7 mei 2013

LIFE BEHIND THE BLOG: Easter edition


We hebben een prachtige en zonnige zondag achter de rug. Perfect getimed voor het orthodoxe paasfeest. De details zal ik jullie besparen (want eerlijk: die ken ik zelf ook niet helemaal), maar het komt erop neer dat er een verschil zit in de berekening. Om de paar jaar vallen de twee paasfeesten samen, maar dit jaar heb ik er toch lang op moeten wachten.


Nu ben ik zelf geen grote geloofsbelijder (en dat is een understatement), maar ik heb niets tegen gezellig samenzijn met de familie en lekker eten op tafel zetten. Het begint met de rode eieren: iedereen krijgt een hardgekookt ei en dan mag je ze tegen elkaar 'toeken'. Het is de bedoeling dat jouw ei het overleeft, al heb je dat niet echt in de hand. Ik koos niet voor het juiste sterkste ei en dat van mij heb ik dus gewoon mogen oppeuzelen.

Voor de rest is het duidelijk: je gaat bij ons niet met honger van tafel...
Share:

19 opmerkingen

 1. Zo wil ik ook wel Pasen vieren :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wow the food looks good! haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er zooo lekker uit allemaal!
  Mooie foto's, en die glazen... echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah, die kroketten, mmm... :p

  mooie foto's met eten, mooier dan in het mooiste kookboek, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu heb ik honger... En je sluit echt wel af met de lekkerste, hmmmm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha schitterend! Ik kan al niet wachten op foto's van uw 'big fat greek wedding' :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha! Ik lach mij altijd kapot met die film. Serieus overdreven, maar toch helemaal waar!

   Verwijderen
 7. oh my ! Mag ik volgend jaar Pasen met jullie komen vieren :d ? Al dat lekker eten seg !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Omnomnom! Ziet er echt heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, dat ziet er allemaal zo lekker uit ! En dan zeker die gebakjes ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, dat ziet er heerlijk uit. En de tafel is zo mooi gedekt. Zag ik daar ook baklava?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet eruit als een leuk feestje, en inderdaad op zo'n dagen is heerlijk samen zijn het allerbelangrijkste.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's, ziet er gezellig uit, én lekker eten!
  En hoewel het taartje er heerlijk uitzien, heb ik nu eigenlijk zin in watermeloen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig