16 juni 2013

EVENT: Le Petit Marseillais


Vorige week spoorde ik vol goede moed naar Antwerpen. Het werd een hele fijne, zonnige shopdag en 's middags was ik te gast op de lunch van Le Petit Marseillais. Locatie van deze zonovergoten, mediterraanse lunch was De Broers van Julienne. In de tuin stond wat leek heel het assortiment van Le Petit Marseillais en ik mocht er naar hartelust tussen vertoeven.Le Petit Marseillais is een merk dat zich kenmerkt door een wandeling door de Provence. Het is erg gericht op eenvoud en authenticiteit. De verpakking en het logo refereren bijvoorbeeld nog altijd naar het blokvormige Marseille-zeepje met de groeven, maar er zit (in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden) geen Marseille-zeep in de producten.De producten stonden een beetje per kleur en ingrediënten opgesteld. Ik denk dat er voor ieder wat wils is in het assortiment van Le Petit Marseillais, want zowel fruitige, gourmande als frisse of zachte geuren zijn voorhanden. Er is zelfs een mannenlijn, al denk ik dat al hun producten gewoon unisex zijn. Het hangt gewoon van je eigen voorkeur af.Er stond heel veel douchegel (ook mijn favoriet met hazelnootolie en koninginnegelei!) en body lotion, maar ook handzeep en zelfs shampoo, iets waar ik tot nu toe niet mee bekend was in hun assortiment. Je ziet ook een sneak peek van de nieuwe douchegel met kastanje en pistache, die ik op dit moment aan het testen ben :)
Le Petit Marseillais is vrij goed verkrijgbaar, je vind het merk in veel winkels, drogisterijen en supermarkten en het merk is altijd fijn geprijsd.

Ik heb op dit moment enkele producten in testfase, dus binnenkort meer over Le Petit Marseillais!
Share:

14 opmerkingen

 1. Ziet er zo vrolijk uit! Nu nog dit merk naar NL... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben wel benieuwd naar de douchegel met kastanje en pistache. Klinkt heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm dat eten zag er wel lekker uit :d !
  Ik koop heel vaak de douchegel van LPM in vanille, love it !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog niets van LPM in mijn stash, vreemd genoeg. Maar de foto's zien er zalig zonnig uit, misschien toch maar eens iets proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, ik heb onlangs een shampoo en een conditioner van LPM gekocht. Oh my oh my oh my, I'm in love! Mijn haar heeft nog nooit zo gezond aangevoeld als nu! :D Big love for LPM!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een breed gamma, hé. ze hebben precies veel keuze :)

  en je foto's zijn een feest voor de zintuigen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zag er echt als een fantastisch leuk event uit! Ik ben wel fan van LPM.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb nog niks van hen geprobeerd, ik ben op zoek naar een nieuwe goede shampoo, misschien eens iets van hen proberen?! bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er allemaal heel gezellig uit met al die productjes :) ook je lunch ziet er enorm lekker uit!
  De douchegel met hazelnootolie en koninginnegelei heb ik zelf ook en die vind ik wel super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hun producten zijn zoo fijn! :-) Was een leuke middag! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Le Petit Marseillais heeft mijn badkamer overgenomen :D

  Het was een heel leuke namiddag!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaah de gebroeders van Julienne, daar komt die lekkere lunch vandaan. MMMmm
  Le petit Marseillais ken ik wel, hebben wel fijne geurtjes soms.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben fan! Het was zo leuk en gezellig, bedankt voor het fijne gezelschap! x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig