8 mei 2013

GOSH Growth Mascara & Serum


Jullie weten intussen vast wel dat ik graag volumineuze wimpers heb. Die van mij zijn van zichzelf vrij dun en fijn, dus mijn mascara moet al het werk doen. Onlangs probeerde ik al Revitalash, met positief resultaat, trouwens!

Vanaf half april kan je echter een gelijkaardig product kopen in het Kruidvat. GOSH lanceerde een Growth Mascara en Growth Serum. Het actieve ingrediënt in beide producten is SymPeptide en ze beloven langere en dikkere wimpers, met zichtbaar resultaat in slechts twee weken.


Je hoeft de twee producten niet per se samen te gebruiken, maar ze versterken elkaar wel. De Growth Mascara geeft zowel lengte als volume. Het is een beetje de combinatie van de twee, vind ik. Geen overmatig volume, maar wel een redelijk volume gecombineerd met lengte. Voor mij mag het altijd wat volumineuzer, maar ik denk dat het borsteltje dat niet toelaat. Het is namelijk zo een plastieken borsteltje met stekeltjes in plaats van echte haartjes, niet helemaal rond, maar een beetje afgeplat. Met die plattere kant kan je wel heel goed je wimpers "opscheppen" en grijpen terwijl je de mascara aanbrengt.

De mascara werkt in op de groei van je wimpers omdat het een dosis SymPeptide Xlash bevat, dat je ook (maar dan in een lagere dosis) terugvindt in het serum. Of je wimpers zullen groeien, enkel bij gebruik van de mascara, durf ik niet stellen. Wel worden ze verzorgd en dan zullen je wimpers er vanzelf mooier uit gaan zien. Ik ben in elk geval redelijk tevreden van de mascara an sich en ben ook blij met zijn prijs.


Het Growth Serum kan je als basis gebruiken onder alle mascara's, dus niet enkel de Growth Mascara. 's Morgens breng je het aan onder de mascara en 's avonds hergebruik je het om de werking te versterken. Het bevat eveneens SymPeptide Xlash maar ook Follicusan, dat je wimpers sterker en dikker maakt, de haargroei bevordert en het haarpercentage verhoogt.


De applicator lijkt op een dun kwastje van vloeibare eyeliner. Je kan er echt mee tot aan de wortels van je wimpers mee geraken en dan een doorzichtig eyelinerstreepje mee trekken. Hoe dichter bij de basis van je wimpers, hoe beter.

Het is alleszins multifunctioneel:: te gebruiken onder onder mascara, op zichzelf als nachtserum, maar het is tevens geschikt voor je wenkbrauwen! Dat het dan nog eens in het Kruidvat te koop is, maakt het erg toegankelijk en betaalbaar, want gelijkaardige producten kunnen wel eens oplopen in prijs. Je krijgt in elk geval een ruime hoeveelheid (6 ml) voor de prijs die je betaalt en daarmee heb je dus een budgetvriendelijk wimperserum in huis. Ideaal voor wie eens zo'n wimperserum wil proberen zonder er meteen veel geld voor neer te tellen.

Ik gebruik het serum nu een dikke maand. Ter vergelijking: bij Revitalash zag ik pas na een kleine twee maanden een duidelijk verschil. Super drama lashes heb ik op die tijd niet gekregen, niet, de beloofde twee weken lijken mij alleszins een beetje kort voor een spectaculair resultaat. Wat ik wel merk: de vooruitgang die mijn wimpers hadden na Revitalash, kan ik behouden met het GOSH Growth Serum. Aan de buitenste hoekjes zijn mijn wimpers misschien net iets minder lang, maar al bij al zijn ze nog steeds in betere conditie dan voorheen en zie ik dat ook duidelijk wanneer ik mascara gebruik.

GOSH Growth Mascara (€ 11,49) en Growth Serum (6 ml voor € 15,49) - exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat
Share:

18 opmerkingen

 1. Momenteel heb ik iets dergelijks niet echt nodig -al zijn langere wimpers natuurlijk geen overbodige luxe. Eentje om te onthouden dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was benieuwd naar je review, super handig dat dit gewoon bij kruidvat te koop is voor een zachte prijs! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ze zeker halen! Ik had geen Revitalash in mijn Deautybox en baalde er zo erg van! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!
  Trouwens, welke oogschaduw draag je op deze foto's?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het Matt Duo Eye Shadow van GOSH in de kleur Dusty Purple. Behoort tot hun Spring/Summer collectie en hier komt een apart artikel over. Met winactie, dus je kan het dan ook winnen :)

   Verwijderen
 5. Klinkt niet slecht ! Mooie ooglook trouwens :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt wel goed. En de budgetprijs is ook altijd goed meegenomen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit! Misschien dat ik die ook maar is probeer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het mascara borsteltje ziet er goed uit, misschien ook eens proberen.. bedankt voor de review!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt inderdaad als een goeie prijs/kwaliteit-verhouding. Deze ga ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die serum wil ik wel eens proberen! Klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. klinkt helemaal niet slecht, revitalash is me net wat te duur dus dit lijkt me een prima oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. in zulke serums geloof ik niet, de mascara zelf zou ik wel nog durven kopen. Het ziet er wel een kwastje uit wat ik fijn zou vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I'm interested in the lash growth serum! I've always been interested in lash growth serums (because hello, I don't have a lot of lashes), but they're mostly pretty expensive and I'm worried they wouldn't work. For this price I'm definitely willing to experiment!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wil ik wel eens proberen! Je wimpers zien er echt mooi uit vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig