9 juni 2013

WIN: Cursus visagie bij Wellness Academie!


Vlak voor het weekend schreef ik mij in voor een basiscursus visagie bij Wellness Academie. Hoewel ik al veel over beauty en make-up weet, vind ik het erg fijn om er meer over te leren. Bij Wellness Academie kan je natuurlijk meer cursussen volgen (ze verwelkomen jaarlijks meer dan 4000 studenten op hun locaties in België en Nederland, dus dat zegt wel iets), maar ik heb een voorkeur voor make-up :)

In augustus begin ik aan de cursus en zal ik dus alles te weten komen over kleurenleer, camouflage, de perfecte teint, verschillende soorten make-up en penselen. En jullie ook, want ik zal uiteraard over mijn ervaring bloggen ;) Het volledige programma van de basiscursus visagie vind je op de website van de Wellness Academie.

Pluspunt voor mij in deze cursus was dat je niet verplicht bent om een pakket met materiaal aan te kopen, de make-up en penselen zijn voorhanden. En daar ben ik blij om, want ik heb al een uitgebreide make-upcollectie, dus ik voel niet meteen de nood om daarbovenop nog een volledig pakket aan te kopen.


En nu komt het... (ik vind het persoonlijk een keicoole winactie dus ik sta hier te grijnzen, haha) ik mag van Wellness Academie een lezeres gelukkig maken: je kan deze basiscursus visage ter waarde van € 240,00 hier winnen!

Je mag zelf kiezen waar en wanneer je de cursus volgt. Wellness Academie heeft locaties in Hasselt, Zandhoven, Melle of Amsterdam (zowel Belgische als Nederlandse lezeressen kunnen dus meedoen) en er zijn gedurende het jaar verschillende startdata, zowel voor de cursus op zaterdag, zondag als de avondcursus. Je hoeft geen voorkennis van make-up te hebben om aan de cursus te kunnen deelnemen.

Wat moet je ervoor doen? Laat hieronder een comment na en vertel me waarom jij de cursus graag wil winnen. Bevestig je deelname door te mailen naar info [at] beautyloves.be, dan kan ik je contacteren als je wint.

Optioneel deel je de winactie via Twitter: Win een basiscursus visagie t.w.v. € 240,00 bij @BeautyLovesBE! Hoe? Check: http://tinyurl.com/nhowfvz

Optioneel deel je de winactie via Facebook: Win een basiscursus visagie t.w.v. € 240,00 bij BeautyLoves.be! Hoe? Check: http://tinyurl.com/nhowfvz

De winactie loopt tot en met 23 juni 2013. De winnaar krijgt op 24 juni 2013 van mij bericht.

Veel succes!
Share:

30 opmerkingen

  1. Wat een superleuke winactie! Beauty en make-up zijn een passie van me. Ik zou het zo tof vinden om deze cursus te volgen. Ik ben ondertussen al even aan het zoeken naar een cursus visagie, maar omdat ik nog op de hogeschool zit, heb ik niet de centjes om zo'n cursus te volgen. Echt jammer! Daarnaast is zo'n cursus visagie heel interessant en je kan altijd zoveel bijleren van andere. Ben wel benieuwd naar jouw ervaringen met de cursus.

    Groetjes,
    Michèle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een awesome winactie! ik zou echt heel graag winnen, ik wil zo graag nog een cursus bovenop doen, maar ik heb nog een lerarenopleiding te gaan en dan is het geld wel even ver te zoeken. Het lijkt me echt heel erg interessant!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel succes iedereen!
    Heel leuk dat je die cursus doet trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waw! Wat een fantastische winactie! Zo'n cursus staat hoe dan ook toch wel op mn verlanglijstje om eens te doen :). Ik stelde namelijk onlangs nog een 'wish lijstje' op, aangezien ik vanaf volgende week een werkmens word ipv een studentmens (ja ja, na 2 masterdiploma's eindelijk de arbeidsmarkt op)! Naast mijn reguliere job wil ik me later toch wel meer focussen op make up, beauty en dergelijke andere zaken omdat het echt mijn passie is en ik steeds plezier beleef met make up en beauty. Ik vind het fantastisch om dingen bij te leren en specifieke technieken, tips aan te leren die ik daarna toepas op mezelf en elk gewillig ander slachtoffer ;)
    Super leuke actie dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Keileuk! Jammer dat er geen in Gent city zit, want dat is inderdaad een pak voordeliger als je geen gigantisch pakket make-up en penselen hoeft te kopen. MUD zit hier nu, maar inderdaad.. je moet steeds een pakketje make-up erbij kopen en daar heb ik natuurlijk al genoeg van ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie winactie, maar helaas ik start in september met een cursus schoonheidspecialiste dat word een beetje druk dan denk ik, maar ik ben wel nog van plan een visagie curus te doen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik heb ooit deze cursus gevuld op de wellnessacademie en ik vond het absoluut weggegooid geld, ik heb er helemaal niks van bijgeleerd, er werd gewoon uitleg gegeven over het onderwerp en dan mocht je zelf gaan make uppen maar dat was het dan ook, er werd geen extra uitleg gegeven over wat je fout deed enzo of geen tips gegeven, het was zo van 'trek je plan maar'. zonde van het geld echt waar. naar mijn mening leer je veel meer van sommige youtubebloggers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan betwijfel ten zeerste dat je de cursus bij de Wellness Academie gevolgd hebt :-). Als wij voor iets bekend staan, dan is het wel constante begeleiding en bijsturing. Wie was je docente? Welke datum staat op je certificaat?

      Verwijderen
    2. het was wel degelijk de Wellnessacademie, met mijn geheugen scheelt niks hoor :) want waren toen pas veranderd van locatie. ik heb de beginnerscursus gevolgd in 2007 en in 2008 heb ik een cursus allround viasagie gevolgd, en bij beide was dit het geval. ik ben er gewoon na een tijd mee gestopt omdat ik het verloren tijd en moeite vond

      Verwijderen
    3. en de docente heette Katrien maar haar achternaam weet ik niet meer

      Verwijderen
  8. Wat een geweldige winactie. Wauw! Ik wil al heel lang een visagie cursus o.i.d. gaan volgen. Krijg veel reacties uit mijn omgeving en lezeressen dat ik echt iets met mijn talent moet gaan doen. Ik studeer nu HBO rechten en heb geen geld voor zo'n cursus. Lijkt me zo gaaf om meer te leren!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Supertoffe winactie! Ik heb vorige week deze cursus voltooid en kan het iedereen aanraden, 't is een heel leerrijke en fijne cursus :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een toffe actie ! :) Ik heb sinds kort een persoonlijke / mode / beauty blog waar ik onder andere tutorial video's op post en andere logs over makeup. Ik ben er wel al handig mee omdat ik het graag doe, maar je kan altijd meer bijleren! Ik zou enorm graag zo'n makeup cursus volgen, en ben sowieso van plan dit ooit te doen want ik ben heel erg geïnteresseerd in makeup naast mijn andere interesses. Ik weet niet of ik deze cursus zomaar van mijn ouders zou krijgen, en zelf studeer ik nog, dus het zou een hele mooie kans zijn mocht ik deze kunnen winnen! Ik woon dicht bij Hasselt dus was blij te lezen dat deze cursus in Hasselt ook gegeven wordt. Ik help supergraag andere vrouwen met zich mooi te maken en te voelen, dus het zou geweldig zijn mocht ik wat professionele les kunnen krijgen om nog betere tutorial filmpjes te maken :)
    Liefs
    Manon
    http://lapparence.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuk! Ik heb al vaak op hun website zitten kijken om zo'n cursus in Hasselt te gaan volgen, het is toch erg dichtbij! Wat leuk dat jij dat gaat doen! Ik zou graag deze cursus willen winnen omdat ik in de eerste plaats heel erg geïnteresseerd ben ik make up. Ik doe de godganse dag (tijdens mijn werkpauzes dus..) niets anders als makeupwebsites en -blogs afschuimen. Ik heb dan ook al aardig wat producten verzameld. Ik weet alleen vaak niet zo goed wat ik er allemaal mee kan doen. Ik kan mezelf best wel opmaken om de deur uit te kunnen, maar als ik dan andere vrouwen zie die rondlopen als Miss Perfect, wil ik dat ook kunnen natuurlijk!
    Het zou ook erg fijn zijn om bovenop sporten en andere hobby te hebben. Mijn vriend en ik wonen nog maar 3 weken en 2 dagen (jajah ik hou de tel bij) samen en het is nog allemaal wat zoeken. We doen nu best veel dingen samen. Maar mijn vriend gaat elke week snookeren met een goede vriend en ik zou graag ook wat voor mezelf hebben, maar ik was er nog niet zo goed uit wat ik precies wilde doen. Nu heb ik het gevonden!! ;) Het zou dus superleuk zijn als ik dit zou winnen. =) Liefs, Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hé, ik schreef mij ook in voor de cursus. In augustus begin ik er aan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een aanrader, ik heb er ook een cursus gevolgd! Succes aan al wie meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. OHH hier moet ik gewoon aan meedoen! Al jaren is het mijn droom om een cursus visagie te volgen. Ben momenteel nog bezig aan mijn opleiding psychologie en ik heb nog 2 jaar te gaan dus heb ik momenteel niet zoveel tijd om de opleiding te volgen en ik kan het geld als student natuurlijk ook beter voor anderen dingen gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Pfoe, waarom moet ik winnen...
    Omdat al mijn vriendinnen zeggen dat ik me wel goed opmaak, maar ik nog steeds het gevoel heb dat ik zit te klungelen... en als er iets is wat ik haat, is het het gevoel dat ik iets niet volledig onder de knie heb.
    Ik dacht altijd dat je voor zo'n cursus gigantisch veel tijd nodig hebt maar de indeling van deze cursus is gewoon PER-FECT!
    I'm crossing my fingers so damn hard, ik denk dat er al een kootje uit de kom is ;-)

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat een gave actie, ik doe heel graag mee. Ik wou al eens zo'n cursus volgen maar ik durfde nooit echt....ben best wel onzeker en ben benieuwd of dit mij zou kunnen helpen. ^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Count me in!
    Omdat het tijd is om de technieken die ik lang geleden leerde eens op te frissen.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Waaw ik kende dit nog niet en het klinkt echt iets voor mij! Ik ben ook al jaren aan het twijfelen maar ik had het geld er nooit voor over aangezien ik er waarschijnlijk toch nooit mijn beroep van zal maken. En zoals jij al zegt, dat hele pakket met materiaal altijd moeten aankopen is zo zonde als je al een hele stash hebt. Van familie en vrienden krijg ik wel altijd te horen dat ik er iets zou mee moeten doen. En je kan dan wel de 'feeling' ervoor hebben maar tips & stricks van professionals zijn toch veel waard denk ik. Ook zou ik het als een leuk uitje/hobby zien, een plaats om dames te leren kennen die al allemaal diezelfde passie gemeen hebben! :-o en Hasselt is prima bereikbaar voor mij natuurlijk. En misschien zit ik dan wel bij jou? haha Hier is mijn tweet trouwens: https://twitter.com/TessaLikesYou/status/345520204710813698

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik zou dit graag winnen omdat ik nu enkel de basics ken.
    Als ik me opmaak om naar de les te gaan is dit meestal beperkt tot snel wat BB-creme en wat mascara maar ik zou graag nog wat meer tips & tricks leren. Dus hopelijk lukt dat met deze wedstrijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ooh een super leuke winactie! Make-up heeft mij altijd al gefascineerd, maar verder dan wat foundation,mascara en blush kom ik niet echt:) Daarom ben ik al een tijdje op zoek naar een cursus make-up! Deze is dan ook echt ideaal, een beginners cursus om kennis te maken, waarna je je nog verder kan verdiepen met een vervolgcursus! Ik sta te popelen om bij te leren! En omdat ik net jarig was, zou het extra leuk zijn dit te winnen :) Fingers crossed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Superleuke win-actie! Ik hou van make-up en ben er veel mee bezig. Thuis probeer ik nieuwe dingen bij me zusje of vriendinnen. Maar ik merk dat ik nog veel kan leren. Ik heb me nooit eerder voor een cursus ingeschreven, omdat ik het niet durfde. En omdat hier geen voorkennis van make-up nodig is, is dit perfect.
    Daarnaast ben ik maandag 24 juni jarig. Ik kan dit helaas niet vieren vanwege mijn tentamens :(. Dit zou mijn dag toch goedmaken :D!

    Ik hoop dat ik win!!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Echt een leuke winactie! Ik zou dit graag winnen zodat ik eindelijk al mijn make-up spulletjes eens kan gebruiken. Ik heb zoveel dingen, maar gebruik deze echt zeer zelden. Enkel als ik een feestje heb dan probeer ik er iets van te maken. Jammer genoeg weet ik niet zo goed "hoe" het moet en vind ik dit nooit niet "mooi" genoeg, waardoor ik nooit tevreden ben. En dat vind ik zo ontzettend jammer, want ik vind make-up echt zo'n leuke bezigheid. Het kan je een instant andere uitstraling geven (jouw look afwerken), maar ik ben van mening dat je iets ofwel goed doet ofwel beter niet. Dus hopelijk kan ik met deze basiscursus eindelijk eens leren hoe het wél moet en ook stralen!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wie heeft er uiteindelijk gewonnen ? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben ook benieuwd :)

      Verwijderen
    2. Sorry, dames, ik loop een dagje achter! Fulltime werk, druk weekend en bloggen, het was een beetje te veel :) Ik ga nu de winnaar trekken en dan wordt er een mailtje verstuurd!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig