20 mei 2013

SHOPLOG: Zoete zondes


Deze middag stond ik nog in werkkledij de tuin te bewerken (vanaf heden hebben we officieel gras, mensen!  Gras! Geen zandvlakte meer, hoera! Wel ja,... voorlopig zijn het nog graszaadjes, hopelijk komt daar dan binnenkort gras uit), maar in de namiddag vroeg de mama of ik niet mee wilde naar Maasmechelen Village. Ik zeg geen nee tegen onverwachte shoptripjes, dus een half uur later was de werkkledij ingeruild voor een normale tenue en zag ik er weer degelijk (lees: proper en geschminkt) uit.Ik had geen intentie om iets te kopen, laat staan een handtas, maar als de coup de foudre toeslaat, moet je volgen. Het is intussen al twee jaar geleden dat ik nog eens een handtas kocht, dus ik liet mezelf meedrijven op de roze handtassenwolk. Deze beauty komt van bij Michael Kors en is in de kleur Vanilla. Volgens de mama beige, volgens de verkoopster wit. Vanilla, it is ;)Hij is vrij klassiek maar mét de nodige bling en er kan veel in. Althans, meer dan in mijn Miu Miu, wat altijd gevaarlijk is. Hoe groter de handtas, hoe meer brol een vrouw meesleept. Het middenvak is open, en de twee zijvakken zijn afgesloten met een rits. Er zit ook een schouderriem bij, maar ik ben van het type dat haar handtas aan de arm laat bengelen, dus die zal ik waarschijnlijk niet vaak gebruiken.Mijn andere zonde: een doosje overheerlijke Leonidas-pralines. Want ja, die kan je daar dus ook kopen. Mijn favoriete pralines! En ja, er waren er al een aantal gesneuveld voor ik de foto nam, ik kon mezelf niet bedwingen. Verschoning!
Share:

33 opmerkingen

 1. Oooh das exact het soort tas dat ik graag draag ! Me wants !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, prachtige tas! Mooie aankoop! Me jealous!!!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik word afgeleid door de pralines :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, supermooie MK tas, echt helemaal mijn ding! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tas, ik wil ook nog een vanille exemplaar ;)
  En oh die aardbei-marsepeintjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie tas! Ik wil ook nog eens naar MV, maar het komt er niet van :( Moet ik binnenkort echt eens werk van maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige tas ! En de pralines zien er ook heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hele mooie tas! ik ga volgende week naar MV, mijn eerste keer ooit, ben heel benieuwd! en dat is nu eens echt geen wit, wat is dat toch met die verkoopsters tegenwoordig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, die tas :) Ik wil ook heel graag een MK tas, alleen doet de prijs soms pijn aan mijn ogen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. one for life! en mmm dat zijn écht dé beste pralinetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ah, dan was je vanmiddag kort bij mijn woonplaats. ik woon in een buurgemeente van maasmechelen :)

  hadden ze bij michael kors ook nog rosé gouden horloges? want zo wil ik er wel eentje..

  toffe tas <3

  oeh ja, leonidas pralines...en dan vooral die witte met de noot bovenop :p

  zelf heb ik echt liever een schouderriem aan mijn tas, ik vind dat wat veiliger ;)

  hopelijk krijg je een mooie gazon. laat het gras maar groeien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, er lagen ook rosé gouden horloges! Een aantal modelletjes, zelfs.

   Die witte pralines zijn ook mijn favoriet, zo lekker!

   Verwijderen
  2. oh, ik moet echt zo'n horloge hebben <3 ik moet dra eens naar maasmechelen village. een vraagje...jij hebt toch ook zo'n michael kors horloge met schakels, hé? Komen daar eigenlijk gemakkelijk krassen op?

   bedankt voor je antwoord :D

   ben je gisteren ook bij de l'Occitane in 'de village' geweest? De enige beautywinkel die er ligt trouwens?

   byebye :)

   Verwijderen
  3. Eigenlijk valt dat heel goed mee! Ik draag hem dagelijks en ik heb niet veel van slijtage gemerkt. Ook niet op het glas, trouwens, en ik ben juist héél erg onhandig, haha.

   Bij L'Occitane ben ik niet binnen geweest, gewoon even gekeken terwijl ik er langs liep. Was vooral aan het kijken of de producten met honing er toevallig lagen, haha. Maar ik zag niets en voor de rest was het daar te druk. Jammer dat het de enige beautywinkel is, er zouden er wel meer mogen zijn!

   Verwijderen
 12. haha, de combinatie van de handtas en de pralines is super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, die tas is echt een beauty. Volgens mij heb ik hem ook in het roze gespot. Was hij in MV ook nog in het roze te koop? Misschien iets goedkoper dan in de regulier winkels? Want voor zo'n tas betaal je in 'gewone winkels' al snel 300 a 400 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem daar niet in het roze gezien, enkel vanille, grijs, zwart en zwartwit. Maar inderdaad, in de outlet is alles goedkoper dan in de reguliere winkels.

   Verwijderen
 14. Super mooie tas! <3 En Leonidas moeten altijd kunnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oké, één woord: waaaaauw. Geweldig mooie tas. Die Leonidas pralines negeer ik even... ik mis ze nu al :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wauw, die tas! Supermooi!! En mm Pralines!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie tas! Jij hebt echt een ongekend (ongeëvenaard?) stijlgevoel. En nu heb ik ook zin in bonbons (zoals we pralines meestal in NL noemen).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Howla de bermuda driehoek, mijn geld is ook eens verdwenen in de MK winkel in Maasmechelen! Pas op mensen! gevaar! De mijne is een zwarte en ik had er ook absoluut geen nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wow!
  Ik wil echt naar the Village!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben toevallig ook nog gaan kijken maar degene die ik leuk vond waren nog in de 200 euro, dan koop ik wel een shopper van de huidige collectie voor een beetje meer! Maar die van jou is wel leuk, draag alleen zelf geen wit

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh god, wat een beauty!
  En nu wil ik ook pralinekes eh, ik ging er halen voor mijn laatste opleidingsdag vandaag :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig