste gezicht! Als ik zo onbeleefd mag zijn om te vragen: waren ze duur?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mja, Janet & Janet is jammer genoeg niet supergoedkoop. Ben een goede 185 euro armer. Al moet ik wel zeggen dat ik mijn schoenen heel lang houd en de waarde dus kan "afschrijven" :)

   Verwijderen
  2. Ik vind dat ze het helemaal waard zijn. Zo pretty!

   Verwijderen
 5. Die sandalen zijn very pretty! Leuke aankoopjes!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben gisteren ook toevallig gaan winkelen in maasmechelen. én ik heb er in de parfumerie ook staan kijken naar les beiges van chanel ;) ik vond de kleurtjes allemaal een beetje donker, hoewel het lichtste kleurtje misschien toch zou kunnen passen bij mijn bleek gezicht.

  je nieuwe schoenen zien er mooi uit, zelfs een beetje feestelijk vind ik ^^ wat had je een fijne ervaring bij schoenen kellens. het lijkt me een fijne winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook de lichtste kleur genomen die ze hadden, dit is nummer 20! Maar het is een heel licht poeder, dus echt donker blijft het niet op je huid. 30 vond ik iets te donker voor mij op dit moment, zal waarschijnlijk wel mijn kleur zijn als ik wat bruiner zou zijn in de zomer.

   Verwijderen
  2. ah, bedankt voor je reactie. ik ga volgende zaterdag die lichtste kleur (nummer 20) eens 'tegoei' bekijken :)

   Verwijderen
 7. Iew zo vies dat ze op haar lippen testte! Wel een goede keuze van het poeder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige schoenen ! Als het weer wat mee zit, ga je daar veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke en fijne aankopen! I love de broeken van Levis!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie aankopen! In welke Ici Paris ben je geweest? Want ik merk dat die aan de TT-wijk altijd een veel groter assortiment heeft maar wel minder snel nieuwe collecties binnenkrijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor het poeder ben ik naar die op de Demerstraat geweest. Voor de Sisley blush ben ik in verschillende vestigingen geweest, in verschillende steden. Telkens noppes!

   Verwijderen
 11. Wauw die schoenen zijn prachtig! Hele mooie aankopen meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie aankopen. Ik ben benieuwd naar de chanel poeder. Levi's broeken draag ik altijd, vind ze zo lekker zitten en die schoenen zijn heel gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik had het eerste te snel gelezen en dacht dat je schoenen van Chanel had gekocht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik ben echt benieuwd naar dat poeder, ik ga er dinsdag ook eens naar kijken en mss kopen haha!
  Ik ben benieuwd naar een review :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. THOSE SHOES!!! So retro yet so modern. I really wish I could walk around in heels haha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die Levis vind ik ZO geweldig dat ik er twee paar van heb gekocht :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waaauw, die schoenen, I love them!!
  Ah, je hebt de 20 genomen bij de Chanel, you'll love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke shoplog! De schoenen zijn prachtig. Ik zou er zo in weglopen, heel mooi. Jammer dat je de blush niet te pakken kan krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt super mooie sandalen gekocht, dat zeg ik! Uitstekend gewinkeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb de Chanel Les Beiges ook gekocht! De nummer 30 wel, geeft me een mooie bruine teint. Ideaal voor deze zomer, me dunkt! De kabuki brush die Chanel heeft uitgebracht en die er bij hoort is de hemel, zo zacht en brengt dat poeder ook supermooi aan. Ik ben fan en hoop dat ze die poeders in hun vaste collectie houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De levi's zijn gewoon top he! Heb er ook eentje van MM village

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig