11 juni 2013

NEW IN & TESTED


Testing, testing...!

Bij Nuxe Huile Prodigieuse (100 ml voor zo'n € 30,00)wil ik even in omgekeerde volgorde werken. Eerst en vooral: dit is je geld waard, zeker kopen. Ik heb hem al enkele keren in mijn filmpjes bejubeld en ik kan het niet genoeg herhalen: dit is echt een heel prettig product. Da's dan al meteen duidelijk :)

Hij komt van bij Newpharma, een Belgische online apotheek. Mijn pakje werd netjes afgeleverd in een afhaalpunt in de buurt en dat binnen 48 uur. Halfweg het flesje was al duidelijk dat ik de grote fles in mijn leven moest hebben, zo goed is hij. De geur is hemels en maakt je helemaal zen, daarnaast maakt het mijn huid superzacht en gevoed.


De Vichy NutriExtra lipbalsem (15 ml voor € 7,65) komt van dezelfde webshop, maar is een beetje een bummer. De tube is superhandig en qua textuur en geur doet hij met denken aan een iets vloeibaardere Rosebud Salve. Het is een nutri-aanvullend concentraat met witte bijenwas, voor droge en beschadigde lippen. Als ik hem op mijn lippen smeer, voelt het geweldig en in het begin was ik superenthousiast, ook al omdat hij zeker niet duur is. Alleen merkte ik dat mijn lippen erg droog begonnen aan te voelen, zelfs mét een laag lipbalsem op mijn lippen. Ergens moet er een mismatch zijn tussen NutriExtra en mijn lippen... jammer! Toen ik stopte met het gebruik, verdween dat overdreven droge gevoel ook.
Frisse body mists zijn perfect voor de zomer omdat ze verfrissen maar ook de huid hydrateren. Ik herinner mij dat mijn collega's vorig jaar mijn bureau in liepen, aangetrokken door het frisse parfum van mijn body mists, haha. Dit jaar wordt het Roger&Gallet Eau des Bienfaits (100 ml voor € 37,00): een cocktail van aloe vera, ginseng en kiwi met het parfum van bloedsinaasappel. De geur blijft lang hangen en het fijne van zo'n mist is dat je echt wel zonder gêne in overdrive mag gaan. Een sprits meer of minder meer is geen probleem :)
Share:

12 opmerkingen

 1. De huile prodigieuse is inderdaad superfijn ! Ik bestel regelmatig wel eens bij newpharma, erg handig voor al de producten die de apotheek niet in huis heeft, en snelle service !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik moet ook nog eens een nieuwe bioderma bestelling doen bij newpharma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op de R&G Eau des Bienfaits, hij ruikt echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eau des bienfaits en huile prodigieuse zijn hier ook favorieten !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Nuxe Huile Prodigieuse lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten! I love R&G.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad met zo'n bodymist ben ik ook altijd erg gul in het sprayen ervan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vorige week kocht ik nog de Huile Prodigieuse OR. Ik vond het zo'n mooi product om naar te kijken in de apotheek en ik heb het meteen gekocht :) Leuk, die glinsterdeeltjes in het flesje :)

  Fijne body mist, lijkt me zo. Laatst graaide ik nog een zeepje van Roger & Gallet mee uit een 'kortingsgraaibak' in de parfumerie. Ik kijk graag naar de producten van dat merk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die body mist lijkt mij heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig